Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Tentativa de spam, reported.

Apropo, cine a deschis pagina 2000? Sau cine a mutat posturi ca sa apara ca a deschis pagina 2000?

Oaie, get a life.

Salut guys.

Slăbuț cu postatul aici. Numai 400 de pagini în plus comparativ cu zilele în care era @@Krysty xD lider.

Ce zile...? Nu-mi amintesc aceste zile de care tu pomenesti.

@@AUDI RS8, "Recent am absolvit un liceu cu profil economic, mai exact Colegiul Tehnic Armand Călinescu Pitești. Odată cu absolvirea liceului, am reușit să trec și de primul meu examen important, mă refer desigur la examenul de bacalaureat. Media obținută la acest examen a fost de 8,90"

De fapt, se numeste COLEGIUL TEHNIC "ARMAND CALINESCU" PITESTI PITESTI, JUDETUL ARGES, nu e niciun liceu cu profil economic, e un colegiu tehnic. In ultimii ani la BAC, nu a fost medie de 8.9 in liceul ala si tu vii cu asa o nesimtire si spui ca ai avut 8.9. Mai scade 1 punct si ajungi la media ta, probabil ai dormit mai bine azi-noapte si ai visat ca ai luat BACU' cu 9. De ce ai simtit nevoia sa minti in aplicatie?

"Mai este o factiune in care cred eu, m-as simti bine, chiar minunat"

Crede-ma, nu o sa te simti bine deloc aici, minunat nici atat.

Apropo, nu uit ce mi-ai facut.

Treci ma inapoi in cusca si nu mai musca. Raule ce esti.

Oaie, get a life.

Ce zile...? Nu-mi amintesc aceste zile de care tu pomenesti.

Treci ma inapoi in cusca si nu mai musca. Raule ce esti.

tumblr_mil0ogxxWQ1rsq9eyo1_500.gif

Usor bossule, nu ne tragem de sireturi aici :).

În fine. Welcome back, AUDI :)

(lasă-l pe Krysty, e obosit)

anigif_enhanced-buzz-3819-1369064039-8.g

Welcome AUDI!

De unde Welcome back mane? =)))))))))))))))))))))))))))

hrk.gif

@@AUDI RS8, te rog să nu mai postezi aici.

@, salut, bun venit!

@@Krysty xD, eu te înţeleg, dar înţelege-mă şi tu.

Reply-uri mai lungi, te rog.

Când doriţi şedinţă?

Marţi, 14.04.2015, ora ...?

Miercuri, 15.04.2015, ora ...?

p.s: vă ţin maxim 30 de minute + salariile.

După ce postaţi "votul" şi ora, vă rog să-mi spuneţi toţi minim o regulă pentru client, la live.

Încep eu: Nu ai voie să foloseşti emoticoane pe live.

@@AUDI RS8, te rog să nu mai postezi aici.

@, salut, bun venit!

@@Krysty xD, eu te înţeleg, dar înţelege-mă şi tu.

Reply-uri mai lungi, te rog.

Când doriţi şedinţă?

După ce postaţi "votul" şi ora, vă rog să-mi spuneţi toţi minim o regulă pentru client, la live.

Ok, ok.

692.gif

*De ce nu se fac sedintele duminica seara? Toata lumea e acasa atunci.

**Fara glume si jigniri pe live.

Când doriţi şedinţă?

Marti/miercuri la 12:00 sau 17:00.

Regula: fara promovare directa a bunurilor personale / serviciilor oferite / factiunilor.

*De ce nu se fac sedintele duminica seara? Toata lumea e acasa atunci.

12 D †

Invierea Domnului - Sfintele Pasti; Sfantul Mucenic Sava de la Buzau - Ap. Fapte I, 1-8Ev. Ioan I, 1-17

De asta. Nu am timp să mai stau o săptămână. Sunt multe modificări ce trebuiesc anunţate.

Când doriţi şedinţă?

Exemplu: Nu ai voie să foloseşti emoticoane pe live.

Reguli deja spuse: **Fara glume si jigniri pe live. || fara promovare directa a bunurilor personale / serviciilor oferite / factiunilor.

Voturi până acum: marti/miercuri 12:00 sau 17:00 | marti 18:00

Edited by Xin

12 D †

Invierea Domnului - Sfintele Pasti; Sfantul Mucenic Sava de la Buzau - Ap. Fapte I, 1-8Ev. Ioan I, 1-17

De asta. Nu am timp să mai stau o săptămână. Sunt multe modificări ce trebuiesc anunţate.

Când doriţi şedinţă?

Exemplu: Nu ai voie să foloseşti emoticoane pe live.

Reguli deja spuse: **Fara glume si jigniri pe live. || fara promovare directa a bunurilor personale / serviciilor oferite / factiunilor.

Voturi până acum: marti/miercuri 12:00 sau 17:00 | marti 18:00

Marti/Miercuri cu 12:00 sau 17:00.

Ziceam in general sa se faca duminica seara, nu acum, e cel mai bine. Apropo, cand nu e raportul obligatoriu? Saptamana asta sau cealalta?

Nu cred ca ar trebui bagata regula cu privire la glume pe live. Daca se mai face o gluma pe live, intre sustinatori, sau intre prieteni, asta ar trebui sa fie ok.

Consider ca ar trebui sa ramana la latitudinea intervievatorului sanctionarea glumelor pe live.

@@Krysty xD, în general va fi duminică seara.

Săptămâna 06.04 - 12.04 e obligatorie, 13.04 - 19.04 opţională şi după tot obligatorie.

@@South Antycus, te aştept cu mare drag!

@@F4L emptYmdY, se acceptă glume minore. Va rămâne, aşa cum ai spus, după cum consideră intervievatorul.

Citiţi aici: http://forum.b-zone.ro/topic/38195-news-reporters-sedinte-si-activita%c8%9bi-meetings-and-activities/?p=4034537

Vreau ca fiecare Reply din acest topic să conţină câte o regulă pe care clientul (unui interviu) trebuie să o respecte.

Reguli spuse până acum:

Nu ai voie să foloseşti emoticoane pe live.

Nu ai voie să faci glume proaste sau să jigneşti pe cineva.

Nu ai voie sa-ti promovezi bunurile personale, serviciile oferite sau factiunea.

Când doriţi şedinţă? Marţi, 14.04.2015, ora ...? Miercuri, 15.04.2015, ora ...? p.s: vă ţin maxim 30 de minute + salariile. După ce postaţi "votul" şi ora, vă rog să-mi spuneţi toţi minim o regulă pentru client, la live. Încep eu: Nu ai voie să foloseşti emoticoane pe live.

Marti la ora 12 suna bine.

Regula: Evitati greselile gramaticale si prescurtarile.

Edited by Tuckson N0B

Nu cred ca ar trebui bagata regula cu privire la glume pe live. Daca se mai face o gluma pe live, intre sustinatori, sau intre prieteni, asta ar trebui sa fie ok.

Consider ca ar trebui sa ramana la latitudinea intervievatorului sanctionarea glumelor pe live.

Glumele merg, eu ma refeream la jigniri, insulte, etc., greseala mea. Apropo, ce jocuri mai jucati in afara de SA:MP? Eu joc Project Cars mai nou.

Mai nou e regula sa iesi din News Reporters cu fp sau dupa ce ai acumulat trei fw si sa te faci post-hunter? Mi se pare doar mie?

@@Krysty xD, în general va fi duminică seara.

Săptămâna 06.04 - 12.04 e obligatorie, 13.04 - 19.04 opţională şi după tot obligatorie.

@@South Antycus, te aştept cu mare drag!

@@F4L emptYmdY, se acceptă glume minore. Va rămâne, aşa cum ai spus, după cum consideră intervievatorul.

Citiţi aici: http://forum.b-zone.ro/topic/38195-news-reporters-sedinte-si-activita%c8%9bi-meetings-and-activities/?p=4034537

Vreau ca fiecare Reply din acest topic să conţină câte o regulă pe care clientul (unui interviu) trebuie să o respecte.

Reguli spuse până acum:

Nu ai voie să foloseşti emoticoane pe live.

Nu ai voie să faci glume proaste sau să jigneşti pe cineva.

Nu ai voie sa-ti promovezi bunurile personale, serviciile oferite sau factiunea.

Ar ajuta mai mult sa creezi un topic de vot; de fiecare data cand vrei/ai nevoie de parerea factiunii, supui la vot. Membrii vor da mai multa atentie unui topic pinned, decat acestuia.

@@Krysty xD, am mai jucat CS:GO, dar nu mai am acum timp.

@, fiecare face ce poate..

@@F4L emptYmdY, şi aşa sunt multe topicuri. Am facut asta doar pentru 2-3 păreri, am să stabilesc o oră fixă pentru şedinţă în fiecare duminică. Dezbatem şi această problemă la şedinţa de marţi.

Eu am ieşit, noapte bună!

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic