Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Sobranie! Sa ma vezi pe mine la Meci FCSB- U.Cluj eram mort. :D Ce mai spuneti ?

Vrei sa te alaturi noua pe RPG 1 si sa faci parte din cel mai bun server de SA-MP ?. Este simplu , cand te inregistrezi urmeaza pasii de mai jos si te voi ajuta mereu.

1. In casuta cu intrebarea " Do you have any refferal (player that brought you here)? " apasa butonul Yes

GS7uDI8.png

2. In casuta " Please enter below the referral id. " va trebui sa introduci codul 932207

baLbT2E.png

3. In casuta " Esti sigur ca BiTbo[Y][XBB] te-a adus pe acest server ? " apasa butonul Yes

4. Dupa ce te-ai inregistrat cauta-ma in game sunand la numarul meu [/call 269-3119] si te voi ajuta mereu.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

*ATENTIE! Pe parcursul tutorialului nu iesi din joc deoarece datele de la Referral se vor sterge .

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Iti voi da din start bani pentru licente , pentru level si te voi invata totul despre server si cum sa aplici in factiuni.

Ofer bonusuri substanțiale jucătorilor,dar mai ales celor activi ! [între $5.000 și $20.000] .

Pentru mai multe detalii imi puteti lasa un PM la numele de pe forum BiTbo[Y][XBB] .Veniti si nu veti regreta.

Edited by BiTboY XBB29

Neața!

Mersi, Xin! Merge :X

OldNab, am țuica-n casa, da' urasc bautura si tigarile. (Mai ales fumul de tigara). #sanatatemaximasmryo

Tuck :)) Intelegi tu.

Comanda [/sup] nu merge... :(

Mno.. Treaba voastra..

Coko esti de-al meu. Pe mine nu ma mai deranjeaza fumul de tigara dar nici eu nu beau sau fumez. :))

@, eu beau cât să-mi fie bine, nu să borăsc =)) băiat bun ce eşti tu...

Eu nu beau, nu fumez, nu mă enervez... să-mi bag picioarele, mi-am scăpat ţigara-n bere.

Cenzurezi, a?

Ora de geogra, paaaa

@Tuckson CN Ei bine, pe mine ma deranjeaza fumul de tigara, bautura mai putin

Nu esti singurul care nu suporta fumul de tigara.

Saru' mana, am ajuns si eu acas'...

, =))))))))))))))))))))))))))), nu te supara, dar, @Deft ti-a dat o maxima uriasa =)))))))))))))))

, hai sa mai suparam curcanii si sa ciordim portofele.

Edited by Coko IN PERSOANA nWo

Observ că majoritatea reply-urilor din acest topic sunt mai sus de limita "jalnică" a posturilor. Totuşi, mai există şi unele aiurea.

Dacă mai postaţi ceva, minim 10 cuvinte cu rost, nu vreau să fiu nevoit să vă sancţionez în joc sau să închid topicul şi să "sufere" toată facţiunea datorită unui reply.

Inventaţi o întrebare, propuneţi un eveniment, daţi o idee de anunţ RP celor de rank inferior sau idee de live spontan celor de rank superior, găsiţi ceva util şi ajutaţi-vă, iar dacă faceţi asta, puteţi posta în acelaşi reply şi un comentariu nu tocmai potrivit, gen: "acum am venit de la şcoală, ce faceţi?".

Acum am venit de la scoala, ce faceti?

Defapt tocmai am facut chitara. Va dau un sfat, scrieti un ziar despre helperi si dati-mi Quote cu el. Sa fie fain, creativ, sunt multe de zis despre ei (pozitive) si de 15 ori mai multe (negative). Asa ca vreau sa vad "Quote" si tu Xin:)) sa vad "ce poti".

@@Alcatar, mulţumit de ""ce pot""?

Helperi RPG1

Salutare, cititorule! În acest ziar îţi voi prezenta câteva 59

cuvinte despre helperii RPG1. Treaba acestora este să răspundă 62

tuturor întrebărilor adresate de către începători pe [/n] sau 61

[/helpme]. Fiind un număr relativ mic de helperi în acest 57

moment, aceştia pot răspunde puţin mai greu. Vă sugerez să 58

nu le pierdeţi timpul cu întrebări "aiurea" şi să nu-i jigniţi. 63

Există admini ce se ocupă doar de bunăstarea helperilor! 56

*cifrele reprezintă numărul de caractere de pe respectivul rând

Nu puteţi folosi acest ziar, tipărirea lui în joc va fi considerată încălcare a drepturilor de autor şi va fi sancţionată cu Faction Warn.

Edited by Xin
Greşeală gramaticală în anunţul de la final.

Imi place.

eu ma gandeam la:

Helperii RPG 1:

Pentru fiecare jucator nou intrat pe server

exista aceste persoane, helperii, care pot

sa raspunda la toate intrebarile legate de

server. Jucatorii folosesc [/n] si [/hl] pentru

intrebarea alocata. Helperii, jucatori inaintati,

vor raspunde intrebarilor cu multa atentie,

asigurandu-se ca jucatorul va fi multumit.

Pe moment.

*Cum a spus si Xin, nu il scrieti in game, ca va DAU FW!

Edited by Alcatar

Helperii RPG1 (maestrul ziarelor):

Helperii serverului RPG1 sunt jucatorii mai experimentati

care au reusit sa fie acceptati dupa ce au aplicat pentru pozitia

de helper. Acestia sunt la dispozitia jucatorilor care au intrebari

sau nelamuriri legate de server, putand fi contactati oricand folosind

comanda [/n]. De asemenea, helperii de nivel 2 pot accept evenimentele

jucatorilor care le-au cerut folosind comanda [/requestevent]. Stafful

serverului va sta la dispozitie oricand, folositi [/n] si [/report] cand aveti nevoie!

O fi mai lung decât trebuie, nu am numărat caracterele, însă cam aşa l-aş face eu.

E prea matematic, parerea mea. Adica asta -- asta = asta

helperii level 2 accepta eventuri cerute prin comanda x, aparand asta... daca intelegi, dar e bine ce ai surprins

Domnule Bobo... Te rugam noi cei din NR rezolva problema cu serverul! :)) Voi luati crash? Eu din 5 in 5 minute.

Vrei sa te alaturi noua pe RPG 1 si sa faci parte din cel mai bun server de SA-MP ?. Este simplu , cand te inregistrezi urmeaza pasii de mai jos si te voi ajuta mereu.

1. In casuta cu intrebarea " Do you have any refferal (player that brought you here)? " apasa butonul Yes

GS7uDI8.png

2. In casuta " Please enter below the referral id. " va trebui sa introduci codul 932207

baLbT2E.png

3. In casuta " Esti sigur ca BiTbo[Y][XBB] te-a adus pe acest server ? " apasa butonul Yes

4. Dupa ce te-ai inregistrat cauta-ma in game sunand la numarul meu [/call 269-3119] si te voi ajuta mereu.

*ATENTIE! Pe parcursul tutorialului nu iesi din joc deoarece datele de la Referral se vor sterge .

Iti voi da din start bani pentru licente , pentru level si te voi invata totul despre server si cum sa aplici in factiuni.

Ofer bonusuri substanțiale jucătorilor,dar mai ales celor activi ! [între $5.000 și $20.000] .

Pentru mai multe detalii imi puteti lasa un PM la numele de pe forum BiTbo[Y][XBB] .Veniti si nu veti regreta.

Edited by BiTboY XBB29

Stati, stati, stati...

Deci, tre' sa fac si eu un ziar?!

Eu faceam altceva... Acum m-am trezit si eu.

SAL

Oho, ho, ho... @Alcatar:

CHIAR AKM CETESTI ZAIARU LA MENE

MEN FII ATENT K NUMA ODATATI ZAC

DECI AIA NOMITI HELPERI E KALUMEA SMR

E DEIA DE TE AJUTA BA JUR PE BEBLEIE

SI DAK DAI /HEPLMI TEAJUTA BA BOS

MS CA MEAI CETET ZEARU VINE

SIALTU ALTA DATA PA MS DE CITIT

Pe asta ti-l recomand... Poti sa-l scrii, nu ma supar ca-l copiezi.

Sau... altul mai nereusit, dar... hai sa-l pun...

Salut, iti multumesc pentru achizitionarea ziarului!

Cu totii avem nevoie de ajutor, chiar si la un

nivel avansat. Asadar, la dispozitia noastra

exista "helperii", care, vor fi mereu prezenti

pentru a ne ajuta. Printr-o simpla comanda,

aceea fiind [/helpme], iti vei putea satisface

dorinta de cunoastere a multor lucruri.

@Alcatar @Alcatar @Alcatar

Edited by Coko IN PERSOANA nWo

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic