Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare colegi, se pare ca nu mai trebuie sa plec saptamana asta ci saptamana viitoare doar vreo 1-2 zile.

Tinand seama ca a inceput scoala si lumea intra mai rar pe samp propun sa fim solidari intre noi si sa facem urmatorul lucru.

Cine atinge 20 accept medic sa nu mai faca in plus, astfel sa putem face toti acest accept medic. Stiti foarte bine ca sunt foarte multi care fac comanda si imediat dupa ce accepti o inchid, in plus nici nu sunt foarte multe pe zi, doar nu a sa stam acum 24/24 sa facem un raport. In plus nu mai este ca inainte cine face mai multe comenzi are salariu mai mare.

Eu zic sa facem asa pana la prima sedinta si poate atunci o sa descutam o varianta oficiala.

Edited by AshimaP

Azi implinesc 2 luni in aceeasta factiune :)) , va urez si voua la cat mai mult. Credeti-ma merita ,iti faci prieteni si te distrezi maxim. Pacat ca unii dintre ei ne parasesc cu trecerea timpului(nu dau exemple, mie frica sa nu sar peste cineva sa se supere:D) ...

Azi implinesc 2 luni in aceeasta factiune :)) , va urez si voua la cat mai mult. Credeti-ma merita ,iti faci prieteni si te distrezi maxim. Pacat ca unii dintre ei ne parasesc cu trecerea timpului(nu dau exemple, mie frica sa nu sar peste cineva sa se supere:D) ...

Salutare colegi, se pare ca nu mai trebuie sa plec saptamana asta ci saptamana viitoare doar vreo 1-2 zile. Tinand seama ca a inceput scoala si lumea intra mai rar pe samp propun sa fim solidari intre noi si sa facem urmatorul lucru. Cine atinge 20 accept medic sa nu mai faca in plus, astfel sa putem face toti acest accept medic. Stiti foarte bine ca sunt foarte multi care fac comanda si imediat dupa ce accepti o inchid, in plus nici nu sunt foarte multe pe zi, doar nu a sa stam acum 24/24 sa facem un raport. In plus nu mai este ca inainte cine face mai multe comenzi are salariu mai mare. Eu zic sa facem asa pana la prima sedinta si poate atunci o sa descutam o varianta oficiala.
Sunt de acord, deoarece si eu am un orar foarte incarcat.

@, Welcome m3n

Azi implinesc 2 luni in aceeasta factiune , va urez si voua la cat mai mult. Credeti-ma merita ,iti faci prieteni si te distrezi maxim. Pacat ca unii dintre ei ne parasesc cu trecerea timpului(nu dau exemple, mie frica sa nu sar peste cineva sa se supere:D) ...

Azi implinesc 2 luni in aceeasta factiune , va urez si voua la cat mai mult. Credeti-ma merita ,iti faci prieteni si te distrezi maxim. Pacat ca unii dintre ei ne parasesc cu trecerea timpului(nu dau exemple, mie frica sa nu sar peste cineva sa se supere:D) ...

Noroc! N-am mai postat de ceva vreme pe aici :)) Eu fac imediat 4 luni aici, si da e foarte fain. Ma asta conteaza foarte mult la inceput, daca sti sa-ti alegi factiune cum trebe, adica sa o alegi fiindca chiar iti place nu sa alegi la intamplare si dupa 2 saptamani poc demisie.

Mami mami mami, ma fura golaniii

@

https://www.youtube....h?v=1nqVX6M0aho

Vecina mea

Cea cu vecina e misto, imi place mult video-ul. :D

#Welcome nab oil.

Melodia care ma disperat pe aici pe la mn prin oras /usedrugs

PS: Sa nu ziceti cas droghist sau cocalar dar e penala melodia :)))

Nu ma lasa s-o vad....imi interzice varsta :|...am doar 14 ani. Are influente negative colegu'. Te dau la DIICOT.

Salutare colegi, se pare ca nu mai trebuie sa plec saptamana asta ci saptamana viitoare doar vreo 1-2 zile.

Tinand seama ca a inceput scoala si lumea intra mai rar pe samp propun sa fim solidari intre noi si sa facem urmatorul lucru.

