Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Multa bafta in continuare Greeta ;)) Succes in factiune urmatoare

Ce mai faceti reporteri? Hara Dota nu joc. Sper sa vina odata serverul X(

Edited by Laoooooo

Salut NR! ati aflat ceva daca serverul va fi ON in aceasta seara?. Scuze ca postez aici. :D

NU mai posta aici, sau vei lua WARN UP pe forum. De unde sa stim noi cand va fi serverul ON? Se vede ca ai facut acest post doar pentru +1 . Termina! Vei afla cand se va deschide serverul

P.S: Ce mai faceti reporteri? :)

Gata, am jucat tot ce se poate juca, m-am plictisit, cred ca maine va fi server on, oricum o sa intru si astea seara daca se deschide. Bafta Greetule, succes in noua factiune :D

Bună seara! Am ajuns şi eu din oraş acum. Am vrut să merg la un biliard, dar peste tot e plin, toţi au ieşit în oraş...

Cât despre revelion, a fost o seară superbă, m-am distrat şi am băut ca nesimţitu'. A fost frumos, chiar dacă am fost udat puţin pe haine cu şampanie :)).

Greet, tot ce îţi pot spune este succes în continuare!

Server-ul..Sperăm ca server-ul să-şi revină de-acuma, că a trecut ceva timp de când e offline. Mă rog, acum aveţi ocazia să mai faceţi şi altceva decât să jucaţi SA-MP şi iar SA-MP :)). (vorbesc la general)

Edited by k1ll3r1

Eu ma uit la ASDF Movie :)) E prea tare bai :))=)) Uitati-va si voi, scrieti pe YouTube ASDF Movie, si vedeti acolo. sunt 4 episoade :)) Mori de ras la ele =)) Cica o faza "Die Potato!"(Un om cu un pistol indreptat catre un cartof) la care cartoful "Not today!"(Cu ochelari smecheri de mafiot si scotand un pistol) =)) E prea tare nu ma plictisesc deloc :))

Server-ul..Sperăm ca server-ul să-şi revină de-acuma, că a trecut ceva timp de când e offline. Mă rog, acum aveţi ocazia să mai faceţi şi altceva decât să jucaţi SA-MP şi iar SA-MP :)). (vorbesc la general)

bine punctat. si eu ma retrag o vreme, daca nu de tot, ca asta am de gand. si in plus mi se apropie examenele la facultate.

oricum, trecand peste asta, prea multi "smekeri" din spatele pc`ului pe server, care nu se mai termina cu amenintarile, aruncatu cu noroi la nimereala in unu si in altul :) mi s`a facut lehamite de oameni din astia care vorbesc ca sa nu adoarma.

bine`mi mai pare ca nu merge serverul. oricum am dezinstalat GTA`ul. daca o`i mai avea chef, poate o sa mai revin pe server sa vad ce mai e schimbat. pana data viitoare, sper sa inceteze toti cu fazele de rahat.

la multi ani inca o data, si serios acum...sunt si altele mai bune de facut decat samp`ul (ma refer la cei care chiar sunt obsedati de un joc :O pentru dumnezeu ...).

Noapte buna reporteri, ma duc in pat sa ma uit la TV, ne auzim maine daca revine serverul, pana atunci o seara placuta.

PS: Cipi intr-un fel ai perfecta dreptate, dar gandeste-te ca tu esti si la facultate iar multi dintre noi suntem dabia la liceu, asa ca tu deja ai o viata de adult:))..

PS: Cipi intr-un fel ai perfecta dreptate, dar gandeste-te ca tu esti si la facultate iar multi dintre noi suntem dabia la liceu, asa ca tu deja ai o viata de adult:))..

nu`i numa asta.toti au dreptul sa se joace ceva de plictiseala.iti dau un exemplu : unchimiu are 32 de ani (2 copii) si cand nu are ce face joaca Red Alert 2, si rupe 7 brutali (si Red Alert Storm, sa nu credeti ca orice rahat de Devastation modat la care Brutal = Easy).

[...] doar ca m`am saturat de specimene din astea. mai nou stii ce`am auzit ? ca eu am editat poza aia pentru care a luat Zeliscu ban :-J ... da`o ma naibii de treaba, pentru ce sa`mi risc eu contul meu de lvl 30, cu cont premium pentru un rahat de gluma proasta ? ce adevaru ca am gresit cu unele faze, ca din caterinca in caterinca am facut si eu semnatura pe forum ( cand il faceam nolifer si etc ), dar aia a fost pentru ca eram ofticat pe el ca am luat o data ban din cauza lui.

dar mi`a trecut si m`au palit iar nervii cand am vazut toate fazele astea. cum mi`a spus si psihidelick, prea multe pile, prea mult pupincurism, prea multe relatii, si cand le zici adevaru`n fatza, doare de intri in spital :)

de aia nu se mai merita sa joci. cand mi`a povestit cineva ce`a fost pe server acu 1-2 ani, chiar mi`a parut rau ca nu am jucat atunci. dar asta e, roata se invarte si toti isi vor da seama despre ce vorbesc acum.

oricum, astept sa vad ce`o sa se intample, ca mi`a zis zeliscu : "o sa ai o surpriza azi/maine". uite asta mi`a pus capac si decat sa ma joc printre astfel de oameni care tin ura pe unu si pe altu, mai bine ma retrag frumos sa fie toata lumea fericita si gata.

dar imi pare rau de o singura chestie : ca mi`am dorit de cand m`am apucat de samp sa intru in news reporter, pentru ca asta mi`a reflectat pasiunea de a scrie. atat imi pare rau. astept sa vad ce se va intampla cand va fi serverul on, ca sa iau o decizie, daca voi mai juca samp de dragul acestei factiuni, sau nu.

pana data viitoare, care vreti sa mai tinem legatura, va astept cu drag si mare caldura, sa`mi dati add pe mess : cypy_groza | pentru ca asta`i singurul lucrul pentru care am jucat samp cu adevarat : prietenii, nu pentru niste amarati de bani, casa pe VW si un rahat de turismo ( averea mea la momentul asta fiind o casa in jefferson cu parcare si 7 milioane in banca, si vorba aia, joc samp din august, si n`am cerut la nimeni nimic, nici macar cu imprumut )

remember : “rar găseşti un om bun, iar cand îl ai nu poţi să`l apuci de mână”. nu va lasati condusi de aparente :)

Bună dimineata ! Baftă, Cipri, ai si tu dreptatea ta, prea mulți playeri care nu stiu ce e cu viata lor. Samp-ul înca nu a devenit un joc stupid (parerea mea).

Am cunoscut niște oameni care aveau ditamai PC-urile si jucau Metin2 ca disperații...aveau in jur de 14 ani. Sincer, la jocul ala nu știu ce vede lumea, dar este un joc banal, cu grafica urată, buguit, deci nu i-aș recomanda nimanui jocul ăla,

Bună dimineata ! Baftă, Cipri, ai si tu dreptatea ta, prea mulți playeri care nu stiu ce e cu viata lor. Samp-ul înca nu a devenit un joc stupid (parerea mea).

Am cunoscut niște oameni care aveau ditamai PC-urile si jucau Metin2 ca disperații...aveau in jur de 14 ani. Sincer, la jocul ala nu știu ce vede lumea, dar este un joc banal, cu grafica urată, buguit, deci nu i-aș recomanda nimanui jocul ăla,

Cipri ai dreptate ca inainte era mult mai frumos sa joci sa:mp pe B-zone, dar asta e, nici eu nu auzisem atunci de sa:mp.

Multa bafta in continuare CiprianGroza si sa iei examenele la facultate cu nota 10 : )

astept sa revina serveru, si dupa sa vad : mai joc sau nu

crede`ma, obiectivul e 5 la examene :)) intotdeauna

o`m trai si`om vedea :)

pana una alta, un suc cu baietii si fetele in oras, o ieseala, ca na, e soare afara (numa iarna nu`i asta...)

pnm, profitati din plin de vacanta, ca mai e putin pana pe 16 !

a da .. uitasem.. referitor la Metin. am vazut si eu la un var mai mic de a meu (e prin clasa a 6a acum), doamne cata disperare pe o porcarie din aia :))

am jucat si eu Lineage acu 3 ani, 2 luni mari si late .. doamne farmam ca nebunu cate 6-8 ore pe zi, si dupa terminam banii in 5 minute =)) si ce`am facut ? mi s`o pus pata, ca si acum de altfel :-J, si l`am dezinstalat cat ai zice SAMP. la mine nu exista obsesie pentru un joc ... cand mi se nazare deodata, pun punct si o iau de la capat.

tine`ti minte, nu trebuie sa va impotmoliti pentru orice rahatzel :))

Edited by CiprianGroza

pnm, profitati din plin de vacanta, ca mai e putin pana pe 16 !

Hai, ma, fix asta nu voiam sa vad cand am intrat aici :).

Ma duc sa mananc ceva si plec si eu la un biliard pe la 3. Mai citesc cate ceva pe forum intre timp.

Ne-auzim mai tarziu, reporteri!

Salutare, reporteri! Serverul este tot off! Las ca asa avem motiv sa mai respiram putin...Nu toata ziua sa-mp :)):))..Dar, mno este prea mare plictiseala :-?...afara frig:-?, etc! Ne mai auzim! Bafta multa!

Hai, ma, fix asta nu voiam sa vad cand am intrat aici :).

hehe .. eu abia astept sa inceapa scoala, sa`mi vizitez fostul liceu :X de mult ma tin sa ma duc , dar am fost prins cu altele ... dar acum ma tin de promisiune >:)

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic