Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Poate reusesc sa fac 30 de news-uri RP pana diseara.

Cei noi nu sunt obligati sa aiba numarul minim de anunturi in prima saptamana. Baieti, eu am plecat, revin peste 10 zile, o sa incerc sa mai intru sa va urmaresc, ne auzim.

Deci , MrYonutz , uite ca am gandit mai repede ca tine :D

Tu ai zis sa dau /id unk si eu deja dadusem de 10983120231 >

samp060oj.png

samp061aw.png

Deci sunt cu vreo 40 secunde mai destept ca tine :))

@ Bafta UnknownX mai departe , sper sa ne revedem in 10 zile :)). Poate vine Meduza ca lider :X PANARAMA TIME!!

Salutare tuturor, am venit si eu insfarsit acasa. Am fost la liceu sa le dau dosaru de inscriere ;)). E asa cald afara..numai pot.. o sa intru si eu acum in game.

Ooo Unk, unde pleci :> Oricum, distractie placuta.

@shtory :)) Ai editat poza! :))

@Factiune Cred ca va parasesc...Nu stiu sigur, ma mai gandesc, dar nu am raportul nici de data asta. Daca intru in SA:MP se inchide. Aveam si eu vreo 14 news-uri RP si AG-urile le aveam pe toate..

Am reinstalat GTA-ul si s-a dus tot!!! Nu pot sa intru in-game si oricum chiar daca as intra este imposibil sa fac raportul in totalitate..

Imi pare rau. Ma voi mai gandi la ce am scris pe al doilea rand..

Buna baieti! Acum am reusit sa intru si eu in joc si pe forum ...

Unknownx am vazut ca ai un epiiiiic moments (de vip, asa cum se cuvine). A fost urat din partea ta sa-mi divulgi secretul ... Vroiam sa tin doar pentru mine(sper ca ti-ai dat seama cat de ironica sunt :-W:)) ). Oriiiicum >:D<<'> o sa imi lipsesti. Nu vei mai fi tu ca sa ne dai "teroare". Sa te relaxezi si sa te bucuri de "concediu". :* Druum bun .

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic