Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Incetati sa mai fceti postari in topicuri care nu va privesc.. Va mai folositi si de o sarbatoare pentru asta.. Xin.. Inchide topicul te rog..

Edited by Tuckson N0B

Hai, Paște fericit, bucurie în suflete, chestii, lumină etc.

Pe românește: spor la sfințit pasca, la băut gârle de vin, la mâncat drob de miel, ciocnit ouă. Paște fericit =)

*cât despre păgânii de mai sus care ne pângăresc Sfânta Pagină cu tot felul de urări de Paște fericit din partea clanului Veronica Micle & Mihai Eminescu ș.a.m.d., treceți la biserică*

Edited by EuroStar

În ziua de Paşte, când clopotele bat, cu lumânări aprinse, cu sufletul curat, să spunem împreună HRISTOS A ÎNVIAT ! Paşte fericit tuturor alături de cei dragi.

@ Iar cei care vă folosiţi de această sărbătoare doar ca să faceţi +1 tot ce pot să zic este că sunteţi patetici.

Edited by Rekkles

Ryakk geniul, impreuna cu gangul Avispa Rifa si clanul ZEW va uram sarbatori fericite alaturi de cei dragi.

Sper sa va distrati pe o vreme asa frumoasa! Va pwp!

Vreau doar sa aduc o mica urare, sper sa nu fie vreo problema, dar daca este asa, imi cer scuze, intelegi si voi ca nu a fost rea intentia mea!

Sarbatori fericite va doresc in continuare!

Voi astia care tot postati urari, nu aveti ce face mai bun decat sa postati la fiecare factiune si clan de pe fiecare RPG?

Daca am calcula ar veni 25x3= 75 de posturi la factiune si pe putin 100 la clanuri, pe putin 2 ore si jumate. serios manilor.

Spun că ideea de a forma la loc News Reporters Maffioto, este excelentă, ar elimina monotonia din facţiune şi cred că e mai distractiv, să te duci şi la war-uri şi să faci raportul de activitate, adică cel puţin eu, agreez această idee. Xin, sper să accepţi propunerea lui Tuckson şi cine a mai propus.

Inca nu ma satur de poza asta. :))

Merci de sustinere link.

rTLH5tH.png

P.S: Am furat-o din descrierea lui EuroStar.

Edited by Tuckson N0B

Factiunea TheTsarBratva de pe rpg 1 va ureaza multă sănătate şi tot ce vă doriţi! Sărbători Fericite!

Mulţumim, de asemenea, facţiunea News Reporters vă urează un paşte fericit.

Degeaba-mi cereţi să închid topicul dacă nu-s acasă.

Azi şi mâine sunt şi eu liber, vă descurcaţi singuri că sunteţi băieţi mari.

p.s: nu uitaţi că vă anulez punctele de azi de la raport, iar săptămâna viitoare e opţional raportul.

Nu uitaţi să vă faceţi învoire aici (http://forum.b-zone.ro/topic/38196-news-reporters-invoiri-eedinee-activitaefei-meetings-activities-consent-request/) pentru şedinţa anunţată aici (http://forum.b-zone.ro/topic/38195-news-reporters-sedinte-si-activita%c8%9bi-meetings-and-activities/?p=4034537).

Am anunţat-o din timp, nu accept scuze de genul "nu am văzut anunţul".

Nu vă cer săpămânal şedinţe, faceţi un efort şi fiţi prezenţi.

Inca nu ma satur de poza asta. :))

Merci de sustinere link.

rTLH5tH.png

P.S: Am furat-o din descrierea lui EuroStar.

Oh, good times. Câte nebunii am făcut cu ăştia prin NR. *lacrimă de emoție* Edited by EuroStar

Spun că ideea de a forma la loc News Reporters Maffioto, este excelentă, ar elimina monotonia din facţiune şi cred că e mai distractiv, să te duci şi la war-uri şi să faci raportul de activitate, adică cel puţin eu, agreez această idee. Xin, sper să accepţi propunerea lui Tuckson şi cine a mai propus.

Nu trebuie propunere ca sa organizezi asa ceva. Cand sunt mai multi online puteti sa va strangeti si sa va duceti impreuna la paintball.

News Reporter Maffiotto nu are nicio treaba cu paintball si activitatile pe care le propuneti voi.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic