Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Special pentru fratii nostrii din Tattaglia! :* (Remember the name, CUNEO!)

Felicitaaaaari dragi colegi, Cuneo the best! :X

Edited by raGe aka kaTaaBB

Noapte buna Cuneo, m-am dus la somn, e 6 dimineata... anyway, ne vedem in game pe la 17:00, daca am noroc =:)

Mda, am ajuns sa imi dau quote singur, dar nah ... am avut mare noroc, nu am dormit toata noaptea :(

Cum sa va spun, cuneo a insemnat pt mn mai mult decat o factiune sau o mafie: a fost nucleul activitatii mele timp de 6 luni. Nu mai are rost sa caut explicatii pt ce am facut, va multumesc pentru sansa de a sta atat aici, imi pare rau ca mi-am batut joc de ea, va urez bafta mai departe tuturor si incercati sa nu va lasati dusi de val si sa nu aveti scapari ca ale mele.

Daca mai are cineva nevoie de semnatura mea, as fi mandru ...

6pISl.jpg

Bafta mai departe cuneo.

Cum sa va spun, cuneo a insemnat pt mn mai mult decat o factiune sau o mafie: a fost nucleul activitatii mele timp de 6 luni. Nu mai are rost sa caut explicatii pt ce am facut, va multumesc pentru sansa de a sta atat aici, imi pare rau ca mi-am batut joc de ea, va urez bafta mai departe tuturor si incercati sa nu va lasati dusi de val si sa nu aveti scapari ca ale mele.

6pISl.jpg

Bafta mai departe cuneo.

Bafta in continuare nab.

Tin sa precizez ca de azi inainte cine mai divulga informatii din interiorul mafiei (/f ) DIRECT SAU INDIRECT!! Direct adica sa ii zici unuia ce se vorbeste pe /f indirect stiti povestea cu asqwe va primii direct uninvite. Ce este pe /f ramane pe /f! Data viitoare uitati-va de 10 ori inainte de a face un post sau mai bine nu il mai faceti.

6pISl.jpg

Bafta mai departe cuneo.

Bafta Levy, se pare ca mie imi trebuie acum semnatura :)

Salutare Cuneo !

In primul rand, vreau sa va spun ca imi asum actiunea de a posta aici ! Deci, haideti cu report !

Imi pare rau pentru ceea ce s-a intamplat cu Levyy. A fost, este si va fi o mare valoare pentru mafia Cuneo !

Merita un loc la legende impreuna cu Asqwe si Kinnnder !

In perioada pe care eu am petrecut-o in Cuneo, ei 3 au fost parte din inima mafiei ! Levyy este o mare pierdere pentru voi la fel cum ar fi si plecarea lui Asqwe sau Kinnnder !

Bafta in continuare Levyy, bafta in continuare Cuneo, aveti grija pe viitor ce faceti !

Poate candva vom reface echipa initiala !

O zi buna!

Salut băieţi. Eu plec până la bancă să bag ceva bănuţi pe clienţi, revin peste vreo juma' de oră. Voi, ce faceţi ?

Salutare Cuneo !

In primul rand, vreau sa va spun ca imi asum actiunea de a posta aici ! Deci, haideti cu report !

Imi pare rau pentru ceea ce s-a intamplat cu Levyy. A fost, este si va fi o mare valoare pentru mafia Cuneo !

Merita un loc la legende impreuna cu Asqwe si Kinnnder !

In perioada pe care eu am petrecut-o in Cuneo, ei 3 au fost parte din inima mafiei ! Levyy este o mare pierdere pentru voi la fel cum ar fi si plecarea lui Asqwe sau Kinnnder !

Bafta in continuare Levyy, bafta in continuare Cuneo, aveti grija pe viitor ce faceti !

Poate candva vom reface echipa initiala !

O zi buna!

Iar ai uitat de mine.... :|

GG Catalin_catalin , te-ai facut cu o plangere la Shlomy . http://postimage.org...cybmq/04d81486/

Parca erai la balta , in spate la hq ?

Oaw esti talentat , iaa uite poza mea . http://postimage.org/image/hv0ut39gb/

si dupa cand faceam duel cu coza tu incepi sa tragi si zici ca esti hq :).

Wow cred ca luati aman2 fw daca nu terminati o.O

Hihihi, mi-am comandat un set de 4GB RAM, la sosirea acestora voi avea 12GB RAM :X.

Ştiţi vreun film frumos, horror / comedie / acţiune? Tot caut unul şi dau doar de r@h****.