Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Vietnamese Boys

Golden Team

o1vPWEm.png

In aceasta lista voi enumera membrii care au ajutat la ridicarea acestui gang si care au ramas si la bine si la greu, care au reusit sa duca aceasta mafie foarte sus. Cu o istorie bogata ( Prima mafie care a reusit sa cucereasca un oras intreg [F4L]Bestial lider si primul gang care a reusit sa cucereasca orasul Los Santos kiNNNder. lider) va puteti mandrii ca faceti parte din aceasta lista.

kiNNNder.

Asqwe

Picone

Raduku.([sQ]Raducu)

Coza

Griffyn

[GMS]Gutmaster

BvAsasin

JustThink

vulturik

PvP.

Levyy

Skyntei

[CBN]Ybu

M.Ionut

.Anca.

Euforiyia

Jackson.

Anndi

Sheennn

Daniel.C

Sdom.

[69]Capricio.

Creepy

Truda

Chedli

Return

[OC]Shlomy

Zarzare

Colonelu.

Louie.

Delicios

[AIM]Beowulf

Aux

Clod

[AIM]Terror

xXxRoacherulxXx

Rekill

[Aim]Yaphets

Azur

[Mr].Hunter

Bl4ckTig3r

ikJPCOL.png

Edited by kiNNNder
Adaugata la legende.

:D Kinnnder , numai tu esit " de vina " ca ne-ai condus spre reusita! Adica tu si Bestie, ai fost cred ca cel mai intelept, de treaba , sociabil, glumet lider care a existat pe B-zone. Desi noi am avut certurile si neintelegerile noastre ( dar nu numai cu tine ) tot am reusit sa ne intelegem. Sper sa ramanem prieteni mereu. Te salut azi ca maine plec la mare...

Ciao all! :X

Vietnameese Boys are multe Nicknameuri

ce vor ajunge sa conduca multe factiuni si

poate chiar si acest server.

1.Welcome celor noi.

2.Ma simt onorat sa fac parte din golden team.

3. kiNNNder dupa parerea mea esti cel mai de treaba lider, pentru ca radem, glumim, dar si pentru ca stii sa ne indrumi spre drumul cel bun.

Se pare ca pe acest server dusmania intre mafii e mai mare decat imi aminteam eu, nu pot sa cred la ce s-a ajuns.

Picone ai fost un coleg exceptional, te asteptam inapoi.

Just- Tu esti labar.

kinder- esti un lider de treaba, care va reusi pana la urma sa cucereasca tot prin daruire si forta.

EDIT: euNjWB8.png

Foarte tare frate

Edited by LouieBZ

Maine dimineata voi la spital pentru o saptamnaaaaaa !! Daca nu ramenti cu tot Ls-ul sunteti niste pistruiati,grasani si bubosi !!! :X=)) Oricum sunteti grasani,bubuosi si pistruiati dar daca nu ramaneti cu tot Ls-ul o sa fiti mai rau .. ;x !

Edited by BTD Ancutza

Maine dimineata voi la spital pentru o saptamnaaaaaa !! Daca nu ramenti cu tot Ls-ul sunteti niste pistruiati,grasani si bubosi !!! :X=)) Oricum sunteti grasani,bubuosi si pistruiati dar daca nu ramaneti cu tot Ls-ul o sa fiti mai rau .. ;x !

Aolo, pai tu ne-ai imbubat, tu ne-ai pistruit tu ai mustata ( Asta avem din nastere ) tu ai kg multe...! :))) Bine ca stai la parter!!! Daca nu pastrati tot ls-ul ramaneti tot niste copii care isi pierd ore importante intr-un joc , iar daca il pastrati deveniti niste Domni inteligenti ce isi fac programul special pentru a deveni ceva in viata... ( prostii ) Vietnameese Boys = ANCA!!!! =)) .

Ti pwp Grasuta pistruiata ! Bubitele tale joaca footbal pe fatzuca ta! :)

Tot frumos vei ramane clod cu sau fara ls! Planificam un mare Party ca suntem de 6luni + casatoriti , asta dupa ce vin. Ne pregateste kindi si tot VTB (+anca) un caodu maaaare ( asa ca dotarea mea din chilotei) .

Bafta all! Ne vom revedea candva..>! Ciao!

P.S.

Ancuta, piatra la rinichi

se elimina daca bei multe lichide

si faci pipi des!!!!

Dar fa operatie....

Edited by GutMasteR

Welcome JustThink dupa 3 luni,prapaditule.

Asasin schimba avataru parca e femeia lui [AIM]TerroR , buboasa , nu tre sa ai deafaceri cu terroristi, doar decat eu.

Edited by Lee SKYNTEi