Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

M-am intors de la scoala. [ Nu aveti voie cu droguri, tutun sau etnobotanice] - Desigur...

[ Nu aveti voie cu materiale inflamabile cum ar fi petardele, pocnitorile, etc.] - Desigur... [ Nu aveti voie sa consumati bauturi alcolice sau droguri in apropierea scolii] - Ce vreti de la mine?!? :((In fine, au bagat astia clasa 0 si ne-au mutat clasa in laboratorul de fizica :| . Nu mai avem clasa :)). Iarna trecuta nu am facut nici macar o ora in el :)) , in fine :) . Intru si eu acum, ne vedem In-game! Salut!

Edited by DanielBoyd

M-am intors si eu de la liceu, ne-a tinut aia 3 ore sa semnam niste procese verbale.

Stau cu o frumusica in banca :*8->.

Back si eu de la liceu B-) am deja 2 baieti cu care sunt aproape sigur ca ma voi intelege de minune :X fara sa mai pun problema de fete frumoase care predomina :X8-> ne auzim cat de curand in game :)

Salutare!

Acum am ajuns si eu de la liceu, mi-am cam rupt mainile cu cartile...

M-am intors si eu de la liceu, ne-a tinut aia 3 ore sa semnam niste procese verbale.

Stau cu o frumusica in banca :*8->.

Si eu la fel, nici nu m-am asezat in banca si i-am cerut numarul de telefon pentru "studiat" :))

M-am intors de la scoala. [ Nu aveti voie cu droguri, tutun sau etnobotanice] - Desigur...

[ Nu aveti voie cu materiale inflamabile cum ar fi petardele, pocnitorile, etc.] - Desigur... [ Nu aveti voie sa consumati bauturi alcolice sau droguri in apropierea scolii] - Ce vreti de la mine?!?

La mine a citit procesul verbal si dupa ne-a spus si unde sa fumam ca sa nu ne prinda directorul =))

La prima vedere boboacele sunt destul de bune :))

Ma duc sa mananc si revin.

Bafta la news-uri / interviuri.

Edited by DanieL96

Buna seara, acum am ajuns si eu de la antrenamt... ma duc sa fac un dus, si daca imi pertmit timpul si cheful, poate ma alatur si eu voua in game. .......

Cele mai nasoale boboace, pitice si grase, toate arata de 5 ani, iar prin a 10-a nici atat :(((((...o sa ma pocaiesc sau, sa imi schimb orientarile sexuale... Am chiar si un coleg nou, a ramas repetent anu trecut :|. Deci, inafara de intalnirea cu colegii si mistoul obisnuit, prima zi de scoala nu a fost foarte buna pentru mine.

Edited by Cartofar

Ma duc si eu la culcare, la 06:00 sunt in picioare. Vedeti ca am raspuns la servicii, rank 3+, v-am dat live-uri iar rank 1-2, ocupati-va de pachetele actuale. Noapte buna!

Edit: Neata (:|

Edited by Krysty xD

Cartofare, nu te pocai! Cine stie ce fel de orgii spirituale au loc pe acolo? :))

Salut reporteri, am ajuns si eu acasa si intru acum. Daniel., :| :| :| cum e posibil? :))

Hai ca am intrat. Ne vedem in-game.

Edited by DanielBoyd

Eu ies, ma duc pana afara. Mi s-a spus ca cineva imi va face post... Yay... In fine. Am scris 25 in loc de 20-27. E vorba de Times Destroyed. Ma intorc in 20-30 mins sa vad ce e cu reclamatia si ce sanctiune voi primi. Salut!

Edited by DanielBoyd

Mda, ma duc si eu sa fac nani, trebuie sa ma trezesc la 06:00. Maine cred ca revine si emptY, ne-am descurcat bine in lipsa lui si a lui Rambo. Rank 3+, ocupativa de live-uri si cei de rank 1-2 sa terminati pachetele. Noapte buna!

Ce signature si-a tras emptY :)) . Doamne, foarte tare faza. In fine,

am iesit si eu

Ma duc ca maine la 07:00 sunt in picioare.

Salut fetilii! Noapte buna stimati reporteri.

Un fraier e protagonist :)).

Intr-adevar, maine cand vin de la scoala voi avea net (probabil va fi 11-12 seara la voi) si voi incepe sa fac unele modificari, demiteri etc.

S-ar putea sa mai fiu inactiv cateva zile (3-4) undeva pe la inceputul lunii (1-4 octombrie) pentru ca ma mut la casa noua si nu stiu cat va dura sa vina sa imi instaleze netul.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic