Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, citeşte anunţurile importante.

Valabil pentru toţi!

Hah.. Foarte tare. Ai ajuns sus si ti-=ai pus propriile reguli. Imi place oricum. Mai reduce din monotonie presupun. :)

@@Yakuzaaaa, cât timp ai grijă de el, eu sunt fericit şi mulţumit.

@, mă bucur că a acceptat Kelton, nu prea poţi face astfel de reguli după cum vrei, chiar dacă eşti lider.

E mai complicat sistemul, dar.. merge şi aşa. Nu se pricepe oricine ca mine. (sunt modest)

E mai complicat sistemul, dar.. merge şi aşa. Nu se pricepe oricine ca mine. (sunt modest)

Sau incerci sa fii. :))

Rank 3, mama ce te iubesc, Xin.

Tot m-am udat. :)) inca tremur.

Felicitari pentru rank nab! La fel si tie litza. :D

GG, ce bine e cu rank up..

ai vazut nab? Sunt cel mai vechi rank 1, deci am un merit in+

Era odata un om. Isi conducea firma astfel: toti angajatii au fost supusi unor deste foarte dificile. Din 20, 15 au plecat, doar 5 au ramas. Ce au facut acestia in+? Ce li s-a cerut, au fost pasionati, nu doar si-au dorit sa fie in firma, ci chiar au muncit.

Era o echipa de fotbal. La inceputul sezonului, antrenorul i-a supus pe jucatori la antrenamente dificile si reguli stricte, pana si-a selectat pe cine vrea sa aiba langa el. Cei ce au fost pasionati, au muncit, nu doar si-au dorit, iar cei ce doar si-au dorit sa fie, au plecat.

Nu e suficient sa imi doresc sa fiu presedinte / sa am masina, daca nu muncesc pentru visul meu. Nu-i asa?

Xin vrea o factiune activa, diferita de celelalte, in care sa fie totul cat mai perfect. El e perfectionist, are o personalitate de coleric puternic (lider) si ii place sa conduca.

Bineinteles, trebuie sa recunosc ca face o treaba super buna.

De ce am zis asta? Simplu, sa fie o panta pentru punctul central: "La multi ani de ziua copilului!" So, avem un lider bun! Hai sa il urmam si sa il ajutam sa isi atinga visul, dar intre timp, sa lucram si noi la visul nostru!

@, sper că nu sunt doar cuvinte scrise, ci vor fi şi fapte.

Am încercat să fac un mediu cât mai plăcut pentru voi, m-am chinuit să adaug reguli interesante şi ce vor pune distracţia pe primul loc.

Sper că am reuşit asta până acum şi sper să rămâneţi alături de mine pentru a duce noua tradiţie mai departe şi pentru a rescrie istoria News Reporters!

Multumesc.

Xin, daca nu te ajutam (cum am putut) si daca nu voiam decat rank 3 sau mai stiu eu ce, crezi ca stateam atat? Sincer, nu imi pasa absolut deloc de FW / rank. Un singur motiv pentru care as vrea rank up, este acela de a scrie ziarele. Abia astept, stii, am si matritele deja.

Propun sa te gandesti, sa ne gandim la o chestie pentru rank 4+. Ceva nou, sa nu plece, in primele zile de la UP.

News Reporters:

--distractie

--prietenie

--eventuri / intalniri interactive

--sfaturi si ajutor

--un lider bun

--un rank 1 vechi

--oameni de calitate, de calibru 9mm, te penetreaza prin sociabilitatea lor si fara sa vrea

#NewsReportersForEver!

@, aş vrea să le dau tuturor, dar.. nu e încă timpul lor, şi nu mă refer doar la vechime.

Este bine si asa. Vorba ta. Toate la timpul lor. Au o motivatie in plus sa ramana. News Reporters Mafiotto, nu @?

Edited by Tuckson CN

@, ţi-a fost frică de faptul că nu vede fără mention? Şacalu' citeşte tot!

@, bine ai venit! Grijă la buzunare.

@, ţi-am spus şi în aplicaţie, îţi spun şi aici. Încearcă să renunţi la aerele de superioritate până ajungi la rank 4 - 5.

Dacă aud reclamaţii din partea membrilor că te cerţi cu ei din motive stupide, mă supăr.

@, nici nu am avut şi nici la rank 1000 nu o să am aere de superioritate ;) doar că mai dau sfaturi, unii le înţeleg, alţii nu. Anyways, sper că nu mai sunt "legende" pe aici aşa că nu o să mai fie probleme.

@, ok, am înţeles, dar la rank 1 te rog să nu mai dai sfaturi.

Dacă observi o greşeală, o spui pe /c sau pe /lc sau unde vrei, dar nu atragi atenţia nimănui. Vei putea face asta de la rank 4 în sus.

@, mă bucur că ne-am înţeles.

Nu uitaţi că aveţi voie cu jobul Pickpocket doar până în data de 07.06.2015, adică duminica asta.

Dacă îl vreţi în continuare, trebuie să aveţi rank 5+ şi să-mi cereţi voie.

*nu se fac excepţii, abaterile se sancţionează cu Faction Warn.

@, nu sunt necesare astfel de "ajutorări".

Va putea face morală când va avea rank 4+. Nu avem nimic cu el, dar nu e prima dată când cauzează probleme datorită acestui fapt.

Cum merge în Paramedics cu noua conducere? Eşti mulţumit? Ceva modificări majore?

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic