Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Felicitari Kassadin, din ce am apucat eu sa te cunosc, vei face o treaba foarte buna + ajutorul moral pe care ti-l va oferi Razvan14 si colegii vor rezulta ceva nemaipomenit. KassaNab :X

Noul Don va face treaba buna va zic eu :*. Felicitari Kasa!

Azi am pierdut un war si ala pe lag :-J v-am zis ca putem bate si fara lider :*.

Ne auzim maine ca eu ma culc .

Edited by karim200

HA ! Le-am dat peste nas tuturor ! Si fara lider am reusit sa tinem piept tuturor atacurilor. Sa ma zica cineva ceva acuma ca ma iau de el. Bine ati revenit Razvan, Madytz si restul >:D<<'>. O seara placuta tuturor. Felicitari inca o data Kassadin.

HA ! Le-am dat peste nas tuturor ! Si fara lider am reusit sa tinem piept tuturor atacurilor. Sa ma zica cineva ceva acuma ca ma iau de el. Bine ati revenit Razvan, Madytz si restul class=

Mersi ma nab. E misto avataru tau , n-am putut sa zic ieri ca nu mai eram membru :))

#Sunt ala nou , aveti interzis la best-uri. Ucenicul Stefan va sosi imediat , are fp momentan.

Felicitari Mistar Casadin, sunt sigur ca o sa te descurci ca lider !

# Tr@t3cYY : AVEM UN TRADATOR IN RAI.

# Matiz: Uelcam beac goldan membar.

#s0r1n3l@: Tie nu iti urez bun venit ca nu ai facut reducere .... if you know what i mean ;) ;) ;)

#Alexutza111: Te asteptam

#Ucenicul Stefan: Ai grija cum lasi pe sleep ca daca vad ai tai factura la curent te bat de te usuca.

Edited by Andreynh0