Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

24 minutes ago, Ailime said:

Hei, astept sa veniti cu idei de interioare pentru HQ. Le puteti lasa aici sau in privat (Discord: Emilia:9759).

Link: http://weedarr.wikidot.com/interior

Pleasuredomes.thumb.jpg.3ddaa18f6f05de5ec5f9852ea6433a06.jpg 

On 2/20/2021 at 6:43 PM, LorenaRx said:

http://weedarr.wdfiles.com/local--files/interior/bike.png

Schimbam interiorul cu unul mai mare, nu cu unul la fel de mic.

On 2/20/2021 at 11:14 PM, low Alucard said:

1000.png

Pare ok acesta. 

On 2/20/2021 at 6:30 PM, Gabriel Costin said:

Pleasuredomes.thumb.jpg.3ddaa18f6f05de5ec5f9852ea6433a06.jpg 

Nu-mi place, scuze.

On 6/12/2019 at 2:17 PM, Maty SAN said:

@Ailime stai tu linistita, ce dedicatii iti fac eu tie, de dragoste, alea alea. Il chem pe Nicu de la Cazanesti pentru tine sa-ti faca cea mai dedicatie :)) urato.

@Ailime ti-a mai facut pan' la urma?

On 6/24/2019 at 1:59 PM, Ryz said:

De ce dracu când dau sa postez ceva îmi apare ca i am dat quote lui Galip si nu pot șterge? 

Aa aveam niște curiozități legate de industria pizzei și voiam sa te întreb.......

ca oricum ai incerca s-o dai, tot nu scapi de mine :P

mda, eu chiar raspund la posturi vechi de 2 ani, voi kf

Just now, Ailime said:

Iooi, te-ai plictisit rau vad :)) 

O dau mereu din una intr-alta. Am inceput de la reputatia mea de pe forum, la cv posturi la care am dat like, la popica, la cateva posturi la care a dat el like, am gasit cv post din 2019 si asa am ajuns pe topicul de discutii. Pe scurt, da m-am plictisit.

2 minutes ago, galipDROGATU ZEW said:

O dau mereu din una intr-alta. Am inceput de la reputatia mea de pe forum, la cv posturi la care am dat like, la popica, la cateva posturi la care a dat el like, am gasit cv post din 2019 si asa am ajuns pe topicul de discutii. Pe scurt, da m-am plictisit.

Ce mult a trecut de atunci...

Oh My God Reaction GIF

On 6/28/2019 at 11:00 PM, Maty SAN said:

Buna seara, dragi reporteri!

Duminica seara va avea loc o sedinta in cadrul factiunii News Reporters obligatorie in care se va alege noul sublider al factiunii. Fiecare membru va putea vota, iar jucatorul cu mai multe voturi va castiga. Va rog sa votati cu cap, sa va ganditi cine merita, cine credeti ca s-a ocupat de aceasta factiune astfel incat sa primeasca aceasta functie. Va rog sa votati toti si sa nu ma vorbiti altceva decat sa postati dupa modelul pe care vi-l voi da in randurile urmatoare.

Unul dintre acestia merita functia de sublider si v-as ruga sa luati cat de serios deoarece este vorba despre viitorul factiunii. Acesti 3 candidati sunt emotionati si curiosi sa afle cine va fi urmatorul sublider al acestei factiuni. Duminica vom afla raspunsul.

Candidati:

Ailime

Dubeer

GalipRomanul

Model:

Nick:

Votez cu:

Deoarece:

POSTATI PANA DUMINICA DOAR VOTURILE! CANDIDATII NU AU VOIE SA VOTEZE SAU VOR FI SCOSI DE PE LISTA! Voturile editate nu vor fi luate in considerare!

gg @Ailime, ti se pare corect tho ca s-au anulat voturile? 

Edited by galipDROGATU ZEW

1 minute ago, Ailime said:

Si voi inca nu stiti ca eu am cerut sa fie un asa zis ''vot'' :)) ca sa nu sariti cu gura ca iau eu sublider pentru ca sunt de sex opus

I Get It Yes GIF by Farmers Insurance ®

nu stiam drq, da' a mentionat cv? =))) 

saracu dubbeer nici un vot n-a avut :'))

Edited by galipDROGATU ZEW

4 hours ago, galipDROGATU ZEW said:

ca oricum ai incerca s-o dai, tot nu scapi de mine :P

mda, eu chiar raspund la posturi vechi de 2 ani, voi kf

ce vremuri in NR.. deja 2 ani...