Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Succes la toti in continuare.Imi va fi dor de voi :( (cel putin de unii)

Dar inainte de ultimul meu post vreau sa va zic ceva:

Faza cu sRn m-am 'scapat' mi-am cerut scuze apoi, si azi de fata cu DooMasteR.

Aceea cu Deagle am fost la un event cu RamoNa iar org. numai venea dar eu l-am rugat pe un player sa ma omoare

ca aveam trb. la hq.Iar apoi trageam in jos cu Deagle ca sa il consum pentru ca stiu ca nu am voie cu Deagle.

Imi pare foarte rau ca ne despartim asa curand.

Toti colegi mei au fost exceptionali (cel putin unii).Sunt sincer dezamagit de tine UnknownX.

Mi-ai stricat toata parea mea despre tine.

Colegi mei : Denisa26, Gabriel, Greet, RamoNa, Andrey si toti ceilalti (Inafara de aLLx si sRn care au fost impotriva mea de la inceput.

Dar daca ei nu ma suporta asta inseamna ca nici liderul nu trebuie sa ma suport.

Bafta in continuare baieti.Imi va fi dor de voi <3

Poftim? Esti dezamagit de mine? Hai ca esti si un mare nesimtit. Cauta bine in memoria ta, cui i-am promis eu ca NU calca in NR cu mine lider? De ce? Ca vad ca te mananca, lasa ca zic si de ce, ai falsificat o poza cu /stats, ai sters ca aveai FP si ai postat asa, cumva esti un mincinos? Ce ti-am promis eu tie atunci? Ca NU calci in NR, e vina mea ca mi-am calcat promisiunea, stiam ce fel de om esti, dar am zis sa-ti dau o sansa, ba chiar... cand nu aveam locuri ti-am zis sa reaplici cand deschid iar recrutarile, esti un mare nesimtit, omul iti da un deget, tu iei toata mana, bravo baiatu. Esti dezamagit de mine? Cine iti da dreptul asta? Eu sunt dezamagit de mine ca te-am acceptat, iar acum iti promit solemn ca NU mai calci in NR cu mine lider! Uita-te la lb. ta romana din acel quote, pe mine ma doare capu' cand o citesc. Inca ceva, "colegi (unii)", va sa zica tu nu esti coleg cu toti, ok... nu mai esti cu nimeni din NR! Am subliniat ceva in ce ai zis tu cu rosu, cum adica daca nu te suporta unii? Daca ai citii cu doua pagini mai inainte (sau mai multe pagini) ai vedea ca am zis ca inca NU te demit, aveam eu ceva cu tine? Crede-ma, daca aveam ceva cu tine, nu imi calcam promisiune, stii si tu cat m-ai barait, cat ma presai, cat de stresant erai! Si totusi ti-am dat o sansa, ti-am mai dat inca una cand nu te-am demis, dar tu tot iti bati joc? Ti-am dat FP 60/60 din LP, nici nu iti zic "bafta mai departe", nu meriti.

salut , sper ca am postat bine , oricum nu fac parte din NR , dar am o intrebare ... am si eu poze cu peisaje etc .. pot sa postez ? :D (ma pasioneaza si pe mn photo :D)

aha .. ms pt info :D

Mai faceti putin SPAM cu "salut"; "salut si tie" etc.. Si inchid topicul o saptamana, il deschid doar sa postez ce este in interesul factiunii si gata, nu uitati, am zis ca inchid topicul o zi si am anuntat ca data viitoare il inchid doua, am facut asa. Atunci cand l-am inchis doua zile am anuntat ca-l inchid o saptamana data viitoare, sunteti foarte aproape de acest lucru.

Am revenit de la liceu . Am dat teste predictive la " Mate " , " Chimie " si " Fizica " . A fost foarte greu la fizica..

Ma rog.

Voi ce faceti ?

Dragi colegi, cel putin cei care m-au cunoscut in scurta perioada cat am stat aici, Soleil, Yonutz, Doom si cine a mai ramas. Imi pare rau ca trebuie sa plec, dar au intervenit niste probleme in viata mea si nu mai pot juca SA:MP, cel putin pentru o perioada.

Va urez multa bafta, iar atunci cand voi reveni, sigur voi reintra in News Reporter.

La revedere.

Buna dimineata News Reporter,m-am trezit si eu,in jumatate de ora plec si eu la liceu,succes la teste tuturor azi ca stiu ca mai aveti si revin dupa 14:00.Bafta in continuare Michael,sper sa revii in News Reporter cat de curand.

// Habar n-am cine ti-a dat voie sa postezi aici, cred ca nu se intelege. Aici posteaza doar membri NR!

Edited by Unknown X
NU mai posta aici daca NU esti membru NR!

Deci esti culmea omule.

Faci +1. Nici macar nu ai voie sa postezi aici!

Si ce inseamna asta? Premiu 1 milion, taxa 100k, minim 30 participanti. Asta inseamna 3m (taxa)-1m (premiu)=2m. EVENTURILE NU SE FAC PENTRU A TE IMBOGATI!

@Neata tuturor. Am dat ieri test la Romana, Biologie si Geografie. La geografie a fost mai greu decat la teze. :|

Mai vorbim.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic