Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Cand eram noi la conducere, fiecare membru avea de facut 10 posturi la discutii pe saptamana si 2 la imagini, daca nu ma-nsel :)), si se tinea evidenta in fiecare saptamana, sanctiunea era un avertisment.

Mamamamama, acum mi-am adus aminte de asta =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ce suparati erau Pat si Cartof uneori ca nu faceau 10 posturi =))))))))

Treaba e simplă: "verifică-ţi anunţul înainte de a apăsa ENTER".

Vă pricepeţi la maşini în real life?

Ce părere aveţi despre un Volkswagen cu 200.000km în bord, diesel?

Ce model? Ce an?

Daca nu conduci mult, mai bine indreapta-te catre benzina, nu diesel.

@@F4L emptYmdY, uite aici link către ce aş vrea: http://olx.ro/oferta/vw-passat-1-9-tdi-131-cp-an-2003-inmatriculat-ro-ID3Itc7.html#bfbc2f6262

Voi conduce mult.. aştept permisul de la 15 ani şi fac 18 în vară. Deja ştiu să conduc şi voi face ore întregi, mai ales în primele luni.

16.000 de KM pe an (200.000 / 12 ani) nu e mult deloc, deci masina nu a fost batuta rau.

E ok ca si masina, eu mi-am luat Passat 2015 acum cateva luni si sunt destul de multumit de ea...

Daca o sa conduci mult, atunci se merita sa iti iei Diesel, o sa te ajute mai mult la pompa.

@@F4L emptYmdY, uite aici link către ce aş vrea: http://olx.ro/oferta/vw-passat-1-9-tdi-131-cp-an-2003-inmatriculat-ro-ID3Itc7.html#bfbc2f6262

Voi conduce mult.. aştept permisul de la 15 ani şi fac 18 în vară. Deja ştiu să conduc şi voi face ore întregi, mai ales în primele luni.

Daca o sa o conduci mult in oras, ia-ti ceva mic, Fabia, Golf IV pe benzina, eventual ii poti pune gaz si te plimbi de 2 ori mai mult, te costa mai putin intretinerea la benzina, trage mai bine si sanse mai mici sa iti cada ceva la ea.

Daca o sa o conduci mult in oras, ia-ti ceva mic, Fabia, Golf IV pe benzina, eventual ii poti pune gaz si te plimbi de 2 ori mai mult, te costa mai putin intretinerea la benzina, trage mai bine si sanse mai mici sa iti cada ceva la ea.

Nu se merita sa pui o masina de pe benzina pe gaz. Strici motorul si ajungi la acelasi cost pana la urma. Gazul poate fi mai ieftin dar se duce mai repede ca benzina. Mai pe scurt incarci mai des cu mai putini bani in loc sa incarci mai rar cu mai multi. + ce am spus mai sus.. Se strica parti ale motorului.

Nu se merita sa pui o masina de pe benzina pe gaz. Strici motorul si ajungi la acelasi cost pana la urma. Gazul poate fi mai ieftin dar se duce mai repede ca benzina. Mai pe scurt incarci mai des cu mai putini bani in loc sa incarci mai rar cu mai multi. + ce am spus mai sus.. Se strica parti ale motorului.

Cand iei o masina pe benzina din 2001-2004, nu mai e vorba ca "o strici", gazul e 2.80 lei, benzina o sa fie iar 6 lei si ai consum cu maximum 1-2 L mai mult.

Cand iei o masina pe benzina din 2001-2004, nu mai e vorba ca "o strici", gazul e 2.80 lei, benzina o sa fie iar 6 lei si ai consum cu maximum 1-2 L mai mult.

Ok. Dar tot ramane al doilea argument. Chiar daca gazul este 3 lei iar benzina 6 ce rost are sa bagi masina pe gaz, faci o investitie si apoi reincarci de doua ori mai des decat daca ramaneai pe benzina? Nu recuperezi foarte mult.. Ajungi cam la fel. Eu asa vad lucrurile.. Sau.. Asa am auzit.. Duc parerile altora mai departe. Nu sunt atat de expert incat sa am una proprie. :D Asa stiu ca i s-a intamplat unui prieten. El mi-a povestit.

Ok. Dar tot ramane al doilea argument. Chiar daca gazul este 3 lei iar benzina 6 ce rost are sa bagi masina pe gaz, faci o investitie si apoi reincarci de doua ori mai des decat daca ramaneai pe benzina? Nu recuperezi foarte mult.. Ajungi cam la fel. Eu asa vad lucrurile.. Sau.. Asa am auzit.. Duc parerile altora mai departe. Nu sunt atat de expert incat sa am una proprie. :D Asa stiu ca i s-a intamplat unui prieten. El mi-a povestit.

Nu ai inteles, tu bagi aceeasi cantitate, doar ca de 2 ori mai ieftin si mergi aproape aceiasi km.

Edited by Krysty xD

Nu ai inteles, tu bagi aceeasi cantitate, doar ca de 2 ori mai ieftin si mergi aproape aceiasi km.

Da, dar mai investesti si pentru a ii baga rezervor pe gaz.

Da, dar mai investesti si pentru a ii baga rezervor pe gaz.

Nu neaparat, banii aia ii recuperezi imediat daca mergi mult, cum a spus Xin.

*Hai frate, stau de juma' de ora sa intru si eu pe server...

Am patit si eu. :)) M-am dus sa mananc si cand m-am intors inca incercam sa ma loghez. Fa ca mine. Roaga pe cineva sa dea /q. :))

Salut, îmi cer scuze că vă deranjez. Dar această prounere este importantă pentru toți membrii facțiunilor, probabil că v-ați săturat de "Da-mi 100k să nu-ți fac post", venite de la post hunteri, cei care fac poze si se îmbogațesc de pe urma noastră, a celor care greșim, un lucru firesc. Susține propunerea de a scăpa de aceste persoane care strică plăcerea jocului, care joacă doar pentru F8, respectiv F12. Acordă un +1 sau un rate, pentru a vedea adminii că suntem mulți care ne-am săturat de acest lucru: http://forum.b-zone.ro/topic/266865-propunere-post-hunteri/. Îmi cer scuze încă o dată pentru că v-am deranjat și am facut un "+1" în acest topic, nu dati report, vă rog.

http://forum.b-zone.ro/topic/266865-propunere-post-hunteri/+1 toti :)) Stiu ca veti spune ca e datoria noastra sa verificam anunturile, ceea ce eu unul o fac mai tot timpul dar am mai scapa de "specimene" !

Apropo, ma mira ca ne lasa adminii cu asa spam pe aici, la alte factiuni baga sanctiuni mari :))

Edited by Popek

http://forum.b-zone.ro/topic/266865-propunere-post-hunteri/+1 toti :)) Stiu ca veti spune ca e datoria noastra sa verificam anunturile, ceea ce eu unul o fac mai tot timpul dar am mai scapa de "specimene" !

Apropo, ma mira ca ne lasa adminii cu asa spam pe aici, la alte factiuni baga sanctiuni mari :))

Daca tu crezi ca ce facem noi e aici e spam, nu stii ce inseamna spamul adevarat. Pentru mine spam adevarat inseamna sa terminam o pagina de discutii in maximum 20 de minute. Ala e spam.

Care e faza cu santajul? Cand mi-a facut ala post mi-a spus "da-mi 10K sau iti fac post" si m-am gandit sa ii fac eu post pentru santaj, dar nu sunt genul care sa faca asta. Nu se mai sanctioneaza tentativa de santaj?

Baaaaaaaa, treziti-va, mai lasati SA:MPul si mai veniti si pe forum :))

Tentativa de spam, reported.

Apropo, cine a deschis pagina 2000? Sau cine a mutat posturi ca sa apara ca a deschis pagina 2000?

@@AUDI RS8, "Recent am absolvit un liceu cu profil economic, mai exact Colegiul Tehnic Armand Călinescu Pitești. Odată cu absolvirea liceului, am reușit să trec și de primul meu examen important, mă refer desigur la examenul de bacalaureat. Media obținută la acest examen a fost de 8,90"

De fapt, se numeste COLEGIUL TEHNIC "ARMAND CALINESCU" PITESTI PITESTI, JUDETUL ARGES, nu e niciun liceu cu profil economic, e un colegiu tehnic. In ultimii ani la BAC, nu a fost medie de 8.9 in liceul ala si tu vii cu asa o nesimtire si spui ca ai avut 8.9. Mai scade 1 punct si ajungi la media ta, probabil ai dormit mai bine azi-noapte si ai visat ca ai luat BACU' cu 9. De ce ai simtit nevoia sa minti in aplicatie?

"Mai este o factiune in care cred eu, m-as simti bine, chiar minunat"

Crede-ma, nu o sa te simti bine deloc aici, minunat nici atat.

Apropo, nu uit ce mi-ai facut.

Edited by Krysty xD

Salutare lume, acum am ajuns şi eu acasă din Portul Tomis şi se pare că iar aştept juma' de oră ca să intru :)).

@ Apropo, mai postaţi şi voi din când în când pe aici. Şi un post dacă am face fiecare membru din facţiune pe zi ar fi suficient.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic