Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut baieti, se pare ca din aceasta seara voi fi colegul vostru si sper sa ne intelegem bine si sa nu apara divergente intre noi. Va urez succes la comenzi si o seara buna in continuare !

Colegi eu va las ,ma duc la somn ,va urez noapte buna si succes la comenzi celor care inca mai sunt ON ! Maine e Miercuri :X ,trece si saptamana asta .

Welcome celor noi ! Ramones sper sa ne intelegem bine si sa te acomodezi :) .Succes !

Neatza Medicilor ;))!

Sa aveti o zi superba si spor la comenzi!

Cei ce pot ajuta financiar 1-2event By Paramedic cautati-ma.Am astrans deja ceva banutzi :D

Salut colegi ! Doar ce am ajuns si eu acasa. Gata si ziua de azi... ,joi si vineri si iar trece saptamana :)) . O sa intru si eu in game . Succes !

Hey hey :D Bun venit celor noi :) Sper sa stati cat mai mult posibil la noi. Spor la munca! :D

Tinand seama ca a inceput scoala si lumea intra mai rar pe samp propun sa fim solidari intre noi si sa facem urmatorul lucru.

Cine atinge 20 accept medic sa nu mai faca in plus, astfel sa putem face toti acest accept medic. Stiti foarte bine ca sunt foarte multi care fac comanda si imediat dupa ce accepti o inchid, in plus nici nu sunt foarte multe pe zi, doar nu a sa stam acum 24/24 sa facem un raport. In plus nu mai este ca inainte cine face mai multe comenzi are salariu mai mare.

Eu zic sa facem asa pana la prima sedinta si poate atunci o sa descutam o varianta oficiala.

Back de la scoala, este foarte buna ideea eu asa fac am 20 si ma orpesc dar nu poti sa spui asa si despre cine nu este de acord.

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic