Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bună dimineaţa News Reporter. Doresc să-l felicit pe everzor pentru funcţia pe care a reuşit să o primească, adică cea de Moderator Newsletter. Felicitari !

Se pare că a fost şi o mică ceartă la noi în topic. Nu vreau să mă bag, deja văd că s-a închis discuţia oricum, dar nu a fost frumos deloc.

În rest, bun venit celor noi, sper să vă simţiţi bine şi să faceţi o treabă foarte bună, fara greşeli !

Mai stau prin joc puţin, după care poate mă duc cu prietenii pe afară. Salut !

Eu am iesi reporteri.

Ma duc la patinuar :X.

Intru pe la 5, multa bafta la anunturi !

Buna dimineata tuturor.

Acu` 30 minute m-am trezit si eu. :))

Ai noroc , la tine s-a facut deja patinuar. La mine nici macar nu a nins :(.

Ma duc sa beau o cana de cafea si revin in-game. Pana atunci, bafta !

Cred ca s-a observat ca am schimbat foaia. Adica, nu iert nimic. Toti cei care s-au abatut de la regulament au primit FW\avertisment la teste (cei in teste). Nu mai tolerez nicio abatere, totul a scapat de sub control. Daca ati ajuns sa va certati in topicul asta, e clara treaba pentru mine. Asa ca "am coborat militaria din pod". Aveti grija.

Va rog sa va uitati aici si sa numarati bulinele rosii. Daca este nevoie, mai dau.

Incetati sa va mai bateti joc de factiunea asta, nu puteti ajunge la un eveniment, faceti cerere. Postez mereu evenimentele din timp ca sa puteti face cereri etc. Nu am facut niciodata o sedinta spontana. Sa nu zic de greselile din /news, sunt mizerabile. Nu va mai grabiti atat, prefer calitate in loc de cantitate (prefer putin si bun, decat mult si prost).

Cu asta am cam spus tot ce aveam de spus, mai discutam si la sedinta.

Buna ziua News Reporter, unk scuza'ma ca am postat dar am vrut sa va urez la toti un nou an fericit alaturi de prieteni/prietene sau familie. Sper ca in timpul petrecut in News Reporter sa nu va fi deranjat ceva la comportamentul meu sau la mine si va rog sa ma iertati daca v-am suparat vreodata cu ceva. Imi e dor chiar daca am iesti de aproape 1 saptamana din factiune imi e dor de admosfera aceea. Sper ca in anul acesta care vine 2012 sa mai intru in News Reporter deoarece e ca o casa pentru mine, desigur daca imi mai acorda unk o sansa, si sper ca nu te-ai suparat pe mine ca am iesit.

Aveti frija de News Reporter si fiti mai atenti cei noi /news-uri, verificari de mai multe ori pana sa dati ENTER pentru ca nu conteaza cat de repede dai Anunturile ci cat de corect. Sper sa va ajute spaftul meu si va mai urez odata un an nou fericit!

BreaKz, un an nou fericit si plin de realizari si tie, iti doresc! :) Cat ai fost aici, pe mine cel putin, nu m-ai deranjat cu nimic, nu stiu ceilalti ce au de spus, dar sunt sigur ca e de bine. Cand te gandesti sa mai vii "pe la noi", te asteptam cu drag.

Si sa te simti bine de revelion, asta-i cel mai important lucru din 2011 :D.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic