Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

ATENTIE !

Cei care abea au luat Rank 4 , sunt invitati la ora 16:00 sa vina in HQ. Vreau sa facem un "antrenament". Nu e nimic obligatoriu , daca nu aveti timp , nu veniti dar eu zic ca v-ar putea ajuta ceea ce vreau sa va zic / arat.

Daca il luati si pe Kassadin , el nu are voie , e minor

Eu stau acasa sunt no-lifer.. el se duce e mai cu mot, si are buzunaru' plin, cu taicasu parlamentar :)). Mai mult de o bere nu poate, e ametit.

Hai ca ma duc sa vad un film super..Ne auzim mai tarziu.

9.57. Te-am pupat :*

Hai ca am dat si eu rob ca bajetu , cred ca ma mai bag la un gather. vorbim la war-uri , $@L

Eu clasa 9a tu a8a.+ca eu nu invat nimic niciodata iar tu rupi cartile si cand stai la pc.

Regula pentru Caporegime

1. In lipsa lui Don Corleone / Consigliere , daca vreti sa dati atac pe o zona , trebuie sa respectati limita . Cine da atac inainte de termen risca FactionWarn pana la Rank down . Deasemenea aveti datoria sa organizati mafia si sa luati cele mai bune decizii pentru familie . Cine nu asculta de Caporegime in lipsa liderului / subliderului risca demiterea

Edited by Razvan14

Salut!

Am ajuns si eu acasa, imi bag ceva in ele de tramvaie, am stat juma de ora dupa 21. :-L

Ma bag la un meci de LoL.

Ne vedem la war. Bafta!

Eu stau acasa sunt no-lifer.. el se duce e mai cu mot, si are buzunaru' plin, cu taicasu parlamentar :)). Mai mult de o bere nu poate, e ametit.

Ce gluma buna, hai sa radem.

BAAAAAAAAAAAAAAA,FIX CU 5 MINUTE INAINTE SA IAU BEST LA 80 DE PUNCTE A PICAT...

BITICA,REZOLVA SERVERU.

N-ai sanse ! Nimeni nu v-a intrece recordu lu $3FU DE 75 ;););)

#NU-SI MAI REVINE BAAAAAA X(