Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Inca doua reclamatii :-S BAUUUUUUUU :))

SkillZ a comis-o urat...

MA DE CATE ORI ZICEM NOI,MEMBRII MAI CU VECHIME,CARE SI NOI AM TRECUT PRIN ACESTE 'NEWSURI GRESITE' ... NOI DE CE NE-AM CORECTAT? CITIT FRATE DE 2-3 ORI NEWS-UL , MAI INTAI SCRIETIL PE NORMAL CHAT , APOI DUPA CE-L SCRIETI DATI ENTER , DATI T , SAGEATA SUS IL CITIT O DATA SI BINE,SAU DE 2-3 ORI , APOI DAI PE BUTONUL 'HOME' SI DAI ENTER! DACA VREI SA SCRII CEVA PE /F , MAI BINE TE ABTII,SAU STERGI DIRECT...

Inca doua reclamatii :-S BAUUUUUUUU :))

SkillZ a comis-o urat...

MA DE CATE ORI ZICEM NOI,MEMBRII MAI CU VECHIME,CARE SI NOI AM TRECUT PRIN ACESTE 'NEWSURI GRESITE' ... NOI DE CE NE-AM CORECTAT? CITIT FRATE DE 2-3 ORI NEWS-UL , MAI INTAI SCRIETIL PE NORMAL CHAT , APOI DUPA CE-L SCRIETI DATI ENTER , DATI T , SAGEATA SUS IL CITIT O DATA SI BINE,SAU DE 2-3 ORI , APOI DAI PE BUTONUL 'HOME' SI DAI ENTER! DACA VREI SA SCRII CEVA PE /F , MAI BINE TE ABTII,SAU STERGI DIRECT...

Ai dreptate Shtory. La fel am spus si eu. Il scrii pe normal chat, il citesti de 20 de ori si abia dupa dai /newsu.

E aproape de Buna seara, azi am fost trist toata ziua ... dar cand am vazut news-ul lui Skillz la reclamatii m-am amuzat putin. Chiar imi pare rau ca gresiti copilareste, orice greseala se plateste. De cate ori am incercat sa va explicam, parca am vorbit cu peretii.

*Shtory. - te plictisesti? Hai sa facem un concert.

O seara placuta!

@ kaTaa.bb Daca ne canti live, nu cred ca vei avea prea multi fani! >:D<<'> Glumeam.

Am revenit pentru 1 ora maxim, dupa ma duc inapoi afara. Succes baieti.

Am plecat . Aveti grija cu anunturile. Ciau.

Edited by DDeea

Eu nu cred ca o sa mai stau mult si o sa ies si eu afara !! Asa ca va urez spor la live-uri si anunturi!! Revin si eu pe la 22:00-23:00 !!

Va pupa herna !!:)):*

Moama sunt la friends list lu` Yonutz :X

Ps: Done si cu Traista :)) Am vandut si cometu cu 50k :)) Ma bag la un BB :X

Ps: kaTaa.bb nu mai fac concerte pana cand nu mi se face vocea la loc :X

Edited by Franky aka Shtory

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic