Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Multumesc, apreciez.

@ ZeliscU nu s-a terminat, te vei ruga singur de Spawn sa iau eu unban vei vedea intr-o saptamana.Si in viata reala si in samp.Asculta bine, am o vorba, Sunt unele lucruri care se vad, nu se spun dar se iau in considerae.Ve vedea tu.

Si mie imi pare foarte rau pentru Marius , mai mult eu sunt de vina ca l-am bagat in asa ceva...

Si in legatura cu cine ne-a spus ... ii urez succes in continuare , multa bafta si sa stie ca nu a facut un lucru atat de inspirat. Pana la urma , te-ai ales cu ceva??? Daca aveai vreo problema personala cu mine sau cu marius trebuia sa spuna... face-to-face. Dar nah .. ce a fost , a fost.

Sper si eu din tot sufletul sa avem o a 2-a sansa de a mai juca pe acest server.

O seara buna tuturor.

Ma scuzati ca ma bag, ma bag ca prieten si al lui Marius, si al lui Zeliscu. Nu am nimic cu niciunul, dar am o ipoteza la care s-ar putea sa va ganditi.

Nu se putea ca un membru de rank mai mic sa ia skin de rank-ul lui Zeliscu si sa ia rent la el? Este doar o simpla ipoteza, Vennom, scuza-ma inca o data ca postez aici.

Nu vreau sa imi sariti in cap, este doar o ipoteza, repet. Sper sa va ganditi la asta. :)

Acum, in apararea lui Marius, deoarece, in opinia lui Spawn, sau mai bine zis, sa nu ma exprin gresit, conform Regulamentului, a gresit si el, dar din ce am inteles, Julia i-ar fi spus daca are 8 euro pe clienti, iar Marius i-a raspuns... ori din naivitate, ori nu stia ca pentru euro pe clienti, si nu euro adevarati, se ia ban.

Oricum, eu cred ca cine i-a spus lui Spawn, a vrut sa ascunda tot, si a procedat foarte inteligent, zic eu.

Ma scuzati ca ma bag, ma bag ca prieten si al lui Marius, si al lui Zeliscu. Nu am nimic cu niciunul, dar am o ipoteza la care s-ar putea sa va ganditi.

Nu se putea ca un membru de rank mai mic sa ia skin de rank-ul lui Zeliscu si sa ia rent la el? Este doar o simpla ipoteza, Vennom, scuza-ma inca o data ca postez aici.

Nu vreau sa imi sariti in cap, este doar o ipoteza, repet. Sper sa va ganditi la asta. :)

Acum, in apararea lui Marius, deoarece, in opinia lui Spawn, sau mai bine zis, sa nu ma exprin gresit, conform Regulamentului, a gresit si el, dar din ce am inteles, Julia i-ar fi spus daca are 8 euro pe clienti, iar Marius i-a raspuns... ori din naivitate, ori nu stia ca pentru euro pe clienti, si nu euro adevarati, se ia ban.

Oricum, eu cred ca cine i-a spus lui Spawn, a vrut sa ascunda tot, si a procedat foarte inteligent, zic eu.

DeviL sa stii ca ne-am gandit si noi la aceasta ipoteza.

Acum sa vedem ce spune Spawn..

Eu ies.

Nopate buna, vorbim maine!

Edited by MrYonutz

Noapte buna tuturor! Ne vedem maine.

Rank 3+ check cereri live.

Maine am sa raspund la pachete. Sa fiti on rank 1-2!

Edited by DooMasteR

Zeliscu , tocmai ce am vorbit cu Spawn. Am aflat ca nu ai fost implicat, si inca nu stiu cine a facuto.

Imi cer scuze daca te-am pus intr-o situatie jenanta.

Oricum...nu pot uita asa usor...ce mi-ati facut azi..."toti ati sarit pe mine" credeti'ma...mai aveam putin si plangeam :(( si am 18 ani :|

Oricum....asta e...se vede ce incredere aveti in mine...

Nu'i nimic...nu pot uita asa usor...cea ce a fost astazi!..

Noapte buna News Reporter

Eu am plecat la TV...dupa la somn

Bye :-H

Edited by ZeliscU

Neata NR,intru in joc in cateva minute

Zeliscu,stii de ce ti-a sarit toata lumea in cap,pentru ca tot tu i-ai facut post lui Ceaoz,tot tu i-ai zis lui DooMaster ca Gabriel0123 ca a aruncat vanurile.Daca nu ai fost tu,e bine...

Corect ce a zis sRn , tu i-ai parat pe toti si pe mine , ai fugit repede cu PM , las-o balta

Neata , m-am trezit si eu , ce faceti ?

Neata NR,intru in joc in cateva minute

Zeliscu,stii de ce ti-a sarit toata lumea in cap,pentru ca tot tu i-ai facut post lui Ceaoz,tot tu i-ai zis lui DooMaster ca Gabriel0123 ca a aruncat vanurile.Daca nu ai fost tu,e bine...

Deci sunteti incredibili. Pentru Dumnezeu, sunteti colegi mah!! Va atacati mai rau ca niste caini, scuzati expresia. Nu se poate mah asa ceva. Ati aflat de la Spawn ca nu e Zeliscu, acuma tot voi cu fundul in sus? Ca a parat, ca are spranceana lata, ca are multi bani, ca..mai nu stiu ce. Asa si? A facut si el niste greseli in trecut si pentru asta voi il "condamnati" ? Chiar nu va inteleg. Ce s-a intamplat aseara cu Gabriel0123 e alta poveste. Nimeni nu a parat pe nimeni. Eram on atunci si am actionat. Trebuia demis, dar i-am acordat inca o sansa. Ma plimbam cu Zeliscu cu heli si din greseala am facut DB pe el cu elicea. Cand a ajuns la HQ a vazut ca vanurile sunt aruncate. Si a inceput sa vorbeasca pe /f cu Gabriel. Atunci am intervenit eu ca sa calmez spiritele. Ce sa va mai zic. Si eu l-am parat pe alco. cand mi-a vorbit in halul ala, de ce nu sunt eu luat in vizor? sRn, inainte de a lua ban Marius, l-ai intrebat ce avere are. Cam suspect. Ulei, tot timpul sareai si dadeai vina pe altcineva ca si cum ai fi vrut sa ascunzi ceva. Pana la urma cine e? Eu va promit un lucru: cel care a dat ss-urile, va fi demis fara discutie.

Si acum, sa vedeti si voi ce pleasca au facut adminii aseara. =)))) Click . A mai fost chestia cu MOLE dar nu am mai facut ss :))

Neatza News Reporter

Back de la somn ... (:|

@Soleil: Tu vorbesti?! X( ai uitata la sedinta trecuta cand m'am pus la "misto" pe "i", sa vad cine ca cu "ciocu" iar tu mi'ai facut repede poze cu aparatul + /time!? AI UITAT!? X(

Asa ca nu mai vorbii tu de altii...mai intai uita'te la tine!

Asa si ieri...m'ai acuzat mereu...pe mine "Zeliscu..Zeliscu......Zeliscu..Zeliscu" E ceva dubios la tine...asa ca Ciocu MIC!

Bye News Reporter

Am plecat pe afara...

Chiar nu mai POT NU MAI POT X(X(X(

Numai ura in aceasta factiune....(incer sa pun lucrurile la cale...a fie totul REGULAMENTAR, iar voi intelegeti ce vreti voi)

Bye

Edited by UnknownV
Nu mai fii suparat ca se rezolva totul !

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic