Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut!

Mai mâine va fi cum va fi şi după voi începe să fiu mai activ şi în joc.

Am week-endurile mereu ocupate datorită locului de muncă, dar am terminat cu şcoala şi am mai mult timp pentru voi şi pentru facţiune.

Spor la puncte, ştiţi unde mă găsiţi, dacă e nevoie.

Mereu in PM ;) Sa speram ca vei fi mai activ. Avem mare nevoie de tine. Mai ales cand se trezeste unu sa arunce toate Dubele..

Mai ales cand se trezeste unu sa arunce toate Dubele

Aveţi mare nevoie de mine să dau [/fvr]? Luptaţi pentru a ajunge rank 5 şi puteţi face asta singuri.

De unde ştii că lipsa [/fvr]-urilor nu e o tehnică de-a mea de a vă face pe voi să vreţi mai mulţi rank 5+?

De unde ştii că lipsa [/fvr]-urilor nu e o tehnică de-a mea de a vă face pe voi să vreţi mai mulţi rank 5+?

Abia acum am realizat si eu tactica liderilor care n-au rank 5 / rank 6 in factiune. "Vrei [/fvr] si n-ai ? Fa rank 5 si ai singur." Prost am fost.. =))

Vrei [/fvr] si n-ai ? Fa rank 5 si ai singur.

Zici că-i reclamă la TV.

Nu-i uşor să fii lider.. tre' să te gândeşti la multe tehnici şi problema e că tre' să ţi le faci singur dacă nu ai de unde să le "furi", dar e şi mai greu dacă nu ai ajutor din partea celor de rank 5+.

Hai că încet-încet umplem locurile libere din administraţie.

Obiectivul principal: să umplu facţiunea şi locurile disponibile la rank 6, 5, 4 şi 3 până în 01.01.2016.

Obiectiv secundar: să rezist cel puţin 2 săptămâni cu obiectivul principal îndeplinit şi fără alte modificări.

, bravo, esti singuru` lider care l-am vazut cu intentiile astea, mai ales intr-o factiune unde Post-Hunterii-s in floare.

Sa-i umplii pe astia de rank 3, mai greu. Abia ce-am auzit ca in Paramedics sub conducerea lui DemonRuLLZ s-a indeplinit, 12-13 locuri full. Dar oricum, pana de anu` nou ai timp destul; in 6 luni se pot intampla multe.

Nu stiu daca ma fac de ras sau ceva, dar nici nu-mi prea pasa, oricum stiu sigur ca Old si Seba o sa rada 100% de mine daca zic asta, dar iti promit ca n-o sa fac aceeasi greseala ca in SFPD si voi sta cat de mult posibil. Chiar imi pare rau ca am luat acel F.W. prima data in NR pentru ca am zis unui post-hunter ca e "debil" in sens de gluma.. si era si fix in ziua de rank-up, norocu` meu :)).

Eu ma duc sa ma uit la meci. Cine credeti ca va castiga, Barcelona sau Juventus ?

, ia zi, bossumflatule, cine oare va castiga ? / O sa deie Messi gol sau va lua Juve` finala ? :> Incep sa-nvat :)).

FORZA JUVE` :

Noapte buna :3.

Edited by GodLike Zed

Aveţi mare nevoie de mine să dau [/fvr]? Luptaţi pentru a ajunge rank 5 şi puteţi face asta singuri.

Am spus doar atat deoarece eram pe telfon si nu aveam chef sa scriu.

Nu, nu de asta am nevoie de tine. De tine am nevoie sa ma indrumezi. Fiindca am nevoie. Rank 5 vrem toti, nu e problema asta, dar rezista toti? ...Rezist?

:)) De ce am rade?

Acum vad ca atunci cand scriu de pe telefon, fac o logica de 10

Edited by SeBa nWo

, te-ai mai dus la vreun bal ? Că tu deobicei esti destept cand esti beat, nu altceva.

E 2-1 pentru Barça si mor de ciudă.. merita Juve sa castige, ea nu ajunge asa des si asa bine. În finala se joacă si retur ?

Iar cap de pagină, se vede că-s mai activ pe forum decat IG :))

, ai mai aflat sau ai gasit un gta_sa.exe care sa meargă ? Sau dă-mi-l maine pe al tau plzzz, că am chef sa ma joc, m-am plictisit de LoL =)).

Edited by GodLike Zed

Sa traiti, bajatzii!

Chiar imi pare rau ca nu s-a mai tinut eventu' de asta-seara din cauza unor specimene civile...

Ma duc sa bag niste soric, sal!

, ti-ai pus mod de dacie pe trabant :||||||

,=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ma tavalesc de ras, unde le gasesti? =))

Edited by Coko IN PERSOANA nWo

, YouToobe ma frend :)) Scrie Bart Baker parcă si gasesti toate parodiile lui, majoritatea sunt beton =)))).

Mă pun la somn, noapte bună, Barça 3 - 1 Juve`, mama lor de arbitrii.

, YouToobe ma frend :)) Scrie Bart Baker parcă si gasesti toate parodiile lui, majoritatea sunt beton =)))).

Mă pun la somn, noapte bună, Barça 3 - 1 Juve`, mama lor de arbitrii.

Am eu, da e HOLDUM. Ma refer la GTA.

Inceput de event aseara.. S-a terminat cu blacklist si nervi.. Comunitate de ciumpalaci.. Nu mai poti face o treaba ca vine un prost si strica tot..

BS54Cmy.jpg

@, nu generaliza că toată comunitatea e de ciumpalaci... lol. Ştiu cum e să-ţi strice unul munca, am păţit-o de atâtea ori :-J

Are dreptate, e primar, lucrezi cu sute de jucatori de pe server la primarie...la cati nabi sunt..

Ba, baieti, hai sa facem un event special.

Am sa ma gandesc si daca-mi vine o idee ca lumea, va spun.

pwp

, ce zici de event Deagle pe echipe formata din 2 oameni ? Cei care mor nu mai vin si cei care raman vor face alta echipa, alegandu-si ei pe altcineva pana ramane o singura echipa sau un singur om. La sfarsit, daca ramane 1 om, e bine, winner si daca raman 2, aia doi vor face 1vs1 si gata eventu`.

, mersi de gta_sa.exe, acu` merge perfect. Cred ca buba era cand am bagat radaru` de GTA V in gta3.img si ENB Series, apoi am incercat sa le scot, dar am uitat ca nu am salvat si originalele =)).

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic