Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Vreau sa va anunt ca incepand de maine schimbam foaia. Adica? Voi incepe sa fac schimbari majore, restructurari. Astazi am invatat ca nu e necesar doar sa ai prieteni pe care sa te bazezi, am vazut ca respectul nu este reciproc mereu, am realizat ca pana la urma trebuie sa construiesti ceva singur...Nu intru in amanunte, cred ca asta a fost cea mai nasoala zi pe SA:MP de cand joc, dar in acelasi timp si cea mai buna, mi-a deschis ochii.

Eu am fost demis colegi... Imi pare rau. O sa imi fie foarte tere dor de voi mai ales: Freeq XIn Dskk [GF]RoberCM Luxior Mr.Crazy si cam atat daca am uitat pe cineva imi cer scuze. Va urez bafta in continoare!

Eu, impreuna cu National Guard dupa B-Zone RPG2 va uram, cu ozacia sarbatorilor Pascale, multa sanatate, bogatie si fericire!

Fie ca Lumina sfanta si tainica a Invierii Domnului, sa va deschida sufletul spre armonie, speranta, toleranta si credinta ca nimic nu poate sa va stea in cale pentru a va implini visurile. Paste Fericit tuturor!

EwwXnhz.jpg

Eu, impreuna cu Federal Bureau of Investigations de pe RPG2 va uram, cu ozacia sarbatorilor Pascale, multa sanatate, bogatie si fericire!

Fie ca Lumina sfanta si tainica a Invierii Domnului, sa va deschida sufletul spre armonie, speranta, toleranta si credinta ca nimic nu poate sa va stea in cale pentru a va implini visurile. Paste Fericit tuturor!

Nu uitati de evenimentele din aceasta saptamana:

Simulare live

• Data: Joi 24 aprilie
  • Ora: 21:00

Simulare live

• Data: Vineri 25 aprilie
  • Ora: 21:00

Sedinta

• Data: Duminica 27 aprilie
  • Ora: 20:30

Sedinta comuna cu 69 Pier Mobs cu privire la noul pact

• Data: Duminica 27 aprilie
  • Ora: 21:30

Aveti dreptul la O INVOIRE pe saptamana. Toate evenimentele din aceasta saptamana sunt obligatorii, nu conteaza ce rank aveti. Sa nu va vina ideea sa postati cerere de inactivitate pentru saptamana asta pentru ca s-a terminat smecheria. De asemenea, prezenta voastra la aceste evenimente conteaza foarte mult cand voi decide pe cine promovez.

A fost adaugata urmatoarea regula:

UPDATE: 21 aprilie 2013

Anunturile gratuite

• Adaugata regula 18 cu privire la sanctionarea membrilor care au sub o saptamana vechime pentru greselile din anunturile roleplay sau anunturile gratuite.

De asemenea, va reamintesc urmatoarea regula, sa nu va mirati de unde va apar FW-uri:

17. Vorbitul pe /f in intervalul xx:55-xx:06(cand se face lista si cand se dau anunturile) de catre membrii cu rank 1-3 va fi sanctionat cu faction warn. Daca aceasta greseala se repeta, membrul(i) va fi demis. De asemenea, daca in intervalul xx:55-xx:06 este spam pe /f, iar membrii de rank 4+ nu il opresc, ba chiar participa la el, acestia vor primi rank 3 si nu vor mai face parte din conducerea factiunii. Daca nu va puteti impune in fata celor de rank 1-3, atunci nu aveti ce cauta in conducerea factiunii.

De asemenea, verificati topicul "News Reporter - Servicii", v-au fost atribuite interviuri si pachete de anunturi.

@, [rTn]ExXxPeRiMenT de pachetul tau se va ocupa reporterul Po1s0n.
@, Ghytza112 de interviul tau se va ocupa reporterul Likee.
@, [MF]kraft., de interviul tau se va ocupa reporterul Likee.
@, de interviul tau se va ocupa reporterul Xin.
@@Inhuman, Inhuman, de interviul tau alaturi de YoshiJiro si RacketzZz se va ocupa reporterul Xin.
@@SiSu cu S, SiSu, de pachetul tau se va ocupa reporterul Maniacul34.
@@KroG, KroG, de pachetul tau se va ocupa reporterul [Just]Arrow.
@@GigGs11 Legend, GigGs11[Legend] de pachetul tau se va ocupa reporterul RacketzZz.
@, Elvis96, de pachetul tau se va ocupa reporterul Luxior.
@, Peiu, de pachetul tau se va ocupa reporterul B.Dup.
@, maKeD[baR], de pachetul tau se va ocupa reporterul Mihu94.
Pachete in desfasurare
Maniacul34 - SiSu - 23.04.2014.
[Just]Arrow - KroG - 23.04.2014.
RacketzZz - GigGs11[Legend] - 23.04.2014.
Luxior - Elvis96 - 23.04.2014.
B.Dup - Peiu - 23.04.2014.
Mihu94 - maKeD[baR] - 23.04.2014.

Vreau sa va anunt ca din acest moment ma voi pune pe sanctiuni serios. Cum adica? La fiecare greseala va taxez, majoritatea sapati pe la spate, stiti bine cine si pe cine. De azi in colo, cine merita ramane in NR, cine nu, nu. Chiar daca sunt asa inactiv, va promit ca voi devenii mai drastic cu voi. Motivul inactivitatii mele este urmatorul : am note destul de proaste la vreo 5-6 materii si ma chinui sa repar sa nu apara corigentele. Mai intai viata reala, prietenii iar apoi SAMP-ul. Cu majoritatea ati observat ca ma inteleg foarte bine, dar am decis sa schimb putin foaia, pentru ca in ultima luna aceasta factiune a scazut foarte tare. Sper sa nu o luati in nume de rau, asa inactiv, promit sa ma ocup de tot ce tine de factiune si membrii. Baftales! :D

Edited by Varu Freeq

Vreau sa va anunt ca din acest moment ma voi pune pe sanctiuni serios. Cum adica? La fiecare greseala va taxez, majoritatea sapati pe la spate, stiti bine cine si pe cine. De azi in colo, cine merita ramane in NR, cine nu, nu. Chiar daca sunt asa inactiv, va promit ca voi devenii mai drastic cu voi. Motivul inactivitatii mele este urmatorul : am note destul de proaste la vreo 5-6 materii si ma chinui sa repar sa nu apara corigentele. Mai intai viata reala, prietenii iar apoi SAMP-ul. Cu majoritatea ati observat ca ma inteleg foarte bine, dar am decis sa schimb putin foaia, pentru ca in ultima luna aceasta factiune a scazut foarte tare. Sper sa nu o luati in nume de rau, asa inactiv, promit sa ma ocup de tot ce tine de factiune si membrii. Baftales! :D

Ho ba usor ca ti se sparge o vena pe cap. Nu ii mai ameninta cu vorbe goale, treci la fapte....

Ba asa dor imi e de factiunea asta.....

Ho ba usor ca ti se sparge o vena pe cap. Nu ii mai ameninta cu vorbe goale, treci la fapte....

Ba asa dor imi e de factiunea asta.....

Si mie :) Nene CM poti sa imi spui Welcome Back! Pentru ca Slash revine in forta in News Reporter, daca ma primesti :>

Salut flacai! Spor la munca(raport)!

Salutare! Insfarsit weekend. Saptamana viitoare weekend prelungit cu 2 zile..si saptamana viitoare-viitoare din nou weekend prelungit pentru mine, fiindca sunt zilele liceului. :)) Viata. Ne auzim in joc.

Salutare! Insfarsit weekend. Saptamana viitoare weekend prelungit cu 2 zile..si saptamana viitoare-viitoare din nou weekend prelungit pentru mine, fiindca sunt zilele liceului. :)) Viata. Ne auzim in joc.

Ce viata pe tine... :)) Asta e, noi stam la scoala, tu pe SA:MP :)). Hai gata cu fotosinteza, treci in joc.

Neata. Relaxare de duminica. Abia astept evenimentul de diseara. Sper sa ajung.

Na ce am gasit pe goagal: fotbal :))

PM cineva care le are cu photoshop sa-mi faca si mie un avatar. Nu e deloc complicat. Doar sa schimbati niste culori si sa scrieti ceva simetric.

Edited by omxiC

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic