Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Mama, ce activ e nabz0r pe forum =)).

emptY, stai fara grija, o sa ne descurcam cat timp o sa fi tu plecat, doar sa le dai [/invite] celor care o sa treaca testele, daca o sa le treaca :)).

Eu mai stau putin pe forum si dupa ma bag la somn, noapte buna! :*

Enjoy:

Voi fi inactiv pana miercuri (joi dimineata la voi) pentru ca m-am mutat la o alta adresa si cei de la internet vin sa instaleze miercuri. Rapoartele din aceasta saptamana le puteti posta pana marti seara, deci aveti 2 zile. Se pun doar pozele facute pana in aceasta seara. Salariile probabil le veti primi la urmatoarea sedinta, iar sedinta din aceasta seara se amana.

De miercuri voi incepe sa ma ocup calumea, inca o data imi cer scuze pentru neplacerile create zilele astea si lasati-o usor cu demisiile, miercuri ma intorc si totul revine la normal. Din nou, tin sa imi cer scuze fata de membrii de rank 3+ pentru ca nu am putut ajunge la sedinta de ieri, sper sa ma intelegeti.

Voi mai intra de la Starbucks, dar nu foarte mult. Pana atunci, ascultati de cei de rank 4+.

Eu nu te inteleg. Noi am stat acolo tocindu-ne creierii la maxim sa gandim ce sa facem si tu stai la Santa Monica Beach.. HUUUUUUUUUUUU

Am venit si eu de la scoala, azi nu prea am facut ore pentru ca ne-au mutat in laboratoru' de fizica pana ne inlocuiesc bancile si nu ne-au gasit profesorii =)), am facut si o mica vizita la director din cauza ca ascultam muzica la boxele din laborator. In fine, azi am luat prima nota la engleza, nota 0 =)).

Salut! Krysty, ce faceai ma la 04:59? .... Retrag intrebarea.

Am iesit acum putin timp de la scoala. M-am dus la

"covrigarie", acum acasa, mai tarziu.. cine stie?

Intru si eu acum. O zi de luni de .... tot dispretul.

Test la mate, la germana, la romana. M-au terminat :))

Plus (+) ca am ramas si fara baterie la telefon. :(

Ne vedem in game.

P.S. : Daniel, superba melodia.

Edited by DanielBoyd

Salutare!

Acum am ajuns si eu acasa, ma duc sa mananc ceva si ma culc.

Daniel. vezi ca inca astept meciu ala de LoL.

Jucam diseara pe la 20 21, ca joaca si Blue :))

P.S. : Daniel, superba melodia.

Ma bucur ca mai sunt persoane care asculta si apreciaza muzica de inalta calitate.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic