Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bună dimineaţa Cuneo! Sunt Criminal2o1o din joc, îmi pare rău că a trebuit să ies aseară în timpul şedinţei. E Paştele şi împreună cu familia a trebuit să mergem la o rudă. Sper că veţi înţelege. Mă voi revanşa azi la war.

Bună dimineaţa Cuneo! Sunt Criminal2o1o din joc, îmi pare rău că a trebuit să ies aseară în timpul şedinţei. E Paştele şi împreună cu familia a trebuit să mergem la o rudă. Sper că veţi înţelege. Mă voi revanşa azi la war.

Eşti catolic?

name='T L DonPabblo' timestamp='1364797013' post='1850611']

Neata baietii , Hai sa fim disera in numarr cat mai mare , cu cat mai multii cu atat mai bine.

Salut, normal c-o sa fim multi, sper macar sa castigam 1 war..ar fi bine pentru moralul nostru, dar daca n-ai cu cine..[/b]

@ Acum re-instalez GTA SAN ANDREAS, vreau sa vad cat rezist fara moduri.

FOARTE TARE FRATE ! E incredibil, mai bine nu veneam la war-u asta X( mega lag, aia trag prin pereti, cu deagle de la 200000m si tot eu iau ban pentru aim :|

Aveai aim macar?

N-aveam frate ... si cand ii vad pe aia din TTG ca trag de la 2000m cu deagle :| Aia nu mai au aim ...

Mda, interesant "eu ii dau ban pe risc"

Cand te-a chemat dRE sa testezi il puteai avea dezactivat. link

,
,
,
,
,
.

Edited by nWo DragoSika

Heii cuneo, acesta ar putea fi ultimul post de-al meu aici cu numele asta! Ne facem clanuri....

Astea raman aceleasi nume nab :|

P.S. S-ar putea sa fie ultimul meu post aici daca nu iau unban, asa ca:

Vreu sa ii multumesc lui kiNNNder. pentru sansa pe care mi-a acordata, vreau sa le multumesc lor: Raduku., Gutmaster, Freddo, Think, Skyntei, Caddytzu,Finster,Revo, Selz, care nu mi-ati fost doar colegi ci si prieteni, in care am putut sa ma bazez, voi m-ati facut sa ma simt ca intr-o familie aici, si va multumesc pentru asta. Indiferent de raspunsul lui Kelton sper sa ramanem prieteni in continuare si poate viitori colegi peste o luna. Succes tuturor in ceea ce v-ati propus, succes kiNNNder si Raduku, sper sa duceti cat mai sus Cuneo Family, si sa faceti fata mafiilor rivale.

Bafta Cuneo Family,

Picciotto S.Dragos