Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nu vroiam sa se termine asa dar uite ca s-a intamplat , aceasta va fi ultima postare a mea ca paramedic . Succes tuturor ati fost cei mai buni colegi pe care ii puteam avea vreodata si nu voi uita nici odata clipele petrecute impreuna !

Va urez succes:

-Missy

-[s4L]Mitch

-AlleXx13b

-Kalvin

-Schwepp

-Brunetta

-Tule (Tulica)

-DaPain desigur

-An3k

-uiDivo ( apreciez toate chesturile facute pentru mine si multumesc pentru sansa acordata )

-Si restul la fel.

Bafta la comenzi tuturor , si sper ca ne vom intelege in continuare !

Edited by Denim

@, Mult succes pe viitor, nu cred ca e cazul sa pleci pentru o sanctiune ..dar e alegerea ta. Mi-a facut placere sa te am ca si coleg :*.

Welcome celor noi, ii asteptam si pe ceilalti :D. Ne auzim in joc.

Bafta Denim13b. Felicitari inca odata pentru acele best-uri.

Pentru cei noi...ar trebui sa stiti ca sanctiunile nu va fac rau. Sunt doar evidente ale greselilor si ar trebui sa aduca cu ele niste schimbari in comportamentul vostru. Ca de obicei..am sa inchei prin renumita expresie...BAFTA LA COMENZI !

Bafta Denim ! Ai fost un coleg deosebit, descurcaret ,serios si super de treaba . Iti urez mult noroc si succes in continuare ! Imi pare rau ca trebuie sa iesi ,asta e fiecare facem greseli ...dar totusi pentru o sanctiune nu trebuie sa faci asta. Mai vorbim in game :)

Welcome celor noi ,astept cu nerabdare sa va cunosc !

Denim nu e cazul sa pleci pentru un factionwarn ! Si eu am reactionat la fel la primul fw dar uite ca am ajuns la aproape 2 luni in factiune si am tot rank 2 pe greselile mele. Acum am de exemplu 2/3 fw si tot nu vreau sa ies. Timpul le rezolva pe toate. Ai grija pe viitor si mult succes !

bafta denim :| imi pare rau ca pleci , uidivo unde e plecat? :|

Din ce am inteles, uiDivo nu mai este liderul factiunii noastre. Acum ChevY este Chief Paramamedic Imi cer scuze. Se pare ca am inteles gresit. ChevY ii tine locul lui Uidivo pana cand revine.

Welcome celor noi. Ne auzim in game.

Edited by omxiC

... am crezut ca e plecat si ii tine locul.. pff si am de primit salariul pe 2 weeks de acuma papa.. :|

uiDivo este inca liderul factiunii noastre. Se pare ca Chevy doar ii tine locul pana cand se intoarce. Imi cer scuze ca v-am indus in eroare. Eu asa am crezut la inceput :-??.

Bine ai venit Only :) ,sper sa te integrezi in gasca noastra ,si sa ne intelegem cat mai bine ,doar asa putem forma o echipa . Astept si restul echipei :)

Si eu ma duc la somn ,noapte buna !

Pentru prima data va spun SALUTARI! prieteni !

Sper sa ne intelegem de minune, sa nu avem certuri si la cat mai multa caterinca :))

Sper sa ma acceptati in 'gasca voastra' cu bine

Salut tuturor!

O zii frumoasa va doresc

Nu prea au existat probleme conjugale in aceasta factiune, pentru simplul fapt ca in principal fiecare si-a vazut de treaba lui.

Bine ati venit la noi si spor la comenzi! Ne auzim in game in 15 minute..mai am cate ceva de facut pe forum.

Bine ai venit Only :) ,sper sa te integrezi in gasca noastra ,si sa ne intelegem cat mai bine ,doar asa putem forma o echipa . Astept si restul echipei :)

Multumesc,asta sper si eu !

Bun venit Only, sper sa te simti bine alaturi de noi si sa ramai cat mai mult aici

Multumesc,si eu sper sa raman mult timp aici,dar cum " prietenii " iti fac felu ...

Welcome noilor medici! Sper sa va integrati repede si destul de bine, ne vedem in game

Salut :D

Pentru prima data va spun SALUTARI! prieteni !

Sper sa ne intelegem de minune, sa nu avem certuri si la cat mai multa caterinca :))

Sper sa ma acceptati in 'gasca voastra' cu bine

Salut tuturor!

O zii frumoasa va doresc

Cred ca o sa ne intelegem bine :))

Neata medici,ma bag la un ra2,ne auzim mai dupa-amiaza in game !

Edited by Only96

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic