Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna Seara News Reporter !

Nu am mai postat pe aici de ceva timp, dar asta nu inseamna ca nu citesc acest topic.

S-a dus si acest weekend :( ... Saptamana asta se anunta a fi o saptamana dificila ( teza la romana/ pregatire teza mate si fizica) + celelalte obicete.

Bafta ! Ne mai vedem in joc !

Va urez mult noroc cu aceasta saptamana :) eu am si teze si inspectii :) Multa bafta cu tezele :P

Da vad ca va agitati rau cu tezele astea.. parca ar fi cine stie ce.... mai mult e vorba de subconstient, vai de mine e teza, e un test cu alta denumire, atat =)), aceasta teza conteaza in media de semestru 25% si daca este vorba de o materie la care iti pune doar 2 note pe semenstru inafara de teza, notele alea conteaza mai mult ca teza, adica 37,5% de fiecare ;) , iar daca ai 3 note la materia respectiva fiecare nota conteaza 25% , abea daca aveti de la 4 note in sus incepe teza sa va ajute.... in rest.... e ca o nota normala, ba chiar mai putin...

Si cum majoritatea profesorilor de mate/romana pun cate 3 note pe semestru... teza este egala cu o nota in oral! si la a 3-a materie de obicei economie/geografie/biologie, (depinde de profil) majoritatea profesorilor pun cate 2 note, deci nota din oral conteaza mai mult ca teza ;)

Edited by ValentinNn

Buna seara , in seara asta nu voi putea sa intru in joc deeoarece mi-am schimbat PC-ul,am facut unul cat de cat accesibil , 4,0 ghz 2 gb Placa video , 4 gb ram si un HDD de 500 gb.

O sa instalez diseara san andreasul deoarece am mult de invatat.

Buna Seara News Reporter.

Ce bine ca am castigat ambele concursuri ;)) ( peisaje & reporterul saptamanii ).

In scurt timp intru din nou pe server, sa-mi continui treaba de Reporter!

Noapte Buna !

P.s: Succes celor care au hotarat sa paraseasca News Reporter!

Edited by S1mpleBoy

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic