Jump to content
Forumul va fi temporar pus pe modul mentenanta intre orele 20:00 - 22:00 pentru niste teste ×

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, foarte bine.

Să nu uiţi să foloseşti [/timestamp] ON la raport şi să ai grijă cum îl postezi.

Un aspect ordonat înseamnă un punct în plus pentru tine în faţa celui ce corectează rapoartele. Mare grijă şi la orele şi intervalele orare.

Dacă ai întrebări, sunt disponibil atât în joc, cât şi pe forum. Succes, o săptămână cât mai uşoară!

@@CLIKz, nu este nevoie să postezi o cerere de inactivitate dacă urmează să lipseşti mai puţin de 3 zile (72 ore).

În cazul în care eşti conştient că urmează să lipseşti mai mult de 72 de ore, trebuie să faci o cerere de inactivitate.

Dacă ai nelămuriri, postează aici sau trimite-mi un mesaj privat.

Mai postez și eu aici dupa 5 ani, sunt în oră și stau degeaba.

Abia aștept să ajung acasă, vreau să organizez un concurs... Sau poate mâine.

Succes la raport pe săptămâna asta, pwp pe toți!

@@CLIKz, cred că acest post este mult prea scurt. Încearcă să dezvolţi. Demonstrează-ne că eşti creativ.

, şi , având în vedere faptul că raportul de activitate nu mai este unul obligatoriu, am să încep să vă dau chiar şi câte 3 interviuri / săptămână / reporter. Consider că dacă intraţi odată şi stabiliţi o zi ulterioară, rugaţi clientul să se grăbească puţin şi îl lăsaţi mai mult pe el să vorbească, puteţi să terminaţi un interviu în maxim 20 de minute, iar clientul este mulţumit.

Tot vouă (celor de rank 3), vă reamintesc că aveţi dreptul să opriţi un interviu dacă ajungeţi la concluzia că răspunsurile oferite de client nu sunt "favorabile" şi că mă ajutaţi dacă vă postaţi evidenţele la interviuri / emisiuni.

Reporteri de rank 1-3 inclusiv, clarificare:

- Raportul nu este obligatoriu, asta înseamnă că nu primiţi Faction Warn dacă nu-l faceţi, dar nici rank-up nu primiţi dacă nu se vede că sunteţi activi. (activi pe [/news] şi [/live], nu doar online)

- Dacă decideţi că vreţi să postaţi raportul, acesta trebuie să respecte regulile şi punctajele minime (şi normele: ex: minim 10 anunţuri informative). În caz că vă decideţi să postaţi, iar acesta este incomplet sau aveţi multe greşeli, riscaţi să fiţi sancţionaţi.

Pentru raport vă recomand site-ul imgur.com, contul Google, photobucket, etc. (site-uri ce ordonează pozele în albume, poze ce pot fi vizualizate deschizând o singură pagină tab), iar pozele să fie în ordine cronologică.

Pentru ordinea cronologică, dacă faceţi poze cu F8, acestea se vor ordona singure în cazul în care nu umblaţi la ele. (edit sau delete) După ce le aveţi în ordine, toate la grămadă, le alegeţi separat pe cele de la AG, AI, RP, etc. Este mult mai ordonat şi mai uşor de corectat.

Dacă aveţi întrebări / nelămuriri, PM mie (Xin) sau lui CR3ATIVe. (liderului)

If you have questions / concerns, please PM me (Xin) or CR3ATIVe. (leader)

Daca vreti sa postati aici o faceti pentru a dezbate un anumit subiect sau pentru a discuta ceva interesant. Sper sa nu mai vad posturi cu "Salut", "Ce mai faceti?", "Cum o mai duceti?", si asa mai departe. Daca vad ca nu va puteti abtine de la aceste posturi o sa trecem la sanctiuni si in joc nu doar pe forum. Sper ca am fost destul de clar.

@, specificatii trecute in topicul Informatii. Le-am raspuns si eu la intrebari in joc.

Buna seara News Reporter si bine v-am gasit. Sunt " nou " printre reporteri dar vechi in acest domeniu :)).

Sper sa facem o treaba cat mai buna impreuna si sa stam cat mai mult timp impreuna.

O seara placuta tuturor :*.

sa stam cat mai mult timp impreuna

Bine ai (re)venit!

Chiar "simt nevoia" de membri care îşi doresc să rămână mai mult de rank 3 sau 4 pe aici. De obicei nu-mi plac facţiunile paşnice tocmai din acest motiv (se schimba cei de rank mare foarte repede), dar nu renunţ la News Reporters aşa uşor.

Multe s-au schimbat în 2 ani, dacă vreodată ai întrebări sau nelămuriri, toţi apelează la mine dacă au o problemă; poţi face şi tu asta.

Succes şi distracţie plăcută!

Buna dimineata News Reporter, a inceput oficial vacanta.

Sper sa ne distram in perioada asta scurta de vacanta + ca trebuie sa vina si Mosu :)).

Xin laudarosul, dar este un baiat de treaba care incearca sa ajute pe toata lumea.

@Creative, am si eu cateva idei, sa ma cauti in joc.

Anunţ pentru reporterii de rank 1 şi 2.

Având în vedere faptul că drăguţa noastră colegă, KalyP, se distrează în Viena cât timp noi muncim (dar ne revanşăm noi), am răspuns eu de această dată la pachete. Am încercat să le editez cât se poate de bine, dar s-ar putea să nu fie perfecte.

Nu am avut numele de pe forum al fiecăruia, astfel nu am reuşit să las tuturor şi o notificare cu privire la pachetul primit.

În orice caz, răspunsul meu întreg se află aici: http://forum.b-zone.ro/topic/213735-news-reporters-cereri-pachete-de-anunturi/page-33#entry3724149

Dacă aveţi sugestii / nelămuriri sau întrebări, mă cautaţi în joc sau pe forum.

Salutare, o zi frumoasa, sa aveti. Va doresc un Craciun fericit, si tot ce va doriti, si doar va inchipuiti. Mancaruri rafinate, femei delicate (in cazul fetelor, acel barbat "perfect" pentru ele.), bani "fara numar" in buzunar. Si orice alte fantezi/vise aveti. Va urez din nou Craciun fericit, alaturi de cei dragi, plin de sanatare, virtute, bani, si orice altceva va trece prin cap. Cu drag un membru al Factiuni Tow Truck Company, rpg2.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic