Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

oke hai sa iti arat un semn nou :P uite ce fac eu acum =))) I-) I-) I-) I-) ma duc la I-) I-) I-) ca nu mai pot casc in dracie =)))

Vorbim maine ! Ciao all ... ma bag la somn =))) cica ciao all si nu mai este nimeni =))) Pa raven. vb maine :P

Edited by RedJoker

Pshi , Terog iartama , foarte mult , enorm terog frumos , Fac orice sa ma bagi dinou , Doar ca nu gaseam skinul :(( Plz iartama Sefuu plzz

Ai venit la teste, nici macar nu stiai cum trebuie.. dar am zis sa te ajut,ca esti la inceput. Dupa aceea, nu ai stiut care este skin-ul.. pai, iti bati joc de mine ?! Dupa aceea trimiti sms ca eu & Gladus suntem niste nesimtiti. Resemneaza-te, si fa cerere la alta factiune.. daca mai postezi aici, o sa cer warn-up pentru tine.

Ai venit la teste, nici macar nu stiai cum trebuie.. dar am zis sa te ajut,ca esti la inceput. Dupa aceea, nu ai stiut care este skin-ul.. pai, iti bati joc de mine ?! Dupa aceea trimiti sms ca eu & Gladus suntem niste nesimtiti. Resemneaza-te, si fa cerere la alta factiune.. daca mai postezi aici, o sa cer warn-up pentru tine.

Mai terog frumos , Nu ca nu am stitu care e skinul nu l-am vazut acolo ! Terog Frumos din inima , Promit ca nu o sa fac nici-o greseala daca ma primesti , Scuzema de deranj , Is la inceput nici macar nu am fost intr-o facitune si nici in asta bine :(( Terog , Daca nu vrei cere ce vrei pt mine pe forum :((

Ma poti ierta pshi ? Terog frumos , Nu o sa mai gresens niciodata , Jur ! La cealanta greseara demiter sau warn cum vrei tu plz plz Terog frumos !

Ma poti ierta pshi ? Terog frumos , Nu o sa mai gresens niciodata , Jur ! La cealanta greseara demiter sau warn cum vrei tu plz plz Terog frumos !

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic