Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Pentru inceput, vreau sa va urez noapte buna. In al doilea rand vreau sa va urez succes mai departe eu i-am trimis PM lui emptY_mdY cu demisia mea, aici este casa mea si v-a fi in cotninuare. Am decis sa plec in Corleone probabil ca o sa ziceti: Uite are rank 5 si pleaca in Corleone cu rank 1, nu ma intereseaza criticile. Sau o sa ziceti: Uite o stat pana la rank 5 si acuma iese, halal. NU, NU am stat pentru rank am stat ca mi-a placut. In orice caz va urez multa bafta in continuare daca intra maine mdy voi primi [/uninvite], ne vedem maine si o sa mai trec pe la voi pe la HQ cu colindu' si sa cumparati urda. Mi-a facut placere sa lucrez alaturi de voi, sunteti un colectiv minunat de care m-am atasat foarte mult imi este greu sa ma despart de voi dar asta este totul are si un sfarsit. De la mine pentru voi: mult succes in continuare si va iubesc pe toti. P.S: Adryan ai grija de tine si empty si R.Ramo aveti grija de nubii astia :)). NE MAI AUZIM.

Pacat... Mare pacat. NuTLine, vorba lui Krysty, tot o samanta ramai. Iti urez bafta in continuare. Ai grija de tine, te rontzaie astia. Ca na, romanul mai sparge o samanta.

Vreau si eu sa stiu de ce nu m-ati ajutat la event. Doar Alex s-a sacrificat si m-a ajutat. De ce? Nu suntem colegi? Chiar daca unora nu le pasa, mie mi-a pasat, asa cum v-am ajutat mereu la eventuri, mereu am venit la activitati. Multumesc Alex si NuTLine, restul ... :-W

Mda, pacat ca ai plecat NuTLine, nu mai am cu cine sa injur pe /f, sper sa nu vada emptY ce scriu [-o< . Eu imi reinstalez Windows-ul, sper sa mai am chef sa bag SA:MP si sa intru. Noapte buna celor care s-au culcat!

Edit: Mda, ora 3:03, am terminat si eu sa instalez tot, la SA:MP imi da o eroare, o rezolv maine, acum ma duc sa ma culc. Noapte buna! :*

Edited by Krysty xD

Mda, pacat ca ai plecat NuTLine, nu mai am cu cine sa injur pe /f, sper sa nu vada emptY ce scriu [-o< . Eu imi reinstalez Windows-ul, sper sa mai am chef sa bag SA:MP si sa intru. Noapte buna celor care s-au culcat!

Edit: Mda, ora 3:03, am terminat si eu sa instalez tot, la SA:MP imi da o eroare, o rezolv maine, acum ma duc sa ma culc. Noapte buna! :*

Cat despre semnatura ta, ce legatura are textura de militar cu NR?

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic