Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

S2...zic eu. Finut si nu e cu mult nici sub S3,nici sub iPhone 5.

S3 e mare,urat,de prost gust,dar e cel mai performant dintre toate.

iPhone...e Apple...din start tre' sa fii ratat sa ti-l cumperi.

Tu plimba-ti ursul...apple au si chestii bune...am un ipod care chiar o meritat banii.

Esti un nob. Daca te vad in alta mafie ma supar :|.

Andreynho cand face DM pe cops.

418769_372532516175775_1864935878_n.png

Sper ca ati inteles ce s-a vorbit la sedinta.

Vorbim mai pe seara.

Normal ca eu nu dau silent, le dau sa sara fata in fata :X am rupt 4 azi la rob .... ;x

mi-a facut placere la ultima sedinta din acest an, sper ca in 2013 sa musc in plin rodul muncii.

Da ma, ce mai ziceti? tocmai citeam "Plangere Razvan14 Abuz de lider" si mi-am dat seama cat de penibili sunt unii :-J, oricum nu uitati - Maine cine nu este prezent la ora 23:45 in HQ va primi FactionWarn. Un an nou fericit, sa aveti bere, gagici, pe dutza si pe lili alaturi, va zic de acum ca sigur ma imbat si nu mai apuc sa va zic. Va saluta Darkilic14

O seara placuta tuturor colegilor mei ! Eu voi iesi acuma pentru ca am nevoie de putin somn. Peste 7-8 ore voi pleca la drum. Un an nou plin cu bucurii tuturor si sa fie un an mai bun de 10 ori decat vi-l inchipuiti in acest moment.

Ma pun dau un rob si unpic de panarama de cops. :))

Daca vreti sa va alaturati haideti in joc. B-)

Doamne, nu am vazut atatea plangeri in viata mea, am doar cateva zile aici si deja m-am saturat, cate plangeri am citit impotriva noastra, acest colectiv este de invidiat, toti ne-au sarit in cap :|, sper ca noul an sa ii mai imbuneze si pe ei, pana la urma e doar un joc, dar ei traiesc momentul la maxim si acum in prag de anul nou :))

Doamne, nu am vazut atatea plangeri in viata mea, am doar cateva zile aici si deja m-am saturat, cate plangeri am citit impotriva noastra, acest colectiv este de invidiat, toti ne-au sarit in cap :|, sper ca noul an sa ii mai imbuneze si pe ei, pana la urma e doar un joc, dar ei traiesc momentul la maxim si acum in prag de anul nou :))

Slabe sanse, au in ei acea dusmanie si ura cum rar am mai vazut pe B-Zone :))

Maine nu o sa va cer sa fiti online ca nu`s nebun , daca pierdem 4 zone asta e , nu ma intereseaza , un an nou fericit Corleone

C4L

Ma pun dau un rob si unpic de panarama de cops. :))

Daca vreti sa va alaturati haideti in joc. B-)

Daca aveti nevoie de avocat...spuneti-mi aici si poate intru.

LE: am incercat sa postez raportul...dar am nimerit pe un site de upload turcesc plus de asta...mi-am dat seama ca nu am poze cu toate eliberarile care face treaba si mai di handel...(am doar 6 poze,presupunand ca doar atatea am dat...tot e bine,cred)

Edited by 0merta

Neata Corleone ~o)