Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare News Reporter, am venit si eu de la scoala ne auzim in game, bafta!

ValentiNn, nota 10 din partea mea! Tine-o tot asa...chiar avea nevoie factiunea de inca un membru care sa potoleasca atmosfera si sa explice ce e bine si ce nu, ai dat dovada de maturitate. Felicitari!

Edited by Bratu

Back de la liceu, a fost o zi de luni buna per ansamblu, am luat 10 in teza la info si un 10 la romana, la biologie mi-am aranjat media.. la mate cam scartaie treaba, dar rezolv eu si acolo, nu las nimic nerezolvat.

Azi dimineata a fost forumul picat si n-am mai apucat sa va urez un inceput de sapt. cat mai bun cu putinta, asa ca o fac acum. Eu ma duc sa mananc acum, imi fac un ceai si intru putin in joc. Cius!

ValentiNn, nota 10 din partea mea! Tine-o tot asa...chiar avea nevoie factiunea de inca un membru care sa potoleasca atmosfera si sa explice ce e bine si ce nu, ai dat dovada de maturitate. Felicitari!

La fel si din partea mea, postul tau e de apreciat. Bravo, Vali!

Back de la liceu, a fost o zi de luni buna per ansamblu, am luat 10 in teza la info si un 10 la romana, la biologie mi-am aranjat media.. la mate cam scartaie treaba, dar rezolv eu si acolo, nu las nimic nerezolvat.

Si la mine e cam la fel la matematica :))... Okey, eu ma duc sa imi fac temele si toate cele apoi voi intra in joc :D... salut!

Buna Seara !

Se pare ca s-au anuntat si evenimentele care se vor petrece sapt. aceasta.

Cu siguranta, o sa ne asedaz dupa acest weekend.

Mai stau si eu vreo 3 ore in joc si ma duc la somn.

Sper sa iau live-ul dublu cu Ecs7 si Jeremith :X

Noapte Buna, succes pe maine la scoala.

Buna Seara !

Se pare ca s-au anuntat si evenimentele care se vor petrece sapt. aceasta.

Cu siguranta, o sa ne asedaz dupa acest weekend.

Mai stau si eu vreo 3 ore in joc si ma duc la somn.

Sper sa iau live-ul dublu cu Ecs7 si Jeremith :X

Noapte Buna, succes pe maine la scoala.

Pai acel live il are sRn :)

MrYonutz, vezi ca am pstat Guess the car calc-o si raspunde :))

Edited by ValentinNn

• Nick: Oxigen
  • Rank: 1
  • De cat timp esti in NR: 1 luna si o saptamana.
  • 1. Propunerea ta: Propun ca chatul familiei sa se modifice din [/f] in [/r] ( reporter ) / [/n] ( news ), m-am gandit la aceasta schimbare deoarece, comanda [/f] este cunoscuta cel mai des la mafii..
  • 2. Ce ar fii daca s-ar implementa comanda [/heal] ca in orice HQ normal, pentru a avea posibilitatea de a da [/heal] in loc sa fim nevoiti sa ne aruncam de pe munte de fiecare data cand nu mai avem viata.
  • Alte precizari: Multumesc.
  • EDIT: Sunt constient, stiu cat de greu este sa sriptezi / rescriptezi aceasta comanda, dar am cam avea nevoie de ea ( News Reporter ).

Asta nu isi are locul la "Propuneri NR". Trebuie postat la propuneri pentru server sau se vorbeasca Unk cu Gabb.

@ValentinNn A postat deja. :))

#Nu stiu cat o sa mai stau in NR... am probleme cu liceul, adica notele si prea pot sa mai joc. Nu stiu daca o sa ajung la vreuna dintre sedinte...

Nu intru in-game. Am treaba. O seara buna.

Asta nu isi are locul la "Propuneri NR". Trebuie postat la propuneri pentru server sau se vorbeasca Unk cu Gabb.

@ValentinNn A postat deja. :))

#Nu stiu cat o sa mai stau in NR... am probleme cu liceul, adica notele si prea pot sa mai joc. Nu stiu daca o sa ajung la vreuna dintre sedinte...

Nu intru in-game. Am treaba. O seara buna.

Vorbesc deja cu Gabb, scuze daca Valentin a postat aceasta idee deja ( stiu ca a fost postata de multe ori, dar timpurile s-au schimbat ).

Vorbesc deja cu Gabb, scuze daca Valentin a postat aceasta idee deja ( stiu ca a fost postata de multe ori, dar timpurile s-au schimbat ).

Nu am postat eu asa ceva, el se referea la Guess the car cand a zis "A postat deja" ;)

Edited by ValentinNn

Felicitari everzor ptr reporterul saptamanii! chiar sunt tari anunturile :))

Felicitari Yoane si Gabriel ptr peisaj, chiar este foarte frumos, :)

Eu ma pun in pat la un film si apoi I-)

Noapte Buna!

Edited by ValentinNn

Reclamatia pe care i-a facut-o fredo lui Bratu e penibila rau.Omu n-a invatat pana la levelu lui ca atunci cand revi din afk iti apare tot chatul cu acelasi timestamp O.o sau e atat de frustrat ca nu si-a gasit locul in NR incat se razbuna pe altii mai buni ca el gasind motive stupide.

Buna dimineata, reporteri! Ma duc sa-mi pregatesc ~o) si mai repet putin la geografie.

Va doresc o zi cat mai buna si mult succes la anunturi / live-uri !

Felicitari everzor ptr reporterul saptamanii! chiar sunt tari anunturile :))

Multumesc, chiar nu ma asteptam sa castig.. inseamna ca ma indrept spre directia buna, iar asta ma multumeste. Felicitari si celor clasati pe locurile 1. si 2. in concursul de Peisaje!

Ne revedem dupa 15:00.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic