Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Am terminat un sezon într-o zi. Nu ştiu dacă ar trebui să fiu mândru sau forever alone.

Serialul este de vina, nu tu. Crede-ma..

Am împărţit pachete, vă rog să verificaţi topicul de cereri pachete, în special reporterii de rank 1 şi 2.

Nu uitaţi mâine de acea simulare în grup, pe echipe.

Merg să răspund la aplicaţii. Testeri, vă rog să-i lăsaţi pe cei acceptaţi până mâine să înveţe.

Vă dau mai multe detalii în PM.

Dacă aveţi probleme / întrebări, mă găsiţi în joc sau pe forum.

@ pe noi nu ne inscrii la olimpiada?

E treaba in NR si fara participarea la olimpiada extazy. :))

N-avem timp..

Duminica asta e simulare de interviu in grup pe echipe, simulare la care va perfectionati, iar saptamana viitoare va fi simulare obligatorie in care va ascult. Lasati olimpiada si mai bine pregatiti-va. Acord FW celor care nu-si dau interesul.

Salut tuturor.Va multumesc mult ca m-ați acceptat in facțiune si îmicer mi de scuze fata de lider pentru ca nu pot intra azi in joc deoarece sunt plecat.Sper sa ma intelegeti si îmi cer scuze din nou.Daca mi-ati putea reprograma va rog mult testele pentru mâine după ora 18:00as fi recunoscator.Iertare inca odată.

@@Alcatar, dacă nu poţi ajuge, ai timp până săptămâna viitoare să pregăteşti un interviu bun, aproape perfect.

Dacă nu eşti sigur pe tine, poţi face cerere de simulare când vor fi deschise.

@@EuroStar, la fel ca la mareleAlcatar. La mulţi ani părinţilor!

@, ai fost acceptat pentru teste, nu în facţiune. Nu ai dreptul să postezi aici până nu vei fi invitat.

Testele nu se stabilesc în funcţie de cum pot jucătorii testaţi, ci în funcţie de cum pot membri ce testează jucătorii. Dacă nu poţi azi, vedem cine te va suna mâine pentru test.

Dacă aveţi întrebări importante despre simulare, le aştept aici, prin PM sau în joc.

Mulțumesc mult de înțelegere XIn și promit sa nu te dezamăgesc... Crede-ma ca dacă as fi putut as fi intrat azi, dar sunt plecat la Constanța și nu am acces la nici un calculator... Chiar și acu postez de pe telefonul unui prieten. Iertare de deranj.

@, da, mersi!

Dacă ai propuneri cu privire la simulare, le aştept.

Reporteri de rank 3, nu uitaţi: nu mai aveţi voie să faceţi pauză în live fără acordul meu direct.

Reporterii de rank 3+ vor face simulări cu reporterii ce au primit [/invite].

Reporterii de rank 1 ce au primit recent [/invite] nu au voie să dea anunţuri gratuite până nu primesc acordul liderului.

Deocamdată anunţ aici, vorbim mai multe la şedinţă. Mai e mult până la ea, nu o anunţ de acum.

Va salut pe toti, sper ca plecarea mea de aici sa nu afecteze pe nimeni. Aţi fost nişte colegi adevarati si vă mulţumesc pentru timpul acordat. Tuckson sper sa iei lider, pastram legatura. Bafta!

Va salut pe toti, sper ca plecarea mea de aici sa nu afecteze pe nimeni. Aţi fost nişte colegi adevarati si vă mulţumesc pentru timpul acordat. Tuckson sper sa iei lider, pastram legatura. Bafta!

Nu fi idiot!

Sunt, rank 3 mai iau peste 2 saptamani nu mai stau eu atat.

Pai daca e pe asa care e diferenta dintre un fw si un rank down?

@, @, astea în PM, nu aici.

Am anulat de pe RPG punctele făcute astăzi şi cele de la anunţurile RP greşite.

Mai mare grijă cu ele!

Aştept PM dacă aveţi nelămuriri. O seară bună!

Sunt, rank 3 mai iau peste 2 saptamani nu mai stau eu atat.

Bafta in continuare, dar vezi, sa nu cumva sa te vedem printr-un gang ceva, ca o sa iasa urat:))

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic