Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

neata gagicutelooooor :*

eu intru mai pe seara in game.

Baftaa! :D

Neata, ce faceti?

Neata, acum am venit si eu de la bucuresti, mi-am luat cainele de la dresaj. Am un labrador de un an.

Si o sa intru in joc sa dau niste anunturi.

check this out >>>>

Nu prea se vede, in cazul tau.

* Neata, acum m-am trezit si eu.

DEZVIRGINATOR DE PAGINI - TITLUL " CUCUL DE AUR"

hai cu pachetele alea grasuleeee. =))

ce mai faceti voi?

Ma duc si eu sa inot, si dupa plec in oras. Explicati-mi si mie, peisajele sunt obligatorii? Pana cand trebuie sa postam ziarele si peisajele?

De asta voiam si eu sa ma interesez, astept si eu un raspuns la aceste intrebari.

@, ne inmanezi si noua pachete daca te rugam?!?!?!

TresTiii, de interviul tau alaturi de Rasta se va ocupa reporterul EuroStar.

kraft., te interviul tau se va ocupa reporterul Max_Payne.

SKYNTEi, te interviul tau alaturi de Levyy se va ocupa reporterul EuroStar.

AndreyCiubotariu, de interviul tau se va ocupa reporterul JustmRs.

Live-urile astea nu le mai luati? Postati la evidenta servicii sa am si eu o evidenta a live-urilor....

Ma duc si eu sa inot, si dupa plec in oras. Explicati-mi si mie, peisajele sunt obligatorii? Pana cand trebuie sa postam ziarele si peisajele?

De asta voiam si eu sa ma interesez, astept si eu un raspuns la aceste intrebari.

Da sunt obligatorii peisajele, fac parte din raport deci trebuie postate pana la data limita a raportului...

Mneh, nu stiu daca sa va dau, sa nu va dau... Mi-e lene.

Hai ca ma duc afara, pa.

Neh, glumesc, n-am chef, ma duc sa va dau pachetele, dupa termin pachetul meu si dupa ma pun pe raport, toate astea in timp ce mananc pepene. :X

Cristi e o gazela.

Mneh, nu stiu daca sa va dau, sa nu va dau... Mi-e lene.

Hai ca ma duc afara, pa.

Neh, glumesc, n-am chef, ma duc sa va dau pachetele, dupa termin pachetul meu si dupa ma pun pe raport, toate astea in timp ce mananc pepene. :X

Cristi e o gazela.

ce panarama esti =))) vezi ce pachet dai..sa nu fie ca cel precedent ca te mananc!

ce panarama esti =))) vezi ce pachet dai..sa nu fie ca cel precedent ca te mananc!

Iti dau toate pachetele ba, vrei?

Sunt 5. Hai ca te satur pentru cateva zile, toate 5 pana peste 5 zile. Fiecare echivaleaza un AV si o amenda de 5000 parca, daca nu-i terminat la timp.

EDIT: Am postat.

Edited by DanielBoyd

Ies si eu baieti, bafta maine :)

@, daca nu e activ tipul de la pachete te strang de gat, ok? :)=)))

Sau iti infig un cutin in mana, am auzit ca iti place.

(:|

Stereotipurile vietii. Sper sa mori. Ai grija, ma uit la Dexter, iti infing cutitu' inainte sa te gandesti la asta.

Nu ma enerva ca-ti umplu' topicu' de playlisturi de suicidal black metal :)).

@@BogdaNNN, frumos ba. Si nu zic asta doar pentru ca sunt rocker, dar asta e adevarul. E singurul stil muzical, el si cu hip hopul, dar acolo au aparut prea multi "scam" si cei care chiar fac muzica buna sunt inlaturati de jeguri precum Velea, etc. OFF TOPIC, revenind, e singurul stil muzical care MAI ARE versuri. Fredoneaza o melodie dubstep. Sau fredoneaza o melodie house. Populatia Romaniei e proasta cu-n motiv. La ce versuri au ( in cele mai bune cazuri, unele n-au ) melodiile din ziua de azi, ba despre tinerete ( FUCK THE OTHERS 'CUZ I'M SEXY ), ba despre acei "fake-niggaz'", ba d-astea de dragoste, care nu se refera la dragoste ci la o relatie de pe facebook si la un remove accidental, etc. Ador sa vad tarfele societatii inconjurate de oameni cu IQ-ul atat de redus incat ar trebui sa se faca o noua unitate de masura pentru ei, o noua rasa, ceva. Sa ii vad p-aia cu Alex Velea cum tipa in cor " OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO " " DRAGOSTEA SE FACE MINIM 2 ":

H00uLdX.jpg

A scapat si el de manuela si face o melodie. Mi-a placut omul. S-a tuns Connect-R-ul, s-au tuns toti. Exact la fel. Chiar ieri, am fost chemat afara de niste prieteni care, din nefericire, au dat peste un cocalar familiar noua. Ei bine, un alt prieten, rocker, ii povestea cocalarului cum i-ar placea lui sa-si faca o creasta de punker, la care cocalarul il intrerupe jm3q: "Adica eu's punker ba?". Ba, daca te-ai ras in cap si ti-ai lasat un ciuf in fata, nu esti punker, esti ori retardat, ori ai cancer.

Cat timp pretenasii nostrii asculta Taraf FM la maxim, fredoneaza versuri pe care zici ca le scriau manelistii cu un chibrit ars si au ramas fara carbune, nu prea putem sa avem pretentii la ceva superior. Spre exemplu, daca ma plimb prin oras, am sansa sa fiu acostat de diferiti indivizi, ba tineri, ba batrani, care sa-mi puna o intrebare d-aia geniala: " Tu de ce ai parul mare? ". Si dupa se mira de ce ma uit ciung la ei. " PENTRU CA NU L-AM TUNS, DOH, BITCH PLEASE ". In Bucuresti a mers oleaca, adica nimeni nu te baga in seama acolo, sa dea tiru' peste tine ca ei plecau la munca, da' in Galati sau Braila, omg, e epic modul lor de a se holba. 3rknWGd.gif

Se uita la tine de parca esti pe moarte. Si faza e una: Ii inteleg pe cei batrani, au trait in "epoca de aur", are logica. Daca toata viata au trait asa, de ce s-ar schimba acum? Dar sa vezi tineri de 16 ani cum te iau la misto pentru asta, mi se pare absurd. Astia, "maturii" societatii, generatia de maine. Abia astept sa vad generatia de maine cum o sa conduca tara. Pacat ca nu pot sa taie lemne sau sa varuiasca pereti si din cluburi, ca ar fi foarte mez sa varuiesti pe ritm de MILF INNA. Ma intreb ce melodii o sa scoata atunci... Ipocritii dracu', te acuza ca esti satanist pentru simplu fapt ca esti rocker. Ba, ii detest. Ii vad cum scuipa, se pun in pozitie de jm3q machine, cu creasta de locomotiva si lant de aur la gat, si incep sa-si bage si sa povesteasca cum s-au batut ei cu nu stiu cine, cum vrea el sa isi tatueze un inger in curu' gol pe spate, nu stiu ce, iar cand tu asculti o melodie si el te aude, vine la tine si iti baga o d-aia " Auzi ma, da' tu esti satanist? ". Nu ba, cultul meu e nascatoarea ta. Merg zilnic la biserica.

In fine, imi pare rau ca n-am cruce d-aia de 2x2 pe perete ca sa mi-o leg cu-n lant de aur la gat, dar asta nu inseamna ca sunt satanist. Cat timp tu esti crestin si te comporti cum te comporti, pot sa te asigur ca sunt mult mai "curat" ca tine in fata presupusului tau Dumnezeu. Si chiar daca sunt satanist, care e problema? Cumva s-a dus democratia si nu-mi amintesc? A, bine, ca n-a fost.. asta e altceva, dar asa cum e batuta de soarta, imi permite sa fiu ce vreau. De ce te bagi, imi permite justitia si nu-mi permiti tu? Aolo, manca-ti-as.

Hai pwp, am baut prea mult Beck's.

Edited by DanielBoyd

" Auzi ma, da' tu esti satanist? ". Nu ba, cultul meu e nascatoarea ta. Merg zilnic la biserica.

In fine, imi pare rau ca n-am cruce d-aia de 2x2 pe perete ca sa mi-o leg cu-n lant de aur la gat, dar asta nu inseamna ca sunt satanist. Cat timp tu esti crestin si te comporti cum te comporti, pot sa te asigur ca sunt mult mai "curat" ca tine in fata presupusului tau Dumnezeu. Si chiar daca sunt satanist, care e problema? Cumva s-a dus democratia si nu-mi amintesc? A, bine, ca n-a fost.. asta e altceva, dar asa cum e batuta de soarta, imi permite sa fiu ce vreau. De ce te bagi, imi permite justitia si nu-mi permiti tu? Aolo, manca-ti-as.

Asculta aici la baiatu asta. Satanismul nu inseamna sa-l venerzi pe satana, inseamna sa fii independent si sa crezi in propriile idei.

aude, vine la tine si iti baga o d-aia " Auzi ma, da' tu esti satanist? ". Nu ba, cultul meu e nascatoarea ta. Merg zilnic la biserica.

Asculta aici la baiatu asta. Satanismul nu inseamna sa-l venerzi pe satana, inseamna sa fii independent si sa crezi in propriile idei.

Dap...inca nu mi-ai vazut semnatura cu cele 11 legi satanice? Trebuie sa iti formezi viata dupa acele legi...

Am postat la pachete.

Vezi ca un pachet de-al meu a ajuns la Gang si si-a facut cerere de inactivitate.

Neataaaa! Ce mai faceti, mai traiti? :)) nu imi e dor de voi:*

Mai stai mult ??? :(

Edited by TSB RobertCM

Cele mai idioate legi..pe bune.

Argumenteaza. Legile astea pun punctul pe i intr-o societate ca cea din Romania, respecta-le daca nu vrei sa fii luat peste picior... Edited by TSB RobertCM

Argumenteaza. Legile astea pun punctul pe i intr-o societate ca cea din Romania, respecta-le daca nu vrei sa fii luat peste picior...

CE sa argumenteze ma Flymuc asta...te gasisi. Ne cearta pe noi ca scriem putin si cand da "quote" la un post luung, pune un gif sau un video...

Argumenteaza. Legile astea pun punctul pe i intr-o societate ca cea din Romania, respecta-le daca nu vrei sa fii luat peste picior...

Satanismul nu inseamna iubirea de sine, inseamna sustinerea lui Satan. Nu exista niciun document in care sa fie prezentate legile astea inepte, sunt doar inventii ale oamenilor.

Satanismul nu inseamna iubirea de sine, inseamna sustinerea lui Satan. Nu exista niciun document in care sa fie prezentate legile astea inepte, sunt doar inventii ale oamenilor.

Mai citeste odata ce scrisasi si gandeste-te bine.

Lumineaza-ma...maestre.

Satanismul modern este o filozofie bazată pe Biblia Satanică și pe Biserica lui Satan, fondată de Anton Szandor LaVey. În această filozofie, Satan devine un simbol pozitiv, arhetip al sinelui și al egoului. Deși este asociată în cultura populară cu ritualuri ce au în prim plan violența și cruzimea, filozofia Bisericii Satanice are la bază următoarele caracteristici:

Individualismul fundamental, bazat pe conceptul nietzschean că individul este singurul responsabil pentru viața sa și că trebuie să se ridice peste perceputa conformitate a maselor pentru a găsi o cale în viață. În acest sens, satanismul fiind influențat de libertarianism, LaVey declară că „sataniștii sunt născuți nu făcuți... au o boală numită independență”. De asemenea, sataniștii se opun religiilor care plasează oamenii într-un raport de subordonare față de zei (iudaismul, creștinismul, islamul etc.).

Edit:

Biserica nu e altceva decat o organizatie care manipuleaza masele pe plan mondial.

Edited by RazviTnx xD

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic