Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@,

Ai tu o placere interioara sa te certi mereu? E ceva ce-ti aduce placere?

Nu te inteleg, zici ca tu esti ala care are de suferit daca facem noi un post.. in fine.

Bechir, good luck bro!

Am ajuns si eu de la liceu, din pacate Insane s-a gandit sa ne strice ziua, ne auzim in joc!

@, nu se ceartă, și-a făcut doar datoria, pe bună dreptate de data aceasta. Nimic de reproșat.

Încearcă să nu te mai simți atât de mult în largul tău și invocă puțin bun simț. Mă cam irită această atitudine și glumele proaste frecventate, din păcate tolerate.
Valabil și pentru toți "caterincoșii" ridicoli ai facțiunii. Acum dacă v-ați făcut o idee, aștept să nu tratați Paramedics cu ignoranță, doar pentru că este facțiune de începători. Atmosfera comunității depinde de cum pregătim și influențăm noi. Nu degeaba se solicită acum rank 3 în pașnice pentru a experimenta facțiuni superioare.
Puțini realizează acest aspect și puțini ne apreciază, pe noi cei care ne zbatem și ne asumăm rolul de a influența pozitiv comportamentul. Este doar un joc, dar asta nu oferă dreptul de a boicota buna dispoziție a celorlalți jucători. B-Zone pierde jucători pentru că alții sufocă. Nu-și asumă, nu au conștiința respectării ordinii impuse.
Pe înțelesul tuturor: apar tot mai mulți proști. Cât timp faci glume proaste și bășcălie cu cineva permisibil pe "/r", colegii mai serioși reacționează în tăcere și rămân dezgustați de ambele persoane implicate. În timp de facțiune, iar mai departe vor interpreta, în concluzie facțiunea devine slabă, un mediu neagreabil.
Am avut un coleg nou venit care i s-a adresat unei colege cu: "ce faci fă?". Este mai precis lipsa conștiinței după ce vă permiteți să vă vorbiți cu "nab". Nu toți au o barieră, mai departe comportamentul lor se degradează, iar jucătorii serioși părăsesc comunitatea. Reclamațiile ridicole, comportamentul din trafic, atitudinea abjectă, toate fac parte dintr-o evoluție după ce am permis prea multe. Gândiți-vă bine și reflectați. Poate că apelativul "nab" este un cuvânt care șterge din neuroni.
Jocurile aici au ajuns. Regretați anii 2012, însă nu doriți să vă schimbați. Măcar noi cei cheie, pentru a influența.
Edited by South John

@@Mango3,

Mango, aseara nu te-am mai prins. Ce ai facut la eveniment? Cat ai dat premiul?

In seara asta daca iti mai da Loredana acceptul poate mai facem ceva.

@@South John,

Nu cred ca Insane e moderator ca sa intretina topicuri pe forum, daca se simtea deranjat ca am incalcat regulile putea oricand sa dea un report pentru post aiurea. Nu ma suparam, totusi ai dreptate in ceea ce spui acolo. Nu am intentia de a ma certa cu nimeni doar ca mi s-a parut un atac la adresa mea, mai ales ca suntem colegi.

Felicitari pentru noile voastre functii,

Albertoy21 - Rank 5

sunny_ali - Rank 4

Va urez succes in continuare si sper sa ajungeti si mai sus decat gradul curent, dupa cum ati demonstrat prin munca se pot dobandii multe lucruri bune si importante.

Felicitari !

Salutare! Ce mai fac Paramedicii?

#Valoaredaiamare, uitati aici ce "nebunie" a iesit, distractie la maxim. Click pentru a vedea video-ul.

#Old times, cateva poze cu cativa dintre colegii vostri, unii care sunt si acum si ocupa o functie importanta in cadrul acestei, minunate factiuni; altii care au iesit. Click!

#Aka albertoy, care nu s-a schimbat deloc, video (0.29), SS.

@DemonRullz, erai al mai nab pompier, huaa. Glumesc, erai si esti si tu un om foarte de treaba. Am fost toti cei mai buni prieteni, o generatie grozava. Si nu m-am schimbat, daca nu v-am mai dat un semn de viata a fost pentru ca ori am fost inactiv, ori prea activ, fiind ocupat sa fac BEST, la LVPD, ca no-liferii, stand pana tarziu numa la raport. Consider ca nu m-a schimbat liderul, nu ma schimba pe mine rank 3-ul. :D Sper ca si voi credeti la fel Prieteni 4ever bro :*.

@Albertoy21, Mersi pentru cuvintele faine :*, uite ce am mai gasit, ce veche e si poza asta ma, le-am tinut ca amintiri. :))SS!

+, ca va tai :)).

Edited by Jack D

Salutare! Ce mai fac Paramedicii?

#Valoaredaiamare, uitati aici ce "nebunie" a iesit, distractie la maxim. Click pentru a vedea video-ul.

#Old times, cateva poze cu cativa dintre colegii vostri, unii care sunt si acum si ocupa o functie importanta in cadrul acestei, minunate factiuni; altii care au iesit. Click!

#Aka albertoy, care nu s-a schimbat deloc, video (0.29), SS + BONUS.

+, ca va tai :)).

Postezi aici si ceri +? Huaaa !

Ma, eram cel mai bun pompier in pozele tale ;) ;) :)) !

Ce vremuri faine, pacat ca s-au schimbat multe si multi de atunci :( ...

Te mai astept pe la noi nab. Va rog mult pe toti sa nu-i dati report :o3 .

Edited by DemonRullz

Vinul este ca prietenii cu atat mai vechi, cu atat mai buni, multumesc pentru acele momente de neuitat in care m-ai onorat prin a fi liderul meu atat si a colegilor mai vechi care te stiu inca de cand aveai rank mai mic :).

, old times baby, oldies but goldies, multumesc pentru amintiri, pacat ca se pierde legatura intre noi si cei care au plecat... dar e ceva normal, cred.

Edited by Doc InSaNe

Ochii care nu se vad se uita Ovi, din pacate proverbul este mult prea adevarat pentru a-l comenta.

Revenind la subiectul principal:

-Neata Paramedics, fiecare cu scoala, cu munca, cu ale lui mai pe scurt, ma bucur ca incepem sa fim din ce in ce mai activi si cat mai multi doresc sa intre la noi in factiune!

-Acestea find zise va urez succes, ne vedem in game pe la 14:30 cam asa. Cius :*.

Edited by Albertoy21

Tu chiar nu intelegi de vorba buna? Ti se atrage atentia si tu tot asa continui? Ti-a zis si InSaNe sa nu mai postezi chestii inutile gen " Buna ziua, ce faceti etc ''si degeaba. Daca ti-ar fi pasat putin ai fi vazut pe prima pagina a acestui topic ca scrie clar '' Pentru a posta aici trebuie sa folosesti minim 2 propozitii, nu ai voie doar sa saluti sau sa pui intrebari de genul "ce mai faceti?, "ce mai ziceti?" etc. '' Incearca data viitoare sa postezi ceva care are legatura si cu Paramedics.

Sa nu va mire cumva daca va treziti cu sanctiuni si topic closed. ( "Sanctiuni: Cine nu respecta regulile risca sa fie sanctionat cu AV / FW or [/uninvite]." )

Edited by IoanaB

Neața nabs, aștept cu nerăbdare sfârsitul altei săptămâni de '' vis '' la liceu . Baftă la raport, liceu, scoală, job ! Ne auzim pe [/r] . P.S. - Vreau să-l felicit pe Albert pentru inițiativa cu activitatea, sper să îți iese bine nab ;) .

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic