Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Am lipsit si eu o zi si s-au dus toti.

Eu am fost prezent şi tot abia acum că ai zis tu am observat.. :))

@, îmi pare rău că te-ai decis să pleci. Mult succes în continuare, toate cele bune!

@ Daca iti spun va trebui sa te omor. (Top secret)

@ Succes la olimpiada!

Va salut din ora de info. :))

Plictiseala la scoala..

Edited by Tuckson

Multumesc pentru atatea urari de bine, apropo am 300 de posturi, cu asta 301 si am 99 de + pe forum, deci daca vreti sa faceti o fapta buna, stiti ce aveti de facut. ms

Fail edit..
, Xin nu stie sa foloseasca forumul, ahahahahah.

Greu fusa la olimpiada sa mor eu, nu cred ca a fost necesara acea cerere de inactivitate, dar totusi. Ne auzim in joc sal.

-- Propunere: O masina sau doua de tip Sultan, Elegant sau premier.
Asta nu decide Creative, masinile sunt puse de catre KillerFish, daca nu ma insel. + ca s-a mai propus asta de nenumarate ori si s-a respins. Noi suntem unici prin faptul ca avem vanuri, insa poti face propunerea asta la Server suggestions.

@ Stiu bine ca asta nu depinde de creative si ca se ofera din script dar cred ca mai multa credibilitate si importanta o are liderul News Reporters care a primit o sugestie de genul cu cateva sustineri in spate decat un membru care poate azi este maine ia fw si iese. De asta am inaintat cererea la News Reporters. Pentru ca pana la urma aspectul asta tine de News Reporters daca nici macar liderul nu vede cu ochi buni propunerea.. Ce sa mai spun de un administrator..

Stiu ca s-a mai sugerat de atatea ori asta si daca nu se accepta acum probabil va mai fi sugerata. Ideea este ca trebuie sa incercam pana ne iese.. Poate sa ne iasa acum fiindca l-am motivat pe administrator sau intr-o luna pentru ca s-a plictisit de gura noastra.

Trebuie incercat.

@@Tuckson, degeaba încerci.

Există o limită de 2000 de vehicule simultan pe server şi acea limită este aproape atinsă atunci când sunt 1000/1000 jucători conectaţi şi chiar şi atunci apar nenumărate buguri la maşini.

Nu se vor mai adăuga nici dacă plăteşti.

@ Sincer nu mi se pare corect.. Nu cer un parc intreg de Sultan-uri.. O masina decenta in 4 usi ajunge as zice eu..

@ Majoritatea factiunilor deja au masini altele ecat cele de lucru sau heli abia bagate. Exemplu este TTC care abia a primit un Heli. De Si nu mai spun pentru ca ei chiar folosesc Maverick. Am fost instructor si stiu ce inseamna. Si apropo de inlocuit la school instructors s-a inlocuit Dodo cu Maverick deci se poate.

@, dacă este maşină bună la facţiune, mai ales facţiune de începători, respectivii nu se vor mai chinui să facă bani pentru o maşină bună.

Motive sunt.. nu se va implementa aşa ceva.

@ Smeq baiatul eu zic sa nu il superi ca cine stie..

@@CR3ATIVe Stiu foarte bine ca nu depinde de tine. De asta nu insist foarte mult pe cereri care implica scriptarea sau mana unui admin. Merci pentru intelegere.

Edited by Tuckson

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic