Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Asta e mah, se pare ca unii ( care au jucat codati.. i-au injurat pe toti de mortii si etc ) au mai multa credibilitate, au primit sanse peste sanse.. si isi bat joc in continuare, dar.. tot ei au dreptate.. mergem mai departe..

Am auzit niste zvonuri (chiar multe) cum ca pad_vlad ar fi jucat codat in trecut , iar acum i s'a acordat o noua sansa.. E adevarat ?

In fine , dar imi pare rau de faptul ca ai fost avertizat , oarecum , tot din cauza actiunilor membrilor .. Pacat.. Asta arata ca esti un lider bun si ca ne dai o oarecare libertate uneori.. Personal vreau sa iti multumesc pentru asta :)

Am auzit niste zvonuri (chiar multe) cum ca pad_vlad ar fi jucat codat in trecut , iar acum i s'a acordat o noua sansa.. E adevarat ?

In fine , dar imi pare rau de faptul ca ai fost avertizat , oarecum , tot din cauza actiunilor membrilor .. Pacat.. Asta arata ca esti un lider bun si ca ne dai o oarecare libertate uneori.. Personal vreau sa iti multumesc pentru asta :)

Doar 1 sansa ? a primit doua.. dar nu mai conteaza.. lasa, tot eu am luat avertisment. Acum 2 saptamani a luat ban pentru " rocket launcher ", la acuzat pe RazR ca i-a pus arma in mana din admin, sa luat vreo masura ? nu, i-au scos banul..si uite-l ca joaca in continuare, si.. tot eu iau avertisment. Are 2-3 masini personale ( sau a avut ), pe care le-au tinut cativa sclavi de-ai lui, a patit ceva? nu.. nu a patit nimic. Asta e,asa e lumea.

Doar 1 sansa ? a primit doua.. dar nu mai conteaza.. lasa, tot eu am luat avertisment. Acum 2 saptamani a luat ban pentru " rocket launcher ", la acuzat pe RazR ca i-a pus arma in mana din admin, sa luat vreo masura ? nu, i-au scos banul..si uite-l ca joaca in continuare, si.. tot eu iau avertisment. Are 2-3 masini personale ( sau a avut ), pe care le-au tinut cativa sclavi de-ai lui, a patit ceva? nu.. nu a patit nimic. Asta e,asa e lumea.

Da , povestea aceasta o stiu .. Cand am vazut ce PM'uri si'a dat cu RazR am facut pe mine de ras =))

In orice caz , chiar nu inteleg de ce e lasat in continuare sa joace pe server. Nu am nici o explicatie . Parca acu 1-2 luni s'a intors din nou pe cont , avea 97 milioane. Abia de admiral ii ajungea. Acum e mare boss , cu elegy , casa level 8 si 450 milioane. Nici pentru asta nu am o explicatie. Zicea ca se imprumuta , dar cum pana mea sa se imprumute suma de 2.5 miliarde ? :| E ceva "jegos" la mijloc , si sper sa fie prins.. A umplut forumul de "limbajul specific lui" , si imediat ce incepuse joaca din nou pe cont , tin minte ca numarasem vreo 14 reclamatii pe ultimele 2 pagini de la Complaints... Acum s'a linistit , dar totusi :-J

Hai sa schimbam subiectul..

Ce mai faceti lume?

Da, corect.. pt mine este un nimeni, chiar nu are rost sa-l " discutam ", insa.. cand vezi ca altii care au facut numai rahaturi pe B-Zone si primesc sanse peste sanse, te apuca toti dracii. Mai am putin si fac 2 ani pe B-Zone,am muncit foarte mult.. am stat 1.500 + ore in fata calculatorului, si ma " doare " sa vad ca tot aia care fac rau, sunt pusi in fata.

Sstai calm sefu >:D<<'> nu-ti fa probleme astia-s invidiosi :P fii bucuros ca iti ai membri din F/P totimpu alaturi d tn...asa e si in viata reala tre sa ne obisnuim cu oameni deastia :)>-

hai ca ma duc pana afara ma aerisesc :)) bafta la /heal

Asa este Shtory, nu mai este membru Fireman/Paramedic, a crezut ca el este mai destept decat toti.. si noi mai fraieri. A jucat pe doua fronturi, ma mintit.. spunandu-mi sa-l inteleg,si sa-l demit fara faction punish pentru ca nu prea mai are timp de pc, ca sora lui e mai " nebuna " ( exact asa sa exprimat ", desi nu vad legatura surorii lui cu SA:MP. Activitate nu avea, insa.. sa va spun ceva, era invidios pe voi.. pe voi toti care ati luat rank si el nu a luat,desi nu a fost la sedinta.. avea foarte multe pretentii.

Asa este Shtory, nu mai este membru Fireman/Paramedic, a crezut ca el este mai destept decat toti.. si noi mai fraieri. A jucat pe doua fronturi, ma mintit.. spunandu-mi sa-l inteleg,si sa-l demit fara faction punish pentru ca nu prea mai are timp de pc, ca sora lui e mai " nebuna " ( exact asa sa exprimat ", desi nu vad legatura surorii lui cu SA:MP. Activitate nu avea, insa.. sa va spun ceva, era invidios pe voi.. pe voi toti care ati luat rank si el nu a luat,desi nu a fost la sedinta.. avea foarte multe pretentii.

In niciun caz nu joc samp pentru a lua rank si tot ce spui tu mai sus .. Jok samp sa imi fac prietenii . dar de la un timp eu am luat note mici "4", mama mea fiind plecata in Italia, sora mea are grija de mine . Tu nu ma cunosti . O viata ca a mea nimeni nu are ..... Oricum cum zici tu ca mint .. si mai aveeam si pretentii mai lasat cu ochiii in gura ... Oricum ... asta este daca tu consideri ca faceam ce zici tu ... asta este dar cred ca te inseli amarnic ... Adio Fireman/Paramedic

In niciun caz nu joc samp pentru a lua rank si tot ce spui tu mai sus .. Jok samp sa imi fac prietenii . dar de la un timp eu am luat note mici "4", mama mea fiind plecata in Italia, sora mea are grija de mine . Tu nu ma cunosti . O viata ca a mea nimeni nu are ..... Oricum cum zici tu ca mint .. si mai aveeam si pretentii mai lasat cu ochiii in gura ... Oricum ... asta este daca tu consideri ca faceam ce zici tu ... asta este dar cred ca te inseli amarnic ... Adio Fireman/Paramedic

Fiecare are probleme,dar nu asa..cum ai tu, nu exista zi.. sa nu ai probleme. Tu ai crezut ca daca te loghezi pe server, stai 10-15 minute.. 1 ora, poftim.. sa fiu mai indulgent, postezi de 2-3 ori pe forum zilnic, o sa iei rank? Eu mi-am dat seama de invidia ta din intrebarile pe care mi le puneai. In fine, eu te rog sa nu mai postezi aici.. din moment ce nu mai esti membru Fireman/Paramedic, bafta oriunde te-ai duce, si cu " scoala ",pune mana si invata.. sa nu mai iei note de " 4 ".

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic