Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare tuturor, posibil ca maine sa plec si eu, departe. O sa ma intorc in 2 saptamani cam asa. Ne mai auzim in game.

Deeu, astazi esti tu responsabila de cererile live :) Daca cumva maine plec, sa nu imi dai live-uri :). O zi buna tuturor.

Buna dimineata! Din pacate nu ma simt prea bine, mi-e rau si nu pot sta la pc ...

Voi intra in game sa va salut si voi raspunde la cereri! Aveti grija de voi si sa faceti treaba buna si azi (in ce priveste News Reporter, binenteles). Voi intra peste 1h sau chiar 2h, daca-mi trece ... Bye.

Bine, dar nu cred ca este necesar sa faci post la "Discutii libere" :)

Mai stau putin si ma bag si eu la filmul RedLine, toti imi zic sa-l vad o.o

RedLine? Iar ceva xxx? :).

In sfarsit am terminat curatenia, back in business.

@Deeu Sper sa te faci bine cat mai repede focuto :))

@Anoligarh mai usor cu spamul asta. O sa fii sanctionat daca trece vreun GM pe aici.

Ma pregatesc sa ies si eu pe afara.

Cred ca am descoperit care este problema cu PC-ul meu...

CALDURA! Se inchide cand se incinge prea tare :)) si cand il deschis imi scrie ceva de overheat si se inchide iar. Trebuie sa il las cam o ora sa se raceasca, iar apoi sa il deschid iar :))

Buna ziua, pentru 10 zile voi fi noul lider News Reporter, in primul rand vreau sa o lasati mai usor cu posturile aiurea la discutii, vreau sa fiti putin mai activi. UnknownX mi-a dat acord deplin, adica pot sa demit pe oricine asa ca aveti grija ce faceti. Sper sa ne intelegem bine.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic