Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

h012Qop.jpg

CXRdiv8.jpg

Nu stiu de ce ai facut una ca asta... ca eu nu m-am referit la tine, dar nu e vina mea ca te-ai simtit ahahahah.

Edited by Zuzi Zeref

@@BIS aka OldNab, meh, bine ai venit! Văd că ai mei colegi ţi-au făcut deja o primire 'călduroasă'. Ți-aș face și eu una, dar deocamdată tot ceea ce știu despre tine e că ai fost & încă ești primar, și că probabil ai făcut ceva interesant (fiindcă rezultate practice nu prea am observat). În fine, welcome!

Edited by EuroStar

@@EuroStar, mersi. Ai să vezi că o să ne înţelegem noi la un moment dat, sunt sigur.

Nu e vorba de înțeles sau ceva. E vorba de ce impresie faci. Se spune că cea mai importantă e prima impresie, iar multora, printre care mă număr şi eu, nu ne-ai lăsat o impresie prea bună. Dar, timpul rezolvă şi asta ;))

@@Krysty xD, atunci de ce îţi pui mintea cu proştii? :) Meh, nu are rost să mai comentez. "Glumiţe" dintr-astea să le faci cu cine le înţelege, eu unul sunt prea "prost" ca să "urc" la nivelul tău.

P.S.: Cenzura se sancţionează.

Glumite referitoare la ce, la acordarea partilor de propozitie? Apropo, nu mai folosi ghilimele acolo unde nu isi au rostul, daca vrei te invat sa le folosesti corect, la fel cum o sa te invat si acordarea subiectului cu predicatul.

P.S.

993.gif

@@Krysty xD, să nu exagerăm.

@@BIS aka OldNab, de ce răspunzi provocărilor? Dacă tăceai, nu continua.

Krysty, BIS ne este coleg, împacă-te cu ideea.

Nu vă cer dragoste cu forţa, vă cer să terminaţi cu prostiile. Nu vă suportaţi? Ignoraţi-vă.

Ultima dată când intervin, data viitoare vă dau cel puţin un FW.

p.s: krysty mustrare verbală pentru acel GIF.

Topic closed câteva ore până vă liniştiţi.

Edited by Xin

@, sa stii ca am vazut ce ai scris inainte de edit, am si poza, direct la xin va ajunge, pa pa News Reporters.

AM GLUMIT

@, sa stii ca am vazut ce ai scris inainte de edit, am si poza, direct la xin va ajunge, pa pa News Reporters.

AM GLUMIT

Chiar dacă ştiam că nu am făcut nimic totuşi am apăsat pe fiecare

în parte, fi mândru.

Edited by Rekkles

Va prezint ceva in premiera, muzica indiana(sau peloponeza, cine stie), am simtit nevoia neaparat sa dau share acestui videoclip.

Click - Enjoy.

P.S: Copyright BIS.

Edited by Zuzi Zeref

A fost postată o nouă activitate. Cei vechi ştiu mai bine despre ce este vorba.

Detalii exacte găsiţi aici: http://forum.b-zone.ro/topic/38195-news-reporters-sedinte-si-activita%c8%9bi-meetings-and-activities/?p=4054729

Nu vă prezentaţi dacă nu ştiţi absolut tot complet şi corect din acest spoiler:

Schelet interviuri simple:

1 - Introducere, prezentarea invitatilor si salutul.

2 - Introducerea invitatilor in intrebari. ("Vom trece acum la intrebarile legate de viata voastra reala.")

3 - Intrebari legate de viata lor reala. (minim 4, maxim 6)

4 - Introducerea invitatilor in intrebari. ("Vom trece acum la intrebarile legate de viata voastra virtuala.")

5 - Intrebari legate de viata lor virtuala. (minim 4, maxim 6)

6 - Introducerea invitatilor in intrebari. ("Vom trece acum la intrebarile legate de situatia serverului.")

7 - Intrebari legate de situatia serverului. (minim 4, maxim 6)

8 - Introducerea invitatilor in intrebari. ("Vom trece acum la intrebarile din public.")

9 - Formularea mesajului catre public. ("Daca aveti o intrebare pentru invitatii mei, o puteti trimite prin SMS la numarul 355-9999.")

10 - Incheierea si salutul.

Exemplu interviu simplu:

Buna ziua, B-Zone! Eu sunt Xin, iar alaturi de mine se afla invitatii mei de astazi, X si Y. Salut, baieti!

I-am invitat alaturi de mine pentru a discuta putin despre viata lor reala (din spatele calculatorului) si cea din joc.

Sunteti pregatiti sa incepem, baieti?

Vom incepe cu intrebarile legate de viata voastra reala.

Pentru inceput, cum va numiti si cati ani aveti?

Ce va place sa faceti in timpul liber?

---continuati tot asa, puneti intre 4 si 6 intrebari la rubrica "viata reala"----

Acum ca ne-am cunoscut mai bine, va simtiti pregatiti pentru o serie de intrebari legate de viata voastra din joc?

(raspuns)

De cat timp activati pe acest server si de unde sau de la cine ati aflat de el?

In ce factiune va aflati in prezent si ce va atrage cel mai mult la aceasta?

Ce faceti in timpul liber avut in joc, cat timp nu va faceti datoria fata de factiune?

---continuati tot asa, puneti intre 4 si 6 intrebari la rubrica "viata virtuala"----

Vom trece acum la intrebarile legate de situatia serverului.

Care considerati ca este, din punctul vostru de vedere, cea mai activa factiune pasnica? De ce?

Fac fata adminii numarului mare de probleme semnalate in fiecarea seara cand se aduna 1000 de jucatori pe server?

Sunt suficient de activi helperii, din punctul vostru de vedere?

---continuati tot asa, puneti intre 4 si 6 intrebari la rubrica "situatia serverului"----

Baieti, sunteti pregatiti acum pentru o serie de intrebari din partea publicului?

Daca aveti o intrebare pentru invitatii mei, sunteti rugati sa o trimiteti prin SMS la numarul 355-9999.

Care este masina pe care o conduceti in acest moment, pe server?

Sunteti fumatori in viata reala?

---continuati tot asa, puneti intre 4 si 6 intrebari la rubrica "intrebari din public"----

Cam atat cu interviul nostru din aceasta zi. Baieti, mai doriti sa adaugati ceva?

Acestia au fost X si Y, eu sunt Xin si va multumesc pentru atentie. O zi frumoasa si toate cele bune! La revedere!

Topic closed pentru a vedea toată lumea.

Vreau cel puţin 10 membri prezenţi! Dacă nu vor fi, astfel de activităţi vor fi obligatorii data viitoare.

Îi vreau în special pe cei ce ştiu că nu se descurcă la interviuri!

AM GLUMIT

Serios? Eu chiar le-am deschis! :))

Ti-a luat oleaca sa faci asta.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic