Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Felicitări pentru war-uri, am terminat şi cu live-ul, după atâtea probleme tehnice, nici server-ul nu suporta să ia live kassadin.. Ne vedem mâine, baftă.

Era buguit reporterul. Sa-mi dai banii :*

Ma amuza discutiile celor din Stracci, ne fac codati, aimeri, joypadisti, dar ei nu inteleg ca avem in factiune trimisii Domnului =))

Ma amuza discutiile celor din Stracci, ne fac codati, aimeri, joypadisti, dar ei nu inteleg ca avem in factiune trimisii Domnului =))

Tare cinstiti mai sunt si ei .... uite cum trage baietasu , eu fiind in afara zonei ...

V-am promis o surpiza si iat-o. Un set de skinuri pentru fiecare din cele ale familiei Corleone.

Link de download

Prezentare:

- Arms Dealer

- Mechanic

- Lawyer

- Lider de grupare / antrenor

- Don

*Skinul pentru Asasini era urat si am decis sa il las deoparte pentru ca cel original e mai frumos. :))

*Daca intampinati probleme cu linkul de download, dati-mi un quote la discutii sau Pm.

*Daca aveti probleme la instalare , quote sau Pm.

*Daca nu stiti sa le instalati , quote sau Pm.

Foarte tari skinurile. Pana inainte de a imi reinstala windows-ul am avut skin-ul de lider grupare si cel de mechanic si va pot spune ca nu dau crash si nu provoaca lag. Imi place skinul de Don ca e mai apropiat de cel original, fata de ce am avut eu inainte gasit pe aici pe b-zone.

fu buna asta =))))

Stii ce-i trist? Ca fu pe bune faza...m-o cam bufnit rasu cand am vazut faza...radeam singur in autobuz dimineata in drum spre gara cand toti erau adormiti...imi inchipui cum e sa mergi cu o masina normala si sa ai un angajat rosal in fata...iti cam sare pofta de mancare...

Stii ce-i trist? Ca fu pe bune faza...m-o cam bufnit rasu cand am vazut faza...radeam singur in autobuz dimineata in drum spre gara cand toti erau adormiti...imi inchipui cum e sa mergi cu o masina normala si sa ai un angajat rosal in fata...iti cam sare pofta de mancare...

Naspa e ca nici in Bucicuresti nu e diferit.

Si apropo,ce-i cu avataru ala turcesc?

Am auzit astazi la war-uri reprosuri ca Arms dealerii nu dau arme, pentru a evita certurile va rog sa ii cereti arme in felu urmator [/w ID arma ] nu cred ca e asa greu. Daca cineva va evita si pe [/w] faceti ss si imi dati PM.

Noapte buna.

• Aveti voie sa refuzati un membru daca nu va cere [arma + ID] pe [/w],[/cw].Stiu,e foarte greu la spam-ul care este la war-uri sa fi atent la toti care cer pe [/say].Oricum incercati in mare parte sa oferiti arme si celor care cer pe [/say].

Edited by TrocinB

Noapte buna celor care s-au culcat , vorbim maine . Eu mai stau putin si ies .

Welcome celor noi !

Mechanici sa nu uitati de raport si de sedinta !!!

Sedinta, ce sedinta? :))

Imi place avatarul :)

Instalare:

In primul rand aveti nevoie de Spark. Ati luat Sparku si acum deschideti Spark, nu SparkCS. Bun , dupa ce ati deschis Spark , faceti click pe Open. Dupa ce ati facut click pe Open , cautati in Gta San Andreas > Models > gta3. Dupa ce ati deschis gta3 , o sa luati skinul (ATENTIE ! trebuie sa luati si DFF si TXD deodata) si le puneti printre celelalte. Dupa ce ati terminat faceti click pe Save.

Programul este uploadat de mine deci nu va faceti probleme de genul "e keylogger". Sper ca va plac skinurile si ca v-am ajutat. :P.

Ca sa fie bine sa nu fie rau. Sper sa va placa ...

Eu ma pun sa ma joc o Fifa , un Cs , sa ma ia somnul.

Noapte buna !

Mi-am rupt ochii in pc azi

Am fost la toate war-urile

cartoon.gif

** Madytz,credeam ca ne dai niste prime,Ca facuram treaba azi. Cand te refereai la ,,surpriza,, :)

Chiar l-ai crezut?

Noapte bună.

Edited by BZ Yusuf