Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Cei buni mereu vor fi criticati de cei care nu tin pasul.

Beowulf e bun, demonstrand asta si in video-urile sale.

Adminii mereu si-au facut si isi vor face treaba, la cate acuzatii a avut Beo, sunt sigur ca adminii au stat cu recon-ul pe el, iar daca pana acum nu au gasit nimic, nici nu vor gasi.

Cine e la fel de bun ca Beo, poate chiar mai bun, filmati-va intr-o zi de war.Postati video-ul aici.Si facem comparatii.Poate chiar un concurs, ceva.

back de la liceu, ce faceti ?

Buna seara fanii mei, ce mai faceti ? am vazut ca, retrogradam la greu playeri de calitate si nu prea :-W

Cei buni mereu vor fi criticati de cei care nu tin pasul.

Beowulf e bun, demonstrand asta si in video-urile sale.

Adminii mereu si-au facut si isi vor face treaba, la cate acuzatii a avut Beo, sunt sigur ca adminii au stat cu recon-ul pe el, iar daca pana acum nu au gasit nimic, nici nu vor gasi.

Cine e la fel de bun ca Beo, poate chiar mai bun, filmati-va intr-o zi de war.Postati video-ul aici.Si facem comparatii.Poate chiar un concurs, ceva.

Asteapta pana vineri :))))Si cu filmul pe care il fac vineri o sa demonstrez ca am luat ban aiurea pentru aim.

ma retrag la somn, pe maine !

Dumnezeule,cum sa faci asemenea final ? :) :) Sunt de acord,dar nici chiar asa.

Newlife? o_________________________________O

Adevaru e ca poate am exagerat putin cu finalu =)) Oricum asa merita la cum vorbeste . Newlife e la fel ca franzela asta .

Neata baieti, m-am trezit şi eu.

Ce faceti?

Arati tata facebook-ul, nu mai fii smecher in fata calculatorului si tare-n tastatura

Daca arat facebooku nu tot in fata calculatorului e ? =)) Iti plac barbatii ? vrei facebooku ? crezi ca dau facebooku la toti copii ? , ba cap sec , ia nu mai fi ofticat , invata sa vorbesti ca omu si renunta la acuzatii inutile.

Bewolf, vorbeste tata la war-uri. De cand esti in cuneo, numai wost ai luat!

Se scrie Beowulf , se scrie worst ! In fine , nu am luat nici un worst , http://i.imgur.com/D41xIAH.jpg 27-7 :> Nu am de la toate warurile oricum nu are rost sa imi mai bat capu :D

Edited by Beowulf

Daca arat facebooku nu tot in fata calculatorului e ? =)) Iti plac barbatii ? vrei facebooku ? crezi ca dau facebooku la toti copii ? , ba cap sec , ia nu mai fi ofticat , invata sa vorbesti ca omu si renunta la acuzatii inutile.

Se scrie Beowulf , se scrie worst ! In fine , nu am luat nici un worst , http://i.imgur.com/D41xIAH.jpg 27-7 :> Nu am de la toate warurile oricum nu are rost sa imi mai bat capu :D

Ala se lauda ca are 180 likes. fuck my life.

Salutare, bine v-am gasit, sper sa ne intelegem bine impreuna si sa ducem familia cat mai sus! :)

Welcome. Da o sa o ducem sus. Astazi sa luam macar hq chiar daca suntem mai putin. Eu am iesit ma duc la scoala ne vedem la warul 2

Yaphets, banned ? A, da..las' ca luam in seara asta HQ si daca iar imi fura Collonelu bestul cu un kill, il bat cu SAMSUNG in cap :) :) Numai bagati si voi de seama ce zic stracci, chiar le dati atentie..nici mie nu imi place sa ii vad doar "tratec, mickutzu, collonelu, beowulf, yapthes = > aim". Asta e, daca nu stiu sa piarda..da-le pace..

# Curand, [AIM] :).

Salutare băieţi, eu am plecat la şcoală, ne auzim diseară la war.

Welcome Adrian, sper să ne inţelegem bine ! :)

Salut, am venit si acu' de la scoala ce mai faceti voi ?

Bafta Cuneo F., sper sa ajungeti sus :). Raduku Kinnder(bueno) succes cu mafia.

Pacat ca pleci, bafta