Cine atinge 20 accept medic sa nu mai faca in plus, astfel sa putem face toti acest accept medic. Stiti foarte bine ca sunt foarte multi care fac comanda si imediat dupa ce accepti o inchid, in plus nici nu sunt foarte multe pe zi, doar nu a sa stam acum 24/24 sa facem un raport. In plus nu mai este ca inainte cine face mai multe comenzi are salariu mai mare.

Eu zic sa facem asa pana la prima sedinta si poate atunci o sa descutam o varianta oficiala.

Eu oricum nu fac mai mult de 20 comenzi prin accept medic. Consider ca e mai usor sa faci healuri normale..la eventuri si etc.

Buna ideea! Sper sa fie agreeata de colegi.

Spor la comenzi..eu m-am chinuit sa termin partea mai grea a raportului din weeken...in timpul saptamanii am un prgram foarte incarcat. Bafta la orele de saptamana aceasta!

Este foarte adevarat . Eu unul de acum inainte asa o sa fac . Edited by Luca George

Salut, mhm, buna ideea cu /accept, solidaritatea, in primul si-n primul rand, este parte din echipa, iar noi, echipa "Paramedics" ar trebui sa fim printre cei mai uniti :D Astea fiind spuse, ar fi ok sa dea /accept cei ce au nevoie primii, iar restu, eventuri si ce prind prin oras dupa ce fac norma. Seara buna, dragi colegi :-bd

Edited by XddTXsg

Neata I-) . Spor la comenzi in game. Pana la ora 10:00 nu cred ca primim vreun/service medic ;)). Incercati sa va faceti mai mult de jumatate din raport in weekend. Aici vorbesc de comenzile prin /accept medic, fiindca daca nu intrati seara in timpul saptamanii nu aveti cum sa-l terminati.

Si eu sunt de aceeasi parere;) dimineata pierzi timpul aiurea on duty. Seara ai cele mai multe sanse sa obtii cele mai multe comenzi+ acum suntem mai multi si ar trebui sa ne ajutam unii pe altii! Ma duc la scoala ne vedem diseara in game. Bafta la scoala/liceu!

Un pescar dadea la undita într-un loc unde pescuitul era interzis. Un paznic se apropie de el si-i zice:

- Trebuie sa platiti amenda, aici pescuitul e interzis!

- Eu nu pescuiesc, îi fac doar baie râmei asteia! zice pescarul ridicând batul din apa.

- Deh... amenda tot trebuie sa platesti, ca râma ta nu are slip si asta nu e plaja de nudisti!

Trei tipi casatoriti merg la pescuit.

Cam dupa vreun ceas se putea asculta urmatoarea conversatie:

- Nici nu va-nchipuiti ce a trebuit sa fac sa pot veni la pescuit! Am promis ca in urmatorul sfarsit de saptamana voi zugravi toata casa.

- Nici pe mine nu m-a lasat sa vin pana n-am promis ca voi renova apartamentul.

Si asa au continuat sa pescuiasca pana cand si-au dat seama ca cel de al 3 lea nu zisese nimic.

- Hei, tu, doar nu vrei sa ne faci sa credem ca n-a trebuit sa promiti nimic!

- Eu am pus desteptatorul sa sune la 3:30 AM si cand a sunat, m-am apropiat de sotia mea si i-am susurat la ureche: “Pescuit sau sex?”

Si ea mi-a raspuns: “Sa te imbraci bine!”

1238163_455883674526285_150218888_n.jpg

Edited by AshimaP

Salut , am revenit de la scoala si sunt gata sa intru pe server!

Si maine am testele initiale care cica se pun in catalog :|

Am nevoie de un Referat despre Energia Biotermica sau BioMasa Va rog daca gasiti ceva dati-mi un link sau ceva Va rog !!! Repede

Edited by S4L Denim

Colegi ,eu va las ma duc la nani nani :)) ,ne vedem maine . Maine am o zi destul de grea....2 ore de mate ,info + romana si chimie ....cred ca voi da 3 teste initiale ...Deci o sa am o zi nasoala. La noi notele se trec in catalog ,si e grav :| . Noapte buna ,si succes la scoala /liceu maine !

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic