Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nu mai conteaza, toti v-ati dat interesul, cum asa bine ma baraiti la cap pentru toat3 nimicurile pe /f, asa era frumos sa ma intrebati si de un lucru zic eu important, dar in fine. Cu totii v-ati dat interesul pentru aceste concursuri care le faceam ca NR sa nu fie o factiune plictisitoare, si da, sunt extrem de ironic. Aici este reporterul saptamanii. Tot acolo o sa fie si Peisaje, v-am zis la sedinta, atata timp cat e raportul de activitate deschis, este si reporterul saptamanii si puteti posta, se vede cata atentie imi acordati, cu asta m-am convins. NU o sa mai glumesc, nu are rost. Degeaba glumesc cu voi, sunt dragut, voi va bateti joc de mine si de munca mea! Cu asta am incheiat subiectul "concursuri intre membrii NR".

Edited by Unknown X

Bafta NR.Acesta a fost ultimul post aici. Am demisionat deoarece este mult mai bine asa.. UnknownX crede ca l-am injurat din vorbele cuiva.. asta e. Pe parcursul cat am fost NR mi-am facut prieteni foarte multi ( Deeu,Ale.,Rashid, MrYonutz,Snugster,aLLx,sRn,Zeliscu,Drag0s ) si nu in ultimu rand pe UnknownX. Cer scuze daca nu v-am pus pe toti .. dar toti mi-ati fost dragi. Sunt fericit ca mi-am facut visul de a lua si eu un live sa vad cum este. Imi veti lipsi foarte mult :(( News Reporter a fost ca si familia mea ... Am invatat foarte multe aici ..Poate voi mai reveni in News Reporter in viitor.

UnknownX: Nu te-am injurat orice ar fi faza aceea a fost altceva .... ( Oricum orice as zice nu mai crede )

Deeu: Mi-a facut placere sa te intalnesc :D, sa imi zici despre motanul tau :P, o fata de treaba care isi merita rank-ul.

Ale.: Mereu te-am simpatizat dasta iti ziceam mereu hai pe mess :)). Cer scuze ca te-am acuzat de faza cu paratul. Esti o fata cuminte meriti respect.. Nu te voi uita si poate mai vorbim pe mess daca vrei.

Rashid: Uleiosul meu care era cu Claudia mereu pe mess =)). Sincer ai fost un coleg super mi-a placut sa impartim locul de la sedinta ( In buruieni ). Imi vei lipsi ulei :P

MrYonutz: Chiar daca ai fost demis pentru o glume, pentru mine vei ramane un om de treaba. Tu ai vorbit cu Vennom sa ma ierte si sa ma accepte in NR.Chiar am simtit ceva prietenie pentru tine ... ( Mai vorbim pe Mess )

DooMaster: Un sublider de treaba. Imi placea cand imi dadeai ture de HQ :)). As fi vrut sa stau mai mult sa te cunosc dar mai vorbim pe Game.

sRn: Tu ai fost tovaras cu mine de mai mult timp.Te respect si stiu ca NR este casa ta.

Zeliscu: Chiar daca ai ban si ai iesit din NR tot te voi respecta. Si pentru certurile noastre din trecut te-am iertat :D

Snugster: Tovaras meu de peisaje. Ai fost de treaba vroiam sa te cunosc mai mult, dar ne putem cunoaste si asa.

Allx: Cel cu bancurile. Nota 10 pentru bancuri.De treaba si Tu :> mai vb pe game.

Adio News Reporter imi veti lipsii

:((

O zi trista azi,colegul nostru Greet a iesit.Pe acest player il cunosc de cand avea level mic,era cu mine mereu,ne ajutam in News Reporter(acum mult timp).Incet incet,ne-am imprieteni si am ajuns buni prieteni si colborand impreuna am ridicat aceasta factiune alaturi de ceillalti foarte sus,unde ii este locul,dar astazi,bunul nostru coleg a iesit din motive personale,poate ca nu l-a injurat pe UnkownX cum a vazut mai sus cand a scris el,dar a fost alegerea lui si trebuie sa i-o respectam.Ce sa zic Greet,cat timp voi mai sta pe aici,mereu o sa ai un loc aparte in aceasta factiune,mult succes in continuare si vorbim.

Greet s-a intors,welcome back ;x

Edited by sRn

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic