Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Se pare ca ii calc pe urme lui Cartofar. Acesta va fi cam ultimul post al meu aici. Ne luam la revedere dar voi reveni in forte maxime. In primul rand vreau sa ii multumesc lui razvi ca m-a suportat :)) dar si lu CM, Nu voi uita niciodata clipele amuzante petrecute in aceasta factiune, sau membrii care m-au ajutat si cu care am facut caterinca maxima in fiecare zi. NR va fi mereu casa mea si sper sa fiu reprimit cand va veni ziua.

Razvi stiu ca ti-am zis ceva, dar a venit momentul si imi cer scuze daca te-am suparat. Au venit forte noi, bmw si euro. Va urez bafta tuturor si REMEBER LAMA DE RAS GILLETE ! SI UN MIC edit. IN aceasta mi-am facut o multime de prieteni noi cum ar fi: Andrei, Xes, PITIKU, RobertCM,BogdaNN,Wops,Matiew( chiar daca il stiu de o zi) :)) si multi altii nu mai stiu pe toti dar toti sunteti prietenii mei :)))

Si sa nu uitam de nabu suprem DanielBoyd, da si de 7'', care m-a crescut la san 3-4 luni mai demult. Hai bafta tuturor si razvi bafta cu factiunea, poate nu iesi cu 60/60 Fp ca nabu de KRYSTY! PWP!

Era sa il uit pe Euro staru! VA pupa LAMA

Pleci si tu?

@, nee ba, nu am luat meciul ala , ma gandeam ca face romania vreo surpriza si am zis mai bine las'

Face, face....ca a mai facut...aham.. da da [-( Trebuia sa bagi pe Turcia direct, ce sa mai stam la povesti...ori suntem realisti ori mergem la somn.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic