Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna Seara !

Multumesc Snugst3rr de pachet. Ma voi acupa de el cand ajung acasa, momentant sunt prin oras, am avut cva treaba.

Ce mai faceti? Se pare ca s-a terminat s acest weeend. :((

De maine alta saptamana plictisitoare de scoala. Off!!

ne vedem in aproximativ 1h cand ajun si eu acasa.

P.s: Frumos LoGo :X pe forum !

Acesta este ultimul meu post in NR , va multumesc tuturor , o sa imi fie dor de voi , cu bine , mai vorbim pe mess nu prea voi mai sta pe samp.

Mult noroc RasHid :( imi pare foarte rau ca pleci....

Pana la ce ora se tine deschis topicul "Reporterul Saptamanii" ?

Edited by ValentinNn

copilasi sa ne auzim de bine >:D<<'>

va pupa edusca00 :*:*

sa aveti grija de voi si de Unk :)

Buna seara NR... nu o sa mia intru in seara asta......ca nu mai are rost.

Bafta edu :| nasol ca ne parasesti:|

Baieti ne auzim maine..... aveti grija ce faceti :>

copilasi sa ne auzim de bine >:D<<'>

va pupa edusca00 :*:*

sa aveti grija de voi si de Unk :)

Multa bafta, in PD :)

Buna seara NR... nu o sa mia intru in seara asta......ca nu mai are rost.

Bafta edu :| nasol ca ne parasesti:|

Baieti ne auzim maine..... aveti grija ce faceti :>

dc: "nu mai are rost"? ... nu inteleg....

Edited by ValentinNn

Cam multe demisii in ultima vreme, sincer sa fiu, sunt putin dezamagit. Cam multe persoane aleg sa-si paraseasca factiunea curenta pentru a incerca H.A., dupa daca nu reusesc regreta, asta o stiu de mult timp. Aveti grija, daca nu sunteti siguri ca vreti sa lasati tot ce ati facut aici pentru H.A., pur si simplu nu faceti asta. Un alt aspect care ma deranjeaza, nu prea mai avem rank 3, asa ca, saptamana asta, mai exact joi, o sa fac o simulare, unde voi "asculta" cativa rank 2. Si, se pare ca sunt un mare nemultumit, tin sa ma plang putin de Gabriel0123 pe care nu l-am mai vazut la nicio sedinta, foarte dezamagit, rank 4 si nu prea te prezinti la sedinte, fa un mic efort. Macar la o sedinta, poate vei avea o surpriza. Un alt lucru care ma deranjeaza enorm, am introdus acea emisiune "surpriza", nimeni nu m-a intrebat de ea cat eram ON, absolut nimeni (ma refer la cei de rank 3+). Sa nu zic de concursurile de popularitate, nu am mai vazut pe nimeni sa faca un concurs de popularitate. Asa ca, sa nu va mire pe unii ca va pierdeti functia.

Un alt lucru care ma deranjeaza enorm, am introdus acea emisiune "surpriza", nimeni nu m-a intrebat de ea cat eram ON, absolut nimeni (ma refer la cei de rank 3+). Sa nu zic de concursurile de popularitate, nu am mai vazut pe nimeni sa faca un concurs de popularitate. Asa ca, sa nu va mire pe unii ca va pierdeti functia.

Nu te-am intrebat pe tine dar l-am intrebat pe Kaze de 2-3 ori pana acum.Se intampla ca atunci cand tu intri eu ori sa am treaba si sa nu am timp de emisiune,ori sa ai tu alte planuri pentru noi.

Legat de concursurile de popularitate: in ultimele 2 saptamani eu am facut cate 1 pe saptamana,cum am voie.O sa mai fac si saptamana asta care incepe,dar joi pentru ca atunci sunt programat :-? .

[/font]

Nu te-am intrebat pe tine dar l-am intrebat pe Kaze de 2-3 ori pana acum.Se intampla ca atunci cand tu intri eu ori sa am treaba si sa nu am timp de emisiune,ori sa ai tu alte planuri pentru noi.

Legat de concursurile de popularitate: in ultimele 2 saptamani eu am facut cate 1 pe saptamana,cum am voie.O sa mai fac si saptamana asta care incepe,dar joi pentru ca atunci sunt programat :-? .

Tu. Si cu asta am incheiat, eu ziceam de alte persoane. Bun, vreau sa mai anunt ceva, le-am acordat lui Ale. si Greet rank 3, sper sa nu fie comentarii inutile la adresa lor. Le-am dat rank 3 pentru ca ducem lipsa de rank 3 si avem neaparata nevoie de oameni care sa aiba experienta, ceea ce ei au, pentru ca au mai fost rank 3 si chiar o perioada buna de timp.

Toti cei care aveti pachete,va rog sa va grabiti si sa le terminati pentru ca in momentul de fata nu am cui sa mai dau altele,daca nu revin cei invoiti.

Felicitari Ale. , Greet ! Terminati-va si voi pachetele :-W si lasati-mi mie live-urile :))

Salutare!

Felicitari celor care au primit rank 3 ( Ale. & Greet ).

Eu ma duc in pat, sunt foarte obosit.

Saptamana asta o sa fie mai scurta ( joi / vineri liber), dar o zi grea in aceste 3 zile de scoala. Am si teza la matematica :((

Eu ma duc sa ma culc, noapte Buna!

Neatza NR.

Bafta celor care ne-au parasit :| si mersi Shug pentru pachet.

Edit: Felicitari celor care au luat rank 3.

Edited by iulys30

Bun, incep prin a va saluta, salut. Sec, nu? Bun, revenim la oile noastre, la sedinta am facut eu niste echipe pentru peisaje, sunt curios cate persoane au facut peisajul. Tocmai am inchis topicul, nici sa nu aud discutii, ati avut timp berechet sa faceti poza si sa o postati. Tot acum am inchis si topicul "Reporterul saptamanii", sa vedem cine a fost cel mai bun reporter saptamana trecuta.

ooo da, impresionant... nu am apucat sa postez, am cautat cu pityk un peisaj, l-am facut, dar mi s-a parut ca nu este frumos si am vrut sa mai aman sa cautam altul... acum e prea tarziu....

Salutare tuturor....

Edited by ValentinNn

Snugst3rr - warn up 10%

Asta da introducere 8->. Mai vrei sa incerc?:)) Am vrut sa fiu sec acolo, e stilul meu, cel putin cred. Eu voi raspunde la peisaje si reporterul saptamanii, dupa raspund la aplicatii, deci aveti teste de dat. Dar va dura ceva sa raspund la aplicatii, o voi face dupa o veche metoda (de postare).

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic