Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ce spuneţi de propunerea mea de la "Special Auctions"?

Dacă vă place, intraţi pe acest link şi acordaţi un +; nu ne-ar strica şi nouă un bar.

Nickname: Xin

Level: 10

Propun licitarea următoarei (case, mașini, etc.): Business lil' probe'inn

Link cu poze: [imgur]

Motivul pentru care ați făcut această sugestie: Este o zonă retrasă în apropierea căreia nu se găseşte un alt bar şi cred că reporterii vor fi bucuroşi să servească "un ceai" la apus.

Nu uitaţi!

Săptămâna viitoare să fiţi cât mai mulţi la şedinţă!

Salariile vor fi dublate. (de către mine)

Am mai făcut o propunere la "Server Suggestions".

Am să vă rog să acordaţi un + sau star.png aici.

Sugestia am să o trec in spoiler pentru a fi mai accesibilă.

Nick: Xin

Level: 10

Sugestia 1: Propun să se mărească numărul de caractere permise pe chatul [/f] al facţiunii News Reporter şi să fie la fel ca cel de [/news].

- Cu ce cred că ajută?: Reporterii ce sunt obligaţi să dea un anunt RolePlay la corectat pe chatul facţiunii [/f] se încurcă între rânduri deoarece nu le încape întreg anunţul pe [/f].

I-ar face şi pe cei de rank mare să corecteze mai repede şi mai uşor un anunţ, nefiind nevoie să se uite peste trei-patru-cinci rânduri, ci doar peste două.

Susţine această idee printr-un vot + rep_up.png sau prin steluţe de reputaţie star.png.

Mai este o idee aici, legată de un bar în apropierea HQ-ului.

Un vot + rep_up.png sau cinci steluţe de reputaţie star.png ar ajuta, mulţumesc!

Nu uitaţi!

Săptămâna viitoare să fiţi cât mai mulţi la şedinţă!

Salariile vor fi dublate. (de către mine)

Aseara am vandut 10 ziare in 3 minte :)))

Se vand foarte usor, adica sunt cautate, i-am propus lui CM sa mareasca raportu la rank 2 sa se bazeze mai mult pe vanzari ziare, ca altfel scrieti ziarele degeaba da el .. Batman Batman...

Se vand foarte usor, adica sunt cautate, i-am propus lui CM sa mareasca raportu la rank 2 sa se bazeze mai mult pe vanzari ziare, ca altfel scrieti ziarele degeaba da el .. Batman Batman...

Lasa ca e bun asa raportul. Ce e prea mult strica :)). Oricum ziarele nu sunt chiar asa cautate pe cat crezi.

Edited by LuPiTo

Welcome celor noi! Sper sa ne intelegem foarte bine si sa ne putem baza unul pe altul. O seara placuta, ne vedem maine in game, nu uitati trebuie sa fiti activi si pe fourum.

Salutări!

Îmi cer scuze că postez unde nu aș avea permisiunea, dar țin să vă informez despre un sondaj de opinie ce poate da viață Olimpiadei de Primăvară 2014, evident doar pentru facțiuni.

Dacă ați mai luat parte la astfel de competiții și doriți o ediție de primăvară, cu probele la fel de proaspete, vă rog să votați și să vă dați cu părerea în topicul următor:

http://forum.b-zone....-opinie-survey/

Mulțumesc și let's play togheter!

Salutări!

Îmi cer scuze că postez unde nu aș avea permisiunea, dar țin să vă informez despre un sondaj de opinie ce poate da viață Olimpiadei de Primăvară 2014, evident doar pentru facțiuni.

Dacă ați mai luat parte la astfel de competiții și doriți o ediție de primăvară, cu probele la fel de proaspete, vă rog să votați și să vă dați cu părerea în topicul următor:

http://forum.b-zone....-opinie-survey/

Mulțumesc și let's play togheter!

E buna ideea. Multumim pentru implicarea ta pe server! Vom participa si noi( factiunea noastra)!

Sa mareasca raportul la rank 2 dupa ce iau eu rank 3....asa ar fi mai bine:)).

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic