Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

La cerere lui Xin, v-am facut cateva modele de RP pentru a evita acele accidente si reclamatii. Nu am facut mai multe pentru ca nu am timp, poate mai fac maine. Enjoy.

• In urma cu doar cateva momente, in mai multe locatii ale San Andreasului, in special la intrarea in orasul Las Venturas,
  • mai multi jucatori dornici de a face un ban curat, ofera [/repair] si [/refill] jucatorilor care sunt in trecere. Felicitari lor!
  • Se pare ca dupa mult antrenament, mafiile Green Street Bloods si Avispa Rifa, au inceput sa se faca remarcati prin turfuri.
  • In urma luptelor seculare, se pare ca DooKiD incearca ceva ce de mult nu s-a mai reusit, sa faca Los Santosul verde!
  • In primaria din Los Santos au inceput sa apara din ce in ce mai multi jucatori dornici de a ajuta incepatorii
  • cu informatii si alte necesitati. Se pare ca primarul face o treaba extrarodinara. Le puteti face o vizita!
  • Se pare ca in acest inceput de primavara, la Biserica din orasul Las Venturas au inceput sa apara din ce in ce
  • mai multi tineri dornici de o "viata" fericita alaturi de persoana iubita. News Reporter le ureaza "casa de piatra"!
  • In zona terenului de baseball din orasul Las Venturas, The Tsar Bratva isi incearca norocul importriva celor din
  • Avispa Rifa. Gloantele zboara peste tot, Rifa fiind in pierdere. Evitati zona pentru a evita un posibil [/kick].
  • In zona plajei din orasul Los Santos, mai multi jucatori fara experienta sau care vor doar sa faca rau, se arunca in
  • fata masinilor pentru a acorda wanted sau pentru a se spawna mai repede. Aveti grija la cele 360 de secunde!
  • In zona in care candva era cea mai mare aglomeratie, fericire si informare, totul este pustiu. Fostul Cable News Network
  • Los Santos este gol, iar jucatorii vechi mai vin din cand in cand acolo sa isi aminteasca timpurile de mult trecute.

Ai +1 din partea mea, este foarte folositor acest post membrilor rank 1 / 2. Sincer sa fiu, eu cand eram rank 1 dadeam numai anunturi RP despre accidente doar ca sa termin raportul, dar acum, cand stau sa ma gandesc ce jalnic arata raportu as da timpu` inapoi sa pot schimba RP-urile :))

La cerere lui Xin, v-am facut cateva modele de RP pentru a evita acele accidente si reclamatii. Nu am facut mai multe pentru ca nu am timp, poate mai fac maine. Enjoy.

• In urma cu doar cateva momente, in mai multe locatii ale San Andreasului, in special la intrarea in orasul Las Venturas,
  • mai multi jucatori dornici de a face un ban curat, ofera [/repair] si [/refill] jucatorilor care sunt in trecere. Felicitari lor!
  • Se pare ca dupa mult antrenament, mafiile Green Street Bloods si Avispa Rifa, au inceput sa se faca remarcati prin turfuri.
  • In urma luptelor seculare, se pare ca DooKiD incearca ceva ce de mult nu s-a mai reusit, sa faca Los Santosul verde!
  • In primaria din Los Santos au inceput sa apara din ce in ce mai multi jucatori dornici de a ajuta incepatorii
  • cu informatii si alte necesitati. Se pare ca primarul face o treaba extrarodinara. Le puteti face o vizita!
  • Se pare ca in acest inceput de primavara, la Biserica din orasul Las Venturas au inceput sa apara din ce in ce
  • mai multi tineri dornici de o "viata" fericita alaturi de persoana iubita. News Reporter le ureaza "casa de piatra"!
  • In zona terenului de baseball din orasul Las Venturas, The Tsar Bratva isi incearca norocul importriva celor din
  • Avispa Rifa. Gloantele zboara peste tot, Rifa fiind in pierdere. Evitati zona pentru a evita un posibil [/kick].
  • In zona plajei din orasul Los Santos, mai multi jucatori fara experienta sau care vor doar sa faca rau, se arunca in
  • fata masinilor pentru a acorda wanted sau pentru a se spawna mai repede. Aveti grija la cele 360 de secunde!
  • In zona in care candva era cea mai mare aglomeratie, fericire si informare, totul este pustiu. Fostul Cable News Network
  • Los Santos este gol, iar jucatorii vechi mai vin din cand in cand acolo sa isi aminteasca timpurile de mult trecute.

Bine M4 asa te vreau! Luati de aici exemple de anunturi RP sa nu mai vad accidente.

Bine M4 asa te vreau! Luati de aici exemple de anunturi RP sa nu mai vad accidente.

Auzi ma mahone ce zice asta ca fac:

Lamureste situatia ca o sa cad de lingau&punpincurist cu toate ca tu stii bine ca nu e asa.

Ce lingau e antycus, mor =]]]] E o zi frumoasa, daca nu am avea scoala ar fi scoala ar fi si mai minunata.

Daca ai un prieten foarte bun sii ii zici ca vrei sa se faca bine si daca merge la spital sa iti lase PM pentru a merge sa il vizitezi nu inseamna ca il pupi in fund.!

Avatar nou si about me!! Yohouuuuu! Sunt tare, nimeni nu poate sa ma doboareee!!!!!

P.s: Va faceti bilete pe diseara:>:>:>:>:>?

Semnatura tot jalnica e...

La alea facute de M4ms, RP-urile, am editat si am sters 3 cred:

- aceala cu dookid >Nu favorizam pe nimeni cand e vorba de lupte intre ganguri

-acela cu casatoriile parca

-acela cu plaja...

@, Te-ai saturat sa pierzi la pariuri? Copie biletele mele si vei castiga:

Primul bilet: Juventus - Fiorentina (1).

Tottenhamm - Benfica (1).

Porto - Napoli (Peste 1.5).

Alkmaar - Anzhi (Sub 3.5).

Lyon - Plzen (Sub 3.5).

Al 2-lea bilet: Basel - Salzburg (2).

Porto - Napoli (x2).

Ludogorets - Valencia ( Gazdele inscriu, adica da gol Ludogorets).

Seivlia - Betis (Sub 3.5).

Un bilet castigat, = transfer 50k mie in game!

@, Te-ai saturat sa pierzi la pariuri? Copie biletele mele si vei castiga:

Primul bilet: Juventus - Fiorentina (1).

Tottenhamm - Benfica (1).

Porto - Napoli (Peste 1.5).

Alkmaar - Anzhi (Sub 3.5).

Lyon - Plzen (Sub 3.5).

Al 2-lea bilet: Basel - Salzburg (2).

Porto - Napoli (x2).

Ludogorets - Valencia ( Gazdele inscriu, adica da gol Ludogorets).

Seivlia - Betis (Sub 3.5).

Un bilet castigat, = transfer 50k mie in game!

Puneti ma biletele astea 2 sa scoateti si voi ceva:))

CM, regulamentul nu interzice acele lucruri, deci sunt bune. Pe langa acele RP-uri banale astea sunt forta.

Sunt foarte multe lucruri pe care regulamentul nu le interzice, "reguli nescrise"...Morale, cu care ne facem o imagine a factiunii, o factiune corecta, obiectiva, care isi face treaba in folosul comunitatii.

Ce imagine ne-am face daca am incepe sa zicem "Fraierii din gangul X au pierdut iar in fata bastanilor din gangul Y, ce nabi sunt [..]" sau fel si fel de exemple. Cand dam un RP trebuie sa gandim de 2 ori inainte sa il dam pentru ca vad peste 500 de oameni si isi fac o imagine despre ceea ce prezentam, fie ea factiune, gang, player.

Suntem destul de influenti ce sa spun :))

Oricum buna initiativa de a mai diversifica, se plictiseste omul de aceleasi "accidente".

Edited by GF RobertCM

Salut baieti, eu sunt noul vostru coleg si abia astept sa lucrez alaturi de voi pentru mult timp :)

PS: Trebuie schimbat avatarul acum :))

Edited by rTs iPost

• .
  • .
  • .

Pentru a vedea mai multi.

@, bine ai venit. Incearca sa te integrezi si orice intrebare ai, o astept in PM sau pe grupul News Reporter de care o sa te informeze Mahone.

Multumesc, chiar o sa ma integrez maxim 2-3 zile imi este greu , dar cu siguranta voi intreba unde nu stiu .

Welcome, sper sa te integrezi foarte repede, daca ai intrebari/nelamuriri contacteaza-ma in joc sau da-mi PM

Multumesc pentru sprijin :)

Se pare ca liderul nostru a hotarat, ca topicul pentru concursul cu peisaje sa nu fie creat. Ca urmare concursul nu va muri va avea loc aici.(in topicul imagini si divertisment)

The best landscape

REGULAMET:

1. La acest concurs poate participa orice memberu al factiunii NEWS REPORTER.

2. Fiecare poate participa cu o singura imagine per editie.

3. Cine da edit dupa ce a postat nu va fi luat in considerare la acea editie.

4. Acest concurs presupune cautarea unor peisaje cat mai "apropiate" celor model, care sa se incadreze in tema data.

5. In fiecare editie tema va fi schimbata. Vor fi diverse teme, fiecare tema va fi insotita de o imagine ajutatoare.

7. Poza trebuia facuta neaparat cu aparatul din dotare, FARA CHAT!

8. Pentru a participa nu aveti nevoie de un partener, participarea se face pe cont propriu.9

9. Nu aveti voie sa editati pozele, nu aveti voie sa participati daca aveti moduri instalate.

10. Postarea imaginilor poate incepe odata cu startul editiei, si se incheie dupa 3-5 zile de la inceperea acesteia.

Model de participare:

Spoiler

Spun START editiei 1.

Tema: "Orasul".

Imagine ajutatoare: AICI

PS: Rog ca activitatea actuala a acestui topic sa fie suspendata pentru buna desfasurare a concursului. Daca nu ne putem intelege concursul va fi anulat.

PENTRU A PARTICIPA UITATI-VA LA IMAGINI SI DIVERTISMENT ACOLO SE VA TINE CONCURSUL!! NU AICI!!
Am nevoie de pareri si sugestii daca credeti ca trebuie adaugat ceva lasati un reply aici va rog.

Edited by Mahone VIP

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic