Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@rTn CaSaNoVa VIP, Pana acum ziceai ca te duci la cumparaturi, acum te intalnesti cu o persoana speciala? Zici ca te enervez, dar daca stii ca nu ai timp sa vii la waruri de ce mai vii in gang? Te-am invoit de destule ori cand aveai un motiv calumea nu ca te duci la cumparaturi fix in programul de war cand ai toata ziua libera. Eu joc in gang pentru ca avand scoala dimineata in timpul saptamanii nu pot pleca prea mult pe afara si sa am ce face in acel interval, daca stii ca ai altceva de facut si nu ai timp nu te baga aiurea. Sper sa vii macar de influenta.

@@rTn CaSaNoVa VIP, Pana acum ziceai ca te duci la cumparaturi, acum te intalnesti cu o persoana speciala? Zici ca te enervez, dar daca stii ca nu ai timp sa vii la waruri de ce mai vii in gang? Te-am invoit de destule ori cand aveai un motiv calumea nu ca te duci la cumparaturi fix in programul de war cand ai toata ziua libera. Eu joc in gang pentru ca avand scoala dimineata in timpul saptamanii nu pot pleca prea mult pe afara si sa am ce face in acel interval, daca stii ca ai altceva de facut si nu ai timp nu te baga aiurea. Sper sa vii macar de influenta.

E grea lb romana katzuno, ma duc la cumparaturi cu respectiva persoana...! Daca ajung vin, daca nu... oricum castigati.

Ne-am descurcat foarte bine astazi cum era si de asteptat dar de maine avem nevoie de o prezenta mare , sper eu la 30 de oameni online dar ideal ar fi sa fim undeva la 35 pentru turful de pe Military LV , atacul este primul pe intervalul 20:00-20:30 asa ca intrati ceva mai devreme pe server pentru ca nu ne permitem intarzieri si sper sa nu mai fie atat de multe invoiri deoarece nu putem face treaba in stilul asta.

PS:Am decis sa public niste faze de la warurile de astazi , enjoy ;)

@@South Max, Vai....cum a tras :))

Neata baieti, diseara avem war-uri.

Vreau prezenta maxima ca sa le castigam pe toate.

Gata, sefu', nu da cu biciu' pls.

Ne-am descurcat foarte bine astazi cum era si de asteptat dar de maine avem nevoie de o prezenta mare , sper eu la 30 de oameni online dar ideal ar fi sa fim undeva la 35 pentru turful de pe Military LV , atacul este primul pe intervalul 20:00-20:30 asa ca intrati ceva mai devreme pe server pentru ca nu ne permitem intarzieri si sper sa nu mai fie atat de multe invoiri deoarece nu putem face treaba in stilul asta.

PS:Am decis sa public niste faze de la warurile de astazi , enjoy ;)

Ce le dai, să moară ce-am pe casă =))

Astazi 15.09.2015 ora 19:45 vreau sa fiti toti in HQ pentru waruri, cine lipseste va fi sanctionat conform regulamentului !

WARURI DE MÂINE:

1. Millitary LV - ATTACK - ACEST WAR ESTE DE INFLUENTA, DACA NU SUNTEM MAI MULTI CA EI NU IL PUTEM CASTIGA INDIFERENT DE SITUATIE, VREAU PREZENTA MAXIMA, CINE NU VINE LA ACEST WAR ARE FW INSTANT

2. Creek LV - DEFEND

3. CNN LV - DEFEND

La acest war

Toată lumea este obligată să aştepte conducerea în linie în HQ la ora 19:45.

Toata lumea este obligata sa detina jobul ARMS DEALER + minimum 30.000 materiale, in ca contrar o sa fie sanctionat..

NU SE ACCEPTA INVOIRI SUB NICIO FORMA, CINE NU VINE PRIMESTE FW

N'seara Bratveni! sa intrati toti la war-uri sa nu sariti cu invoiri in ultima clipa. Trebuie sa castigam neaparat attack-ul, dar si defend-urile.

N'seara Bratveni! sa intrati toti la war-uri sa nu sariti cu invoiri in ultima clipa. Trebuie sa castigam neaparat attack-ul, dar si defend-urile.

@@South Max, Ce facem ? Ne ajutăm între noi ? Eram full HP, după colţ un pimps cu 0 HP, 15 bratva imediat după colţul apropiat de el, eu fugind, m-a omorat pe mine, şi d-abea după vă gandiţi şi voi să intraţi în el să îl omorâţi. Defapt asta e problema la noi, că înafară de cei care mai gândim puţin, restul sunteţi incapabili să faceti + la war. Că dacă eraţi capabili, băteam pimps cu tot cu acei mulţi membrii, şi aşa văd că nu prea ne bat rău. Avem noroc, nu ştiu cum. Nu mă aşteptam ca, câţiva membrii de aici să traga aşa de tare la war încât să ne aducă pe linia de plutire. Să sperăm că ne remediem cu prezenţa la war şi va fii mai bine.

Edited by Muzzy

@@ciobibubu, Astept evidenta.

@@South Max, Gata, nu vreau sa mai aud de codati.

De azi incolo schimb foaia, vad ca nu se poate altfel.Am zis ca poate facem si noi ceva, dar din bine o dam in rau, la war nu veniti, invoiri puneti cu nemiluita, jigniti adminii ca sa luati ban etc. etc.

Nu mai accept decat 3 invoiri, sa fie clar.Suntem 38 de oameni in gang si la war va prezentati doar 20.

Pana nu avem prezenta buna si constanta in fiecare zi de war, sanctiunile o sa curga.

Si vedeti cu mistourile, nu vreau sa va mai aud de codati pe /f si de toate cele, certuri etc.Chat-ul pe timpul unui war va fi folosit doar pentru FVR si eventuale atentionari asupra pozitionarii noastre.

Inteleg ca aveti scoala, dar serios, in 2 ore nu faci nimic, chiar daca esti clasa a 12-a a 8-a samd.O spun din proprie experienta.

Asa ca, mobilizati-va.

Atat va spun.

Noapte buna si nu uitati de attack r4+.

O sa vedeti discutii deschise cand o sa fim 35 online.

Edited by Destema

Maine 17.09.2015 ora 19:45 vreau sa fiti toti in HQ pentru waruri, cine lipseste va fi sanctionat conform regulamentului !

WARURI DE MÂINE:

1. Spiny Bed LV - DEFEND

2. Creek LV - DEFEND

3. LVPD - ATTACK

La aceste war-uri

Toată lumea este obligată să aştepte conducerea în linie în HQ la ora 19:45.

Toata lumea este obligata sa detina jobul ARMS DEALER + minimum 30.000 materiale, in ca contrar o sa fie sanctionat..

Se accepta doar 3 invoiri.

Cine nu este in linie la 19:45 primeste FW, la fel si cei care fac DM.

Nu va mai accept nesimtirile.