Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Back de la scoala + meditatii, tata nu e acasa asa ca pot sa stau la pc, dar nu pentru mult timp.

Devil ce exemplu esti tu .... " Buna ziua, reporteri" faci o enumeratie dupa virgula aia sau schimbi ritmul propozitiei ?

Faci o exclamare gen : " Buna ziua reporteri !! "

Când o să ştii câtă română ştiu eu, atunci să vii cu critici la adresa mea, până atunci nu te mai certa singur pe forum.

=)))))

Am trait sa o aud si pe asta, da ma DeviL da vezi tu .... ca degeaba stii romana in realitate daca tu nu te exprimi coerent in joc. Ce pot concluziona din limbajul asta transfigurat artistic ? :)))

Degeaba esti tu cine esti daca dai dovada de marlanie si de prostie, intelegi ?

Si tu daca esti ofticat pentru un joc, o sa ramai un ofticat mereu, nu uita de la fratele tau Toretto :*

Crezi ca daca esti sublider esti cel mai tare ?

Ce rezolvi, sa zicem ca ma da afara Unknown... rezolvi ceva tu ? Tot un ofticat o sa ramai.

Stiu sigur ca tu la fel ca altii ai un creier, dar degeaba il ai daca nu il folosesti.

Apropo: " Cand o sa stii romana cata stiu eu " ? - ce bine te exprimi

Asta nu e o cearta, e un adevar.

Adevarul ca te-ai vandut pentru un joc.

=)))))

Am trait sa o aud si pe asta, da ma DeviL da vezi tu .... ca degeaba stii romana in realitate daca tu nu te exprimi coerent in joc. Ce pot concluziona din limbajul asta transfigurat artistic ? :)))

Degeaba esti tu cine esti daca dai dovada de marlanie si de prostie, intelegi ?

Si tu daca esti ofticat pentru un joc, o sa ramai un ofticat mereu, nu uita de la fratele tau Toretto :*

Crezi ca daca esti sublider esti cel mai tare ?

Ce rezolvi, sa zicem ca ma da afara Unknown... rezolvi ceva tu ? Tot un ofticat o sa ramai.

Stiu sigur ca tu la fel ca altii ai un creier, dar degeaba il ai daca nu il folosesti.

Apropo: " Cand o sa stii romana cata stiu eu " ? - ce bine te exprimi

Asta nu e o cearta, e un adevar.

Adevarul ca te-ai vandut pentru un joc.

Nu ştiu ce creier ai tu, dar dacă tu crezi că "m-am vândut" pentru un joc, înseamnă că ai o gravă problemă mintală. Numai termenul de a te vinde pentru un joc este deplasat şi rostit numai de un om bolnav. Eşti şi vei rămâne un scandalagiu pe unde te vei duce. Îmi pare rău, dar aşa, nu vei ajunge prea departe.

Te supara adevaru' ? stiu ... e greu sa induri tot ... tu stii foarte bine problema ta mintala (( nu mai trebuie sa mai dezvaluim tuturor ))

Pe cine ai tu prieten apropiat in joc ? (( Michael vartu' ? ))

Ce scandalagiu ma ? e vina mea ca tu ma injurai cand dadeam cu bratu test ?

Si aici pun " . "

Nu vreau sa imi dau drumu la gura, si asa factiunea este trasa in jos de oameni ca tine.

Nu ştiu ce creier ai tu, dar dacă tu crezi că "m-am vândut" pentru un joc, înseamnă că ai o gravă problemă mintală. Numai termenul de a te vinde pentru un joc este deplasat şi rostit numai de un om bolnav. Eşti şi vei rămâne un scandalagiu pe unde te vei duce. Îmi pare rău, dar aşa, nu vei ajunge prea departe.

:)) " Numai termenul de a te vinde pentru un joc este deplasat şi rostit numai de un om bolnav. " - citatie din Roman :)))

Si sa stii ca tu ai jumatate din experienta mea.

Ma scuzati ca postez aici. Imi era foarte dor de voi. Stiu ca factiunea trece prin perioade grele dar stiu ca isi va reveni pentru ca Liderul stie ce face :) . Nu va mai certati oamenilor e un joc totusi.

Devil: Chiar daca noi 2 nu ne avem bine, pentru fazele din trecut vreau sa iti zic ceva. Termenul de a te vinde pentru un joc poate exista amice :) . Cand ai un tovaras si ai incredere in el si ii lasi anumite lucruri si el nu ti le mai da inseamna ca sa vandut pentru acest joc. Sa stii :) nu e un termen gresit.

Torreto doar si-a spus nemultumirea atata tot :) Imi place ca are tupeu si le zice direct.

Mai bine nu va mai certati si incercati sa fiti uniti. Imi e dor de voi NR :> Sa nu va mai prind certati. Ceao ne mai auzim pe game. ( Aveti grija cum conduceti )

Edited by Greet

Te supara adevaru' ? stiu ... e greu sa induri tot ... tu stii foarte bine problema ta mintala (( nu mai trebuie sa mai dezvaluim tuturor ))

Pe cine ai tu prieten apropiat in joc ? (( Michael vartu' ? ))

Ce scandalagiu ma ? e vina mea ca tu ma injurai cand dadeam cu bratu test ?

Si aici pun " . "

Nu vreau sa imi dau drumu la gura, si asa factiunea este trasa in jos de oameni ca tine.

:)) " Numai termenul de a te vinde pentru un joc este deplasat şi rostit numai de un om bolnav. " - citatie din Roman :)))

Si sa stii ca tu ai jumatate din experienta mea.

Spui de mine că sunt ofticat, dar frustrarea se citeşte din cuvintele tale. Singurul lucru de care sunt frustrat e că nu-ţi pot închide moara aia stricată şi că eşti aşa departe de mine, dar asta se va rezolva în timp. Aici nu are rost să mai comentez, aici oricine poate comenta.

Bun, ma uit peste post-urile lui DeviL, respectiv Toretto, oameni buni, terminati aceasta cearta, daca vreti sa va ceratati duceti-va altundeva si cerati-va, dar nu pe forum.Daca tot o tineti mortis sa va batjocoriti, UnknownX va inchide topicul si cu asta basta, pana la urma amandoi va ofticati pentru acest joc, nu va convine nimic.Terminati acest subiect stupid, nu isi are rostul aici si cu asta am zis tot.

Sa nu uitati de simularea live din aceasta seara la ora 20:00.

Edited by sRn

sorine, daca te-ar fi injurat devil sau oricine iti spun sigur ca faceai mai rau decat mine, eu nu vreau decat sa fie normal, sa nu se creada superior fata de mine si fata de altii. e doar un joc.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic