Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Trag si eu o fuga pana afara, la o tigara, sa ma aerisesc, numai limite si siruri am in cap :|.

Btw, inca 1 news si skill 5 :D. Facusem de pe la 15:00 de fapt, dar am prins acel rollback..

Ne vedem mai tarziu, bafta la anunturi / interviuri!

Sunt foarte dezamagit de multi dintre voi, in special de cateva persoane cu rank mare. Mereu sunteti implicati in certuri si alte "magarii". Deja am obosit, cum intru pe Y!M vine cineva si imi zice "s-a intamplat asta, asta, asta si asta.". Chiar am obosit, intru pe forum, SPAM in topicul de reclamatii, asa ceva nu se mai poate. Pe scurt, sunt dezamagit si obosit. Stiu ca nu prea stau prin joc, dar am multe probleme pe cap, am de facut destul de multe pentru scoala si mai am si de lucru, vad ca nu prea ascultati de KaZe, foarte bine. O sa ma gandesc la altceva.

Pana atunci, sedinta se anuleaza, sunt mult prea obosit sa mai fac o sedinta, si cine stie ce se va mai intampla si la sedinta, cate persoane voi mai demite. Oricum, ati uitat cum sa va comportati, majoritatea. Aveti pretentie la rank mare dar habar n-aveti ce este ala bunul simt si respectul.

Ce-ati facut ma fratilor? Iar incepeti cu prostii? Nu ma asteptam la asa ceva mai ales de la nevastamea si sRn.

Chiar trebuia sa va certati? Terminati macar acum se sarbatori :)). Daca chiar era necesar sa va certati, puteati pe /sms, /call, /news, /live. (glumesc cu ultimele doua). Eu ultima oara am fost demis pentru certuri. Nu trebuie sa pierdem membrii vechi si importanti.

#Sunt obosit, nu cred ca intru in-game.

Edit: Bafta 2pac. Mi-a facut placere.

Edited by MrYonutz

Sper sa se redreseze aceasta factiune.

Din pacate in ultima sapt. am luat-o cam la vale :|

Oricum, eu cred ca ar trebuie sa se faca o sedinta in cursul acestei sapt. sa ne redresam ! ( parerea mea ).

Maine incepe o alta sapt de sc x), mai stau putin in joc, Noapte Buna!

Eu ies pentru jumate de ora...merg sa-mi fac tema la mate...2-3 limite si un determinant si gata :))) am terminat-o!

Ne auzim dupa ora 20...pacat ca nu se mai tine ssedinta! Bafta in game, ne auzim!

Buna seara NR!

Din pacate nu o sa stau prea mult in game pentru ca sunt foarte obosit am avut meci 3-1 :X si antrenament de 2 ore, foarte extenuant pentru mine....

2pac imi pare rau ca ai fost demis dar foloseste un limbaj adecvat in public, intre prieteni mai merge dar nu chair asa....Bafta in continuare :D

Gabriel ce ai facut ma de ai bann? :)).... vezi cum scapi de el :));)

Welcome celor noi, daca nu sunteti siguri de ceva sau nu stiti nu ezitati sa intrebati ;)

Eu v-am spus noapte buna de acum pentu ca nu cred ca o sa mai fiu in stare sa mai aplic mai in colo.

Edited by BrEaKzuTzU

Bun, am cam terminat pentru astazi cu sa:mp-ul, ma duc sa mai repet la mate, am nevoie de cel putin 6 maine la test. A mai ramas sapt. asta si dupa pot spune c-am scapat de primul semestru, dar pana una-alta va doresc bafta la anunturi / live-uri si aveti grija ce faceti, parerea mea este ca au fost suficiente sanctiuni in 5 zile, de cand sunt aici.. nu prea da bine pentru News Reporter, ce Dumnezeu!

Noapte buna! Ne-auzim maine!

A! Si bun venit celor noi, era sa uit! :)

Bun, am cam terminat pentru astazi cu sa:mp-ul, ma duc sa mai repet la mate, am nevoie de cel putin 6 maine la test. A mai ramas sapt. asta si dupa pot spune c-am scapat de primul semestru, dar pana una-alta va doresc bafta la anunturi / live-uri si aveti grija ce faceti, parerea mea este ca au fost suficiente sanctiuni in 5 zile, de cand sunt aici.. nu prea da bine pentru News Reporter, ce Dumnezeu!

Noapte buna! Ne-auzim maine!

A! Si bun venit celor noi, era sa uit! :)

Nu am terminat, sanctionez de cate ori este nevoie, cine depaseste limita, este sanctionat. Deja s-au intamplat foarte multe (in sensul rau), asa ca o sa fiu foarte drastic in ceea ce priveste sanctiunile. Aveti grija.

Ooo ce de tensiuni pe aici si pe server.... :O este chiar aiurea, chiar este urat cand se trece la astfel de sanctiuni si tot ceea ce se petrece este de la respect, invatati sa respectati pe oricine, nu ptr ceea ce este pe server, nu ptr ca are rank 999, nu ptr ca are infernus sau mai stiu eu ce motive, respectati o persoana ptr ca este om, si ptr ca este aceeasi fiinta ca si voi, este un mare proverb pe care multi il considera banal si expirat, dar pe care daca reusesti sa il intelegi ai multe de castigat in viata "Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!" stiu ca multi rad cand aud asta, dar incercati sa ganditi mai profund si sa mai lasati copilul din voi cand este cazul. Si intelegeti ca de fiecare data cand un rank mai mare va spune sa faceti ceva, orice, nu o spune pentru ca asa vrea el si ptr. ca poate, o spune ptr ca asta este rolul lui in factiune, asta trebuie sa faca, de asta este el acolo si trebuie sa respectam acest lucru, chiar daca ala care are rank mai mare si imi da un "ordin" are 13 ani si este cu 7 ani mai mic decat mine, a ajuns acolo ptr ca este capabil si trebuie respectat. Sper ca lucrurile sa se potoleasca pe aici.

Edited by ValentinNn

Buna seara NR,am iesit si eu din joc,s-au petrecut multe in aceasta seara,am ramas nelamurit cu ceva,dar o sa incerc sa aflu..O sa imi continui treaba la fel,chiar daca am un rank mai mic si sper sa demonstrez ca pot face totul bine.. ,va urez o seara buna si succes maine la scoala/liceu/facultate.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic