Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Poate o sa va dati si voi seama ca maine putem pierde turfs au mai ramas doar 9 rank 4+ dintre care 2 mai putin activi, suntem 30 in factiune este normal sa pierzi dar cu timpul se va face o noua echipa, sper sa nu va descurajati si sa mergem mai departe. Felicitari celor care au plecat(Rank 4+) mi-am schimbat parerea despre uni...

Se vede cine a stat pt lider.Aseara au zis ceva chiar daca ia altcineva lider sa ramanem uniti si sa ducem mafia cat mai sus

Dar astazi cand sa ales liderul se pare ca acei ce ziceau aseara au plecat.

Pareati niste oameni de treaba.Dar acum mi-am schimbat radical parerea despre voi

Se vede cine a stat pt lider.Aseara au zis ceva chiar daca ia altcineva lider sa ramanem uniti si sa ducem mafia cat mai sus

Pareati niste oameni de treaba.Dar acum mi-am schimbat radical parerea despre voi

Ce vrei ma fiecare are dreptul la o decizie ... imi pare rau daca chiar asa a fost

Chiar daca au plecat ceilalti colegi, numirea unui nou lider nu va duce la caderea factiunii si a numelui ei.

Chiar daca au plecat cei de rank 4-5, din urma lor vine o noua generatie.

Poate la inceput o sa fie mai greu, dar nu prea cred.

Eu de astazi sunt noul vostru coleg, sper sa ne intelegem.

Chiar daca au plecat ceilalti colegi, numirea unui nou lider nu va duce la caderea factiunii si a numelui ei.

Chiar daca au plecat cei de rank 4-5, din urma lor vine o noua generatie.

Poate la inceput o sa fie mai greu, dar nu prea cred.

Eu de astazi sunt noul vostru coleg, sper sa ne intelegem.

Welcome Joseph....sper sa fie cum zici tu dar nu cred...este foarte greu,

O sa imi fie dor de voi(kinnnder, Skyntei, Anca, JustThink)

Ce vrei ma fiecare are dreptul la o decizie ... imi pare rau daca chiar asa a fost

Da vulture dar aseara stii si tu ce ziceau unii dintre ei.

Baieti,incerc sa intru pe SAMP si imi deschide single playerul, a mai avut cineva problema asta?...am schimbat PC-ul si nu imi mai merge SAMP-ul.

Eu am avut problema asta.Dar am avuto de la plugin de la radio.

Cand dadeam conect sa intre in samp imi deschidea single player.

A trebuit sa reinstalez din nou gta*ul

Baieti,incerc sa intru pe SAMP si imi deschide single playerul, a mai avut cineva problema asta?...am schimbat PC-ul si nu imi mai merge SAMP-ul.

Instaleaza si samp 0-3x sau daca l-ai instalat mai fal odata.

Doamne.. cum sa pierzi frate cu o echipa de amatori cu cota de 32.. a ajuns rau de tot Barcelona asta..

hfLJF2Q.png

Doamne.. cum sa pierzi frate cu o echipa de amatori cu cota de 32.. a ajuns rau de tot Barcelona asta..

hfLJF2Q.png

hfLJF2Q.png

hfLJF2Q.png

Asa e se mai intampla.Cota de 32 avea aia de a jucat cu Barca?

Da.. si au facut 2-2... mama ce nervii am..

chiar 34...

Sportingbet 34.00 10.00 1.03

Edited by eB Sp1Ke

Bravo plecati...imi pare bine, vreau un singur lucru de la voi:Sa nu va aud niciodata ca suferiti, uite astia au pierdut totul, ia bataie meru, nu au turfs, sunt slabi, am plecat noi sa destramat etc, nu v-a demis nimeni voi ati plecat voi ati vrut altceva. Chiar daca pierdem acum cu timpul se formeaza o noua echipa...nimeni nu poate face o factiune in 2 zile :(

Bravo plecati...imi pare bine, vreau un singur lucru de la voi:Sa nu va aud niciodata ca suferiti, uite astia au pierdut totul, ia bataie meru, nu au turfs, sunt slabi, am plecat noi sa destramat etc, nu v-a demis nimeni voi ati plecat voi ati vrut altceva. Chiar daca pierdem acum cu timpul se formeaza o noua echipa...nimeni nu poate face o factiune in 2 zile :(

Poate o sa va dati si voi seama ca maine putem pierde turfs au mai ramas doar 9 rank 4+ dintre care 2 mai putin activi, suntem 30 in factiune este normal sa pierzi dar cu timpul se va face o noua echipa, sper sa nu va descurajati si sa mergem mai departe. Felicitari celor care au plecat(Rank 4+) mi-am schimbat parerea despre uni...

Imi cer scuze ca postez aici, o fac pe propria raspundere.

Singurul lucru pe care il regret este ca ati uitat cine v-a crescut, cine a pus temeliile acestei mafii si cine a avut grjia de voi.

ps : Este ultimul post aici, nu voi da add replay indiferent ce raspuns voi primi.

Edited by LL Levyy

Singurul lucru pe care il regret este ca ati uitat cine v-a crescut, cine a pus temeliile acestei mafii si cine a avut grjia de voi.

ps : Este ultimul post aici, nu voi da add replay indiferent ce raspuns voi primi.

Singuri care m-au crescut pe mine aici au fost kiNNNder si Raduku atata tot, pentru asta ii respect.

Hai sa fim seriosi,m-ai crescut tu?

Ce zicea si rekill mai sus Kinder si Raduku ne-a crescut nu tu.

Pentru asta merita tot respectu meu fata de ei!

Singuri care m-au crescut pe mine aici au fost kiNNNder si Raduku atata tot, pentru asta ii respect.

Hai sa fim seriosi,m-ai crescut tu?

Ce zicea si rekill mai sus Kinder si Raduku ne-a crescut nu tu.

Pentru asta merita tot respectu meu fata de ei!

Scuze ca postez aici dar cand eu aveam rank 4 pentru a 2-a oara in cuneo voi dabi intrati am dat teste cu aproape toti rank 4/5 care sunt si au fost in mafia asta.Rekill nu uita ca si tu ai iesit cand aveai rank 4 pentru a intrat in PD.

Scuze ca postez aici dar cand eu aveam rank 4 pentru a 2-a oara in cuneo voi dabi intrati am dat teste cu aproape toti rank 4/5 care sunt si au fost in mafia asta.Rekill nu uita ca si tu ai iesit cand aveai rank 4 pentru a intrat in PD.

Da asqwe te inteleg poate si eu am mers prea departe...dar imi este greu sa vad cum se destrama totul :( mai lipseste sa pierdem turfs si Vietnaemse dispare..

Da asqwe te inteleg poate si eu am mers prea departe...dar imi este greu sa vad cum se destrama totul :( mai lipseste sa pierdem turfs si Vietnaemse dispare..

Nu o sa dispara vietnamese/cuneo nu a stat niciodata in 3/4/x membri cand au iesit darkilic si cu mair de la 6 turfs am ajuns la 0 timp de 1 luna.Apoi au intrat alti membri si a inceput ascensiunea.Pana in momentul actual.Acum poasibil sa fie o mica perioada de declin dar nu va fi definitiva.Orice mafie are urcusuri si coborasuri,nu poate fi mereu totul roz sau o mafie sa aiba mereu tot orasul.Sper sa va descurcati si sa gasiti alte persoane mai bune ca noi care sa duca VTB acolo unde ii este locul Si locul acestei mafii a fost mereu locul 1 cel putin pentru mine.Bafta

Ultimul meu post in Vietnamese Boys...nu pot sa zic decat ca au fost cele mai frumoase clipe petrecute, am legat prietenii, am trecut atat prin perioade bune cat si prin cele rele. Ii multumesc lui kinder pentru sansa, timpul si increderea acordata inca de la un level mic si tot in acest timp tin sa imi cer scuze fata de restul membrilor, daca indealungul timpului petrecut aici i-am suparat cu ceva sau am gresit fata de voi. Am reusit performanta ca impreuna sa avem intregul oras Los Santos, acesta este meritul nostru, al tuturor care sunt si vor insemna CUNEO. Vremurile se schimba, lafel si membrii...o echipa sudata, compacta cu un nume, formata cu greu, tot meritul fiind in total al lui kinder care ne-a oferit libertate maxima, si-a rapit o mare parte din timpul lui pentru a ajunge la punctul maxim.

Coza- cu tine am mai vorbit despre functie cu putine zile in urma de a fi kinder banat, si cum ti-am spus, ai reusit sa obtii o functie importanta intr-un final. Iti urez succes si sper sa ai parte de cel putin aceleasi performante care le-am avut impreuna cu restul jucatorilor care ti-au fost alaturi sau cei care iti vor mai fi in continuare. Cat despre numirea lui Joseph ca sublider,o alta persoana dinafara factiunii, cred ca a adus dezechilibrul temporar pentru VTB si , dar cu timpul toate se vor rezolva, a fost decizia ta si ti-o respect, ai avut tot dreptul asupra ei.

Joseph sper sa nu imi iei in nume de rau cuvintele adresate mai sus. Meriti pe deplin functia asta, nu ca ceilalti care ne-am tocit coatele timp de jumatate de an de birouri ca intr-un final sa "luam o palma". Nu am avut deloc timp sa imi fac o parere despre tine dar cat timp ai fost ales de coza tind sa cred ca ai capacitatea de a-ti face treaba mai bine ca oricine altcineva ar fi fost ales. Mult succes si tie.

Tuturor celorlalti tin sa va urez noroc in joc cat si in viata de zi cu zi. Am fost si mi-ati fost alaturi in tot acest timp si plec cu un singur regret...acela ca totul s-a terminat brusc cu un final nu tocmai fericit...dar stiti si voi ca nu toate povestile au un astfel de final.

Bvasasin, Gutmaster, ybu, pvp, skynteie, vulturik...voi sunteti cei pe care am avut ocazia sa va am langa mine inca din prima zi in care am fost invitat, oameni cu un caracter deosebit, la locul lor cu care se poate discuta orice, oricand . Lafel si zarzare , sheen, rekill, imi pare bine ca v-am cunoscut si ca am avut onoarea sa impart timpul cu voi.

Timpul e scurt si e greu sa scriu cate ceva despre fiecare in parte.

Plec de aici constient ca oriunde o sa merg nu am sa gasesc aceeasi atmosfera si acelasi spirit de echipa.

Rekill - cat despre suferinta nu stiu daca cineva din cei la care te gandesti tu acum ar arunca vorbe grele asupra VTB indiferent de perioada prin care o sa treaca fie ea buna sau rea deoarece si noi am trecut prin perioade deloc favorabile dar am continuat sa ne facem cu mandrie datoria fata de ceea ce inseamna aceasta familie. Cu totii care am plecat de aici am plecat multumiti pentru ca am realizat si trebuie sa intelegi ca atat pentru noi cat si pentru voi incepe "o noua era". Nu ne purta pica si nu ne arata cu degetu' pentru decizia care am luat-o, aceea de a ne urma fiecare calea lui.

Intr-un final tin sa va salut si sa imi exprim tot respectul fata de cei care ati ramas in continuare sa il ajutati pe coza, succes in pastrarea teritoriilor.

M.Ionut *CUNEO*