Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Intre 10 si 100 de milioane. Daca nu ma-nsel, ala de la Gara LS e cel mai scump, iar apoi ala de la CNN LS / intrare Vinewood.

*Ala de la CNN LS ar fi in jur de 80 de milioane, dar daca l-as vinde as cere minimum 120 avand in vedere cat produce.

Dar daca unii owneri de 24/7 sunt foarte inactivi? Sau pur si simplu nu il vand?

Sunteti niste animale baaa. Mie nu mi-ai raspuns krysty si m-am dus la nani.

Deidara ce faci tu, ceva gen am sa fac si eu..dar mai am 2 ani de gandit:))

Trebuie să te gândești bine unde vrei să ajungi și ce să faci.

Dacă vrei să urmezi o facultate trebuie să fii sigur pe tine.

Ce ziceti de noua mea semnatura?

Interesantă.

Eu invat dupa amiaza.. Asa ca pot sa dorm pana l12.. :))

Nu e asta filmul?

Cum să fie ăsta, mă? :))

Am spus horror.

Ce triști sunteți...

Al tău este cel mai scump, apoi urmează cel de la gară, cred.

Jackie cerea pe ala de la gara 100, parca.

Ma da nimeni nu vinde 24/7 . Unde ai vazut tu ala la 12kk?

Du-te la Economy -> Businesses. Era unu' la 12 milioane.

Am gasit un 24/7 in LV, ala mare :X.

Ala de langa CNN?

*Nu cumparati inca. Trebuie sa vorbim sa vedem. Am spus ca doar rank 3-4+, nu si 1-2.

Adica nu prea se vand, sau ownerii nu sunt online si l-a gasit pe asta la vanzare.

*Ajutati-l si pe saracul x3n sa faca posturile.

Aaaa, am inteles acum.

*Stai linistit bossule ca o sa le fac :*. Merci mult!

Ai revenit cu forțe proastepe? :)) Cu cea mai mare plăcere, știi că aș fi stat, dar nu pot. :)) Nici nu mai mănânc. Poate mă trezesc pe la un 4-5 dimineața. :D

Glumeam oricum.

Cand vin de la scoala ma duc pana la facultate sa depun o cerere, iar apoi ma duc la posta, deci o sa ajung acasa pe la 3-4 dimineata ora voastra. Mai e cineva atunci? :>

Glumeam oricum.

Cand vin de la scoala ma duc pana la facultate sa depun o cerere, iar apoi ma duc la posta, deci o sa ajung acasa pe la 3-4 dimineata ora voastra. Mai e cineva atunci? :>

Oricum, nu garantez nimic.

Dacă dorm acum cum trebuie, dorm tun. :))

Glumeam oricum.

Stau eu iarasi toata noaptea treaz :)) . Si asa la 5 ma trezesc, sa imi continui cariera la FIFA 13 =))

Stau eu iarasi toata noaptea treaz :)) . Si asa la 5 ma trezesc, sa imi continui cariera la FIFA 13 =))

Ce trist.

Buna seara membri News Reporter am depus o cerere de live cu care am picat cu usp14 sau ceva genu.Nu dau de el de 3 zile+.Astept un raspunde,multumesc si scuzati de post.

Salut. Pe viitor te rog sa iei legatura cu mine, Krysty sau Piticul daca ai probleme cu unul din serviciile oferite de noi, nu mai posta aici.

In al 2-lea rand, te rog sa vorbesti cu Piticul sa iti desemneze alt reporter care sa se ocupe de interviul tau in aceasta seara.

*Pitic, da-i pe altcienva.

Buna seara membri News Reporter am depus o cerere de live cu care am picat cu usp14 sau ceva genu.Nu dau de el de 3 zile+.Astept un raspunde,multumesc si scuzati de post.

Tu nu ai văzut ce scrie la fiecare reply cu împărțirea live-urilor?

Nu mai posta aici, riști warn.

„Daca aveti nelamuriri, neintelegeri sau probleme cu privire la interviuri, luati legatura cu Piticul sau emptY_mdY.”

Glumeam oricum.

squiggle%20face.JPG

Vai de capul meu, omule... Când mă gândesc că tu te duci în toiul nopții la facultate și apoi la poștă, vai. =))

Frumoasă simularea, n-am mai participat până acum, dar mi s-a părut ceva drăguț.

Ma scuzi, dar de fiecare data cand am intrat pe server si te-am sunat nu ai raspuns.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic