Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

La ora 14:00, scuzele mele, am uitat sa mentionez ora, acum este scrisa si acolo.

Se vede tot un ceas, care "pluteste" peste o apa. Incearca sa dai remove, dupa sa-l pui noul avatar.

Am făcut asta ... Tot nu merge ... Poate trebuie să aştept ceva timp sau poate e din cauză că i-am schimbat eu extensia ? :-?

Am făcut asta ... Tot nu merge ... Poate trebuie să aştept ceva timp sau poate e din cauză că i-am schimbat eu extensia ? :-?

Ce extensie? Nu te inteleg, ai schimbat extensia imaginii? Bun venit celor noi, aveti grija ce faceti, poate ati fost acceptati de KaZe, dar tot de la mine luati invite, si tot eu va sanctionez. Respectati regulamentul, o sa fie totul bine, radem, ne distram. Nu respectati, facem ture de HQ, luam FW etc..

Ce extensie? Nu te inteleg, ai schimbat extensia imaginii? Bun venit celor noi, aveti grija ce faceti, poate ati fost acceptati de KaZe, dar tot de la mine luati invite, si tot eu va sanctionez. Respectati regulamentul, o sa fie totul bine, radem, ne distram. Nu respectati, facem ture de HQ, luam FW etc..

Nu contează. Acum se vede ... Îi schimbasem extensia din .png în .jpg, dar nu din cauza asta nu se vedea ... Mersi oricum !

Un ultim post:

Aici am intalnit oameni care imi vor ramane prieteni mereu, News Reporters este condusa de un lider cu "coloana vertebrala", ce stie de gluma, este serios cand trebuie si stie sa isi organizeze factiunea. Niciodata nu va voi uita. Pastram legatura! Bafta in continuare la live,news,etc. Unk iti multumesc ca mi-ai acordat sansa sa fiu un membru de-al tau, poate voi reveni. Bafta in continuare !

Sper sa nu uitati sa veniti saptamana asta la simulari, cel putin asa, din bun simt. Chit ca prezenta e facultativa, puteti sa veniti, aveti o sansa in plus la rank up. E ca faza aia, imi dai putin din timpul tau, eu te rasplatesc, nu-mi dai, nu te ajut cu nimic. De ce te-as ajuta? Tu nu ti-ai dat silinta sa ajungi undeva pentru mine.

Buna seara News Reporter,imi primul rand imi cer scuze pentru inactivitatea mea,a fost server-ul inchis si dupa ce s-a deschid nu am fost online.In al doilea rand va urez voua,Hawker si Qwerty bafta in continuare,ati fost niste colegi foarte de treaba,sper sa mai veniti aici in News Reporter.Intru putin mai incolo in joc deoarece am niste teme de facut.

Salutare colegi, ma scuzati ca nu am fost alaturi de voi, ieri, la sedinta. Nu m-am simtit bine saptamana asta, dar am incercat sa mai intru 5-10 minute la PC si am vazut ca e server off, si am plecat la tara weekend-ul asta. Acuma, trebuie sa recuperez timpul in care am fost inactiv. Ne vedem in game.

Edit: O sa dureze putin, am avut windows-ul reinstalat, si acuma trebuie sa imi GTA SA si restul.

Edited by Alpha287

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